Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
61%

Téli menedék (2019)

The Lodge
Filmadatlap
 
19
Szereplők
7
Vélemények
9
Képek
2
Videók
 
Anti007   2021. 03. 24.

legújabb vélemény

2
Vezekeljünk bűneinkért!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Vannak olyan horrorfilmek, amikben patakokban folyik a vér, vagy tele vannak jumpscare-ekkel, és vannak olyanok, melyekben a félelem lassan kúszik körénk, és nyomasztó hangulatával teljesen padlóra küld minket. Ilyen a Téli menedék. Amikor nem tudj... teljes kritika»

 
indingo   2020. 08. 19.

2

Nagyon unalmasan indult, vártam már, hogy történjen valami. Utána egész érdekes lett a film, különleges megoldásokkal. A műfaj kedvelőinek kötelező.


 
Szilonka   2020. 08. 27.

1

Szerintem hátborzongató volt a film. Lassacskán és menalkolikusan indult, mintegy elaltatva a nézőt, és utána brutális lett a végkifejlet.

 
stevepisti   2020. 10. 02.

1

Nekem ez most nem jött be. Alapjában véve szeretem az ilyen stílusú filmeket, nem baj, ha mindjárt az elején nem csapnak bele abba a bizonyos lecsóba, na de ez annyira elvolt húzva, hogy egyszerűen elveszítettem az érdeklődést a film végére. Kb. az u... több»

 
Syracuse   2019. 11. 02.

0
Így kell pszichothrillert csinálni

Cinefesten láttam az alkotást, éjféli vetítésen. Sajnos nem tudtam sok filmet megnézni idén, de azok közül kiemelkedett. Lassú történetvezetés, nem fogod érteni egészen a fináléig, hogy mi történik pontosan, és pont ezen fogsz kattogni, persze miközben gyakorlatilag az elejétől a végéig libabőrösen szorongsz. Ne jump scare-jellegű tucathorrort várjatok, de pont ezért üdítő, mert manapság ritka az ilyen zsigeri film, ami sokkal inkább utána érzi az ember a hatását, mint nézés közben! Mindenképp ajánlom mindenkinek.

 
tjunior   2021. 02. 20.

0

Amikor tehetségtelen emberek zseniális rendezőknek képzelik magukat. Az eredmény a Téli menedék. Kb. semmi sincs a helyén a filmben, de legalább bénítóan unalmas.

 
BÉLA   2020. 10. 03.

0
Nem nyűgözőt le

Nos nem sodort magával a film.

Galéria (9)

Jaeden Lieberher

Videók (2)

A film összbevétele 2 446 273 dollár volt (imdb.com).

 

A Szűz Mária-festmény, amit a film elején, majd a film közben is többször láthatunk, az olasz reneszánsz festő, Antonello de Messina L'Annuciata című festményének másolata.

(Varga_Júlia)
 

Bár Alicia Silverstone kapta a legnagyobb gázsit a filmért, mindössze 8 percre tűnik fel a vásznon.

(Varga_Júlia)
 
Az újjáéledt Hammer eddigi kevés produkciója közül így is toronymagasan a legjobbak közé tartozik, és reméljük, hogy ez talán jelentős hatással lesz a stúdióra. több»
 
Kinek ajánljuk: A The Lodge-ot nézve az a jelző jutott eszembe, hogy “Örökség light”. Ha Ari Aster rendezését kedvelted, ez is tetszeni fog. több»
 
Nekem személy szerint vagy nyolc év óta ez az első film, ami után rémálmom volt. És lehet, hogy velem van a baj, de ezt kivételes pozitívumként tartom számon. több»