Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
61%

A magas fűben (2019)

In the Tall Grass
Filmadatlap
 
15
Szereplők
11
Vélemények
7
Képek
1
Videók

Galéria (7)

Vincenzo Natali
Will Buie Jr.

Videók (1)

 
Deadly-Assassin Nézhetetlen  2022. 03. 05.

legújabb vélemény

0
Sajnos értékelhetetlen

Az egész film teljesen logikátlan, blőd és teljesen unalmas. Borzasztó adaptáció, sajnos ez nagyon félrement. Wilson is számomra nagyon unszimpatikus, a szerepe elég ripacsra sikerült.

 
Kóborló   2019. 10. 11.

a nap véleménye

1
Gáz a gazban

Nagyon régóta szerepelt már ez a film a megnézendő listámon, és most, hogy végre elérhetővé vált, szinte azonnal rá is vettettem magamat. Nem olvastam véleményeket róla, nem néztem videókat arról, hogy mégis mennyiben fogja visszaadni azt a fajta ha... teljes kritika»

 
Sabnock Sanatory   2021. 09. 29.

3
Patrick Wilson idegesítő bajusza

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Na szóval... A kukorica, ami sohasem akar elfogyni, ritkulni vagy teljesen eltűnni. Stephen King és fia, Joe Hill a novellát közösen írták, szerkesztették és lektorálták. Műfaját tekintve egy misztikus dráma, amit regényre írt, és egyben rendezett is... teljes kritika»

 
dailyfilmsan   2020. 12. 15.

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Sokáig nem tudtam eldönteni, megérdemli-e a film a 4 csillagot, de végül amellett döntöttem, hogy igen. Egy időhurok-szerű jelenséggel találkozhatunk a filmben, ami persze hagy némi kívánnivalót maga után, de mégis az igényes kivitelezés meggyőzött a... több»

 
Caravaggio1978   2019. 10. 23.

0
Ismét nagy várakozás utáni csalódás

Hát, én nem fűzök hozzá semmi pszichológiai meg érzelmi, átvitt értelmi stb. stb. dolgot. Leül az ember, megnézi, és ezután meg tudja mondani, hogy jó vagy rossz. Hát ez elég rossz lett, már-már idegesítően nem történik benne semmi, vannak érdekes jelenetek, de a film nem nagyon hozza a színvonalat. Teljesen más megközelítésből talán átlagemberek számára ehető lett volna, áldom az eget, hogy nem mentem el ezért a moziba...

 
drg0602   2020. 03. 09.

0

Nem tartozik a legjobb filmjeim közé, de egyszer mindenképp meg lehet nézni. Érdekes a film, főleg a vége, az nagyon tetszett.

 
Di Canio   2021. 04. 14.

0

Érdekes film volt, de már mintha láttam volna ilyet, végig olyan érzésem volt, hogy ez a Kocka című film szabadtéren, erősen arra hasonlít, de így is tetszett.

 

A film alapjául szolgáló novella Magyarországon is megjelent 2016-ban, az Európa Könyvkiadó gondozásában.

(Kóborló )
 

Patric Wilson karakterét eredetileg James Marsden alakította volna.

(Kóborló )
 
Vicenzo Natali, akinek ezalatt a húsz év alatt volt egy invenciózusabb (Semmi – Nothing) és egy szélesvásznúbb (Hibrid) bukása, úgy tűnik, nem tudja a hajávál fogva kirángatni magát a túl magasra nőtt susnyásból. A magas fű ugyanis nem elég jó és nem is elég rossz ahhoz, hogy kultfilmmé váljon. több»
 
Tökéletes kombináció egy 100 perces kikapcsolódáshoz. Arra pedig ez a film jó szívvel ajánlható – bár én a kultuszból szívesen láttam volna többet is. Bátran nézzétek meg. több»
 
Sokkal, de sokkal jobb is lehetett volna ez a film, ha egy kicsi magyarázatot kap a néző. több»