Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
NA

A magas fűben (2019)

In the Tall Grass
Filmadatlap
 
15
Szereplők
1
Vélemények
7
Képek
1
Videók

 
Kóborló   2019. 10. 11.
Gáz a gazban

Nagyon régóta szerepelt már ez a film a megnézendő listámon, és most, hogy végre elérhetővé vált, szinte azonnal rá is vettettem magamat. Nem olvastam véleményeket róla, nem néztem videókat arról, hogy mégis mennyiben fogja visszaadni azt a fajta hangulatot, amit Stephen Kingnek és fiának, Joe Hillnek egész korrektül sikerült megteremteniük a közös kis novellájuk lapjain. Egyszerűen csak nézni akartam, és nagyon vágytam rá, hogy jó legyen a végeredmény. Sajnos a jótól viszont számomra messze volt. A film rendezéséért az a bizonyos Vincenzo Natali volt felelős, akinek az 1997-es, a Kocka című filmet köszönhetjük, és be kell, hogy valljam, nekem többször is felsejlett, hogy sokszor mintha pró... több»

Vincenzo Natali
Will Buie Jr.
 
Vicenzo Natali, akinek ezalatt a húsz év alatt volt egy invenciózusabb (Semmi – Nothing) és egy szélesvásznúbb (Hibrid) bukása, úgy tűnik, nem tudja a hajávál fogva kirángatni magát a túl magasra nőtt susnyásból. A magas fű ugyanis nem elég jó és nem is elég rossz ahhoz, hogy kultfilmmé váljon. több»
 

A film alapjául szolgáló novella Magyarországon is megjelent 2016-ban, az Európa könyvkiadó gondozásában.

(Kóborló )
 

Patric Wilson karakterét eredetileg James Marsden alakította volna.

(Kóborló )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.