Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
72

Ház az utca végén (2012)

House at the End of the Street
Filmadatlap
 
19
Szereplők
23
Vélemények
15
Képek
1
Videók
 
kevelin   2019. 06. 02.

legújabb vélemény

jennifert nem sokszor láthatjuk ilyen szerepben de neki még ez is jól áll. mondhatnám h az új meryl streep de nem hozzá senki nem érhet fel. a film egyébként szerintem eléggé feszült és sokáig jól leplezi az igazságot. a műfaj kedvelőinek erősen ajánlott

 
Puncs   2019. 04. 06.

Jó kis film, de inkább thriller, mint horror, nemigazán félelmetes. A sztorija egy kicsit kiszámítható, úgyhogy a csavar a végén jót tett neki. Szerintem a színészi alakítások is rendben voltak. Egyszer-kétszer meg lehet nézni.


 
indingo   2016. 02. 18.

Nekem különösen tetszett. Először azt hiszi a néző, hogy tud valamit. Szegény fiú mennyire szereti a testvérét, a mai napig ápolja. Aztán kiderül, hogy hoppácska mégsem erről van szó és a fiú sem százas. A végén pedig még egy kis csavar.

 
Szilonka   2017. 10. 16.

Nekem nagyon bejött a film, imádtam a csavart a végig, hogy teljeseden mást gondol a néző és utána minden borul. Szereposztása is említésre méltó, tetszett.

 
VvV   2018. 11. 17.

Első ránézésre nagyon egyszerűnek és kiszámíthatónak tűnik a film, de akkora csavar van benne.......

A film összbevétele 40 494 035 dollár volt (imdb.com).

 

A film egyik utolsó jelenetében van egy utalás a Psycho című filmre, a Ryan-t megformáló Max Thieriot később szerepelt a Psycho történeten alapuló Bates Motel: Psycho a kezdetektől című tv sorozatban.

(ArpiHajdu és Réci)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.