Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
60%

A magas fűben (2019)

In the Tall Grass
Filmadatlap
 
15
Szereplők
7
Vélemények
7
Képek
1
Videók
 
Kanyi   2020. 10. 26.

legújabb vélemény

Sokkal több volt szerintem benne, csak egy kis magyarázatra szorulna, mert csak úgy történnek az események, semmi konkrét ok nélkül.

 
Kóborló   2019. 10. 11.

a nap véleménye

Gáz a gazban

Nagyon régóta szerepelt már ez a film a megnézendő listámon, és most, hogy végre elérhetővé vált, szinte azonnal rá is vettettem magamat. Nem olvastam véleményeket róla, nem néztem videókat arról, hogy mégis mennyiben fogja visszaadni azt a fajta ha... teljes kritika»


 
gyorfigyuri10   2020. 01. 18.

Nekem sajnos nem nyertem el a tetszésemet, horrornak nem igazán nevezném. Én valamiért többet várram, lehet Stephen King miatt vagy az előzetes alapján vagy nem is tudom. Kár érte.

 
drg0602   2020. 03. 09.

Nem tartozik a legjobb filmeim közzé de egyszer mindenképp meg lehet nézni. Érdekes a film főleg a vége az nagyon tetszett!

 
lucy07   2020. 04. 24.

Alig vártam, hogy megnézhessem ez a filmet miután láttam az előzetesét nekem elnyerte a tetszésemet hozta a szintet amit elvártam. Én sem mondanám rá, hogy horror, de ezzel nem is volt bajom. A színészek alakításai szerintem jók voltak, a történet is elég érdekes volt a vége is bejött.

 
Caravaggio1978   2019. 10. 23.

Ismét nagy várakozás utáni csalódás

Hátt én nem fűzök hozzá semmi pszichológiai meg érzelmi,átvitt értelmi stb stb dolgot.Leül az ember megnézi és ezután meg tudja mondani hogy jó vagy rossz. Hát ez elég rossz lett,már már idegesítően nem történik benne semmi,vannak érdekes jelenetek de a film nem nagyon hozza a színvonalat.Teljesen más megközelítésből talán átlagemberek számára ehető lett volna,áldom az eget hogy nem mentem el ezért a moziba.....

 
Kata45   2019. 11. 01.

Saját világ

Szerintem ismét remekelt Stephen King. Lelkileg megint hatott. A sajátságos világ megint ott volt. A várakozás egy kicsit felzaklatja az embert, aztán a hirtelen robbanás a megértés a cél. Egyfajta labirintus, az érzelmek játéka, a bolyongás, a kétségbeesés, és lassan az őrület irányába haladő cselekmény nyit utat egy másik világba. Az a baj, hogy aki nem ismeri és érti az író saját világát soha nem fogja érteni egyik írását sem.

Galéria (7)

Vincenzo Natali
Will Buie Jr.

Videók (1)

 

A film alapjául szolgáló novella Magyarországon is megjelent 2016-ban, az Európa könyvkiadó gondozásában.

(Kóborló )
 

Patric Wilson karakterét eredetileg James Marsden alakította volna.

(Kóborló )
 
Vicenzo Natali, akinek ezalatt a húsz év alatt volt egy invenciózusabb (Semmi – Nothing) és egy szélesvásznúbb (Hibrid) bukása, úgy tűnik, nem tudja a hajávál fogva kirángatni magát a túl magasra nőtt susnyásból. A magas fű ugyanis nem elég jó és nem is elég rossz ahhoz, hogy kultfilmmé váljon. több»
 
Sokkal, de sokkal jobb is lehetett volna ez a film, ha egy kicsi magyarázatot kap a néző. több»
 
Tökéletes kombináció egy 100 perces kikapcsolódáshoz. Arra pedig ez a film jó szívvel ajánlható – bár én a kultuszból szívesen láttam volna többet is. Bátran nézzétek meg. több»