Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
78

Nem vagyok sorozatgyilkos (2016)

I Am Not a Serial Killer
Filmadatlap
 
29
Szereplők
10
Vélemények
14
Képek
5
Videók
 
indingo   2017. 10. 03.

Nem egy szokványos film, elindul egy irányba és tök más lesz belőle. Christopher Lloyd, mint emberbőrbe bújt gyilkos UFO, na nem semmi. Sokáig emésztgettem a filmet.

 
TomÁcs   2018. 04. 23.

Elég lassan körvonalazódott a fő vonal a földönkívülies dolog. Furcsa volt az egész történet, főszereplőstül, mindenestül. Nem igazán stílusom a film, de egyszer meg lehetett nézni.


 
Bazzzsi   2017. 10. 24.

Teljesen véletlenül akadtam a filmre, de megérte megnézni. Nagyon szokatlan a története nem is tudom, hogy láttam-e már hasonlót. És a főszereplő srác is hátborzongató.

 
silverkesh   2018. 02. 18.

Nem rossz, a könyvben kicsit más van a párom elmondása szerint, nekem fura, hogy a főhőst szinte sose veszi észre. :)))

 
Rivaikun   2016. 09. 06.

nagyon jó ajánlója a könyvének, nekem abszolút bejött, őszintén merem ajánlani

 
nem zárom ki, hogy rövid időn belül kult státuszra is szert tehet az I Am Not a Serial Killer, tekintettel arra a tényre is, hogy az alapjául szolgáló, magyarul Nem ​vagyok sorozatgyilkos címen megjelent Dan Wells-kötet is hatalmas népszerűségnek örvend. Hmmm... lehet, hogy a film hatására még én is elolvasom a könyvet!
7/10 több»
 
Azt nem zárom ki, hogy rövid időn belül kult státuszra is szert tehet az I Am Not a Serial Killer, tekintettel arra a tényre is, hogy az alapjául szolgáló, magyarul Nem ​vagyok sorozatgyilkos címen megjelent Dan Wells-kötet is hatalmas népszerűségnek örvend. Hmmm... lehet, hogy a film hatására még én is elolvasom a könyvet!
7/10 több»
 
Minden pozitívuma ellenére sokszor mégis azt érezni, hogy a film meghátrálásra kényszerül és bizonyos, képzeletbeli határokat már nem lép át. Ezt leszámítva mégis csak egy sajátos jellegű horrorról van szó, mely alatt nem lehet unatkozni. Reméljük egyszer majd a folytatást, a Szörnyeteg urat is vászonra viszik, mert ezek után azt is megnézném. több»
 

A film alapjául szolgáló regény szerzője, Dan Wells is feltűnik az egyik jelenetben (a film vége felé ő alakítja az egyik rendőrt).

(hp )
 

Bár a film alapjául szolgáló könyvsorozat hat kötetből áll, továbbra sem jelentették be, hogy a széria további részeit is megfilmesítenék.

(hp )
 

Dan Wells 2009-es azonos című regényének adaptációja.

(hp )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.