Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
73%

Ház az utca végén (2012)

House at the End of the Street
Filmadatlap
 
19
Szereplők
24
Vélemények
15
Képek
1
Videók
 
HADNAGY   2020. 07. 19.

legújabb vélemény

Look!

Elejétől a végéig izgalmas film. Mentes minden közhelyes elemtől! Ütős film, váratlan fordulatokkal. Csak ajánlani lehet egy jó hétvégi filmnézésre!

 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 23.

J.L. és E.S. is közepes teljesítményt hozva, simán lejátsza ezt a filmet. Bár nem egy műremek, hiszen inkább tucatfilmnek tűnik. Persze a csavar itt sem hiányzik, na de ha ez sem lett volna benne, akkor végül is miről szólt volna. Megnéztem, vége let... több»


 
Puncs   2019. 04. 06.

Jó kis film, de inkább thriller, mint horror, nemigazán félelmetes. A sztorija egy kicsit kiszámítható, úgyhogy a csavar a végén jót tett neki. Szerintem a színészi alakítások is rendben voltak. Egyszer-kétszer meg lehet nézni.

 
indingo   2016. 02. 18.

Nekem különösen tetszett. Először azt hiszi a néző, hogy tud valamit. Szegény fiú mennyire szereti a testvérét, a mai napig ápolja. Aztán kiderül, hogy hoppácska mégsem erről van szó és a fiú sem százas. A végén pedig még egy kis csavar.

 
Szilonka   2017. 10. 16.

Nekem nagyon bejött a film, imádtam a csavart a végig, hogy teljeseden mást gondol a néző és utána minden borul. Szereposztása is említésre méltó, tetszett.

 
VvV   2018. 11. 17.

Első ránézésre nagyon egyszerűnek és kiszámíthatónak tűnik a film, de akkora csavar van benne.......

 
Bazzzsi   2017. 10. 21.

Egy jól felépített film, mely több fordulatot is tartalmaz. Nem kiszámítható, holott sokszor már azt hiszi az ember, hogy rájött a dolgokra, majd kiderül, hogy mégsem.

A film összbevétele 40 494 035 dollár volt (imdb.com).

 

A film egyik utolsó jelenetében van egy utalás a Psycho című filmre, a Ryan-t megformáló Max Thieriot később szerepelt a Psycho történeten alapuló Bates Motel: Psycho a kezdetektől című tv sorozatban.

(ArpiHajdu és Réci)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.