Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
57

A magas fűben (2019)

In the Tall Grass
Filmadatlap
 
15
Szereplők
4
Vélemények
7
Képek
1
Videók
 
Kóborló   2019. 10. 11.
Gáz a gazban

Nagyon régóta szerepelt már ez a film a megnézendő listámon, és most, hogy végre elérhetővé vált, szinte azonnal rá is vettettem magamat. Nem olvastam véleményeket róla, nem néztem videókat arról, hogy mégis mennyiben fogja visszaadni azt a fajta hangulatot, amit Stephen Kingnek és fiának, Joe Hillnek egész korrektül sikerült megteremteniük a közös kis novellájuk lapjain. Egyszerűen csak nézni akartam, és nagyon vágytam rá, hogy jó legyen a végeredmény. Sajnos a jótól viszont számomra messze volt. A film rendezéséért az a bizonyos Vincenzo Natali volt felelős, akinek az 1997-es, a Kocka című filmet köszönhetjük, és be kell, hogy valljam, nekem többször is felsejlett, hogy sokszor mintha pró... több»

 
thedarkman99   2020. 01. 18.

Nekem sajnos nem nyertem el a tetszésemet, horrornak nem igazán nevezném. Én valamiért többet várram, lehet Stephen King miatt vagy az előzetes alapján vagy nem is tudom. Kár érte.


 
Caravaggio1978   2019. 10. 23.
Ismét nagy várakozás utáni csalódás

Hátt én nem fűzök hozzá semmi pszichológiai meg érzelmi,átvitt értelmi stb stb dolgot.Leül az ember megnézi és ezután meg tudja mondani hogy jó vagy rossz. Hát ez elég rossz lett,már már idegesítően nem történik benne semmi,vannak érdekes jelenetek de a film nem nagyon hozza a színvonalat.Teljesen más megközelítésből talán átlagemberek számára ehető lett volna,áldom az eget hogy nem mentem el ezért a moziba.....

 
Kata45   2019. 11. 01.
Saját világ

Szerintem ismét remekelt Stephen King. Lelkileg megint hatott. A sajátságos világ megint ott volt. A várakozás egy kicsit felzaklatja az embert, aztán a hirtelen robbanás a megértés a cél. Egyfajta labirintus, az érzelmek játéka, a bolyongás, a kétségbeesés, és lassan az őrület irányába haladő cselekmény nyit utat egy másik világba. Az a baj, hogy aki nem ismeri és érti az író saját világát soha nem fogja érteni egyik írását sem.

Vincenzo Natali
Will Buie Jr.
 
Vicenzo Natali, akinek ezalatt a húsz év alatt volt egy invenciózusabb (Semmi – Nothing) és egy szélesvásznúbb (Hibrid) bukása, úgy tűnik, nem tudja a hajávál fogva kirángatni magát a túl magasra nőtt susnyásból. A magas fű ugyanis nem elég jó és nem is elég rossz ahhoz, hogy kultfilmmé váljon. több»
 
Sokkal, de sokkal jobb is lehetett volna ez a film, ha egy kicsi magyarázatot kap a néző. több»
 
Tökéletes kombináció egy 100 perces kikapcsolódáshoz. Arra pedig ez a film jó szívvel ajánlható – bár én a kultuszból szívesen láttam volna többet is. Bátran nézzétek meg. több»
 

A film alapjául szolgáló novella Magyarországon is megjelent 2016-ban, az Európa könyvkiadó gondozásában.

(Kóborló )
 

Patric Wilson karakterét eredetileg James Marsden alakította volna.

(Kóborló )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.