Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
74

Nem vagyok sorozatgyilkos (2016)

I Am Not a Serial Killer
Filmadatlap
 
29
Szereplők
14
Vélemények
14
Képek
5
Videók
 
TomÁcs   2018. 04. 23.

Elég lassan körvonalazódott a fő vonal a földönkívülies dolog. Furcsa volt az egész történet, főszereplőstül, mindenestül. Nem igazán stílusom a film, de egyszer meg lehetett nézni.

 
hsanya182   2018. 09. 20.

Bizarr, misztikus film, sorozatgyilkos keresése egy kamasz szemszögéből. Szóval fiataloknak jobban javallott az azonosulás miatt jobban fog nekik tetszeni, én nem éreztem a súlyát ebből a szemszögből, de azért elgondolodtató hogy terápiára jár, és az anyukájával nem olyan jó a kapcsolata. Alternatív filmecske, nem mindenkinek fog tetszeni.


 
indingo   2017. 10. 03.

Nem egy szokványos film, elindul egy irányba és tök más lesz belőle. Christopher Lloyd, mint emberbőrbe bújt gyilkos UFO, na nem semmi. Sokáig emésztgettem a filmet.

 
Bazzzsi   2017. 10. 24.

Teljesen véletlenül akadtam a filmre, de megérte megnézni. Nagyon szokatlan a története nem is tudom, hogy láttam-e már hasonlót. És a főszereplő srác is hátborzongató.

 
erahurka   2018. 08. 16.

A főszereplővel szerintem nagyon mellé lőttek, nem nyomta rosszul, de iszonyú irritáló feje volt. Plusz azért a könyv is jobban ki volt dolgozva, bár nem mindig könnyű egy több száz oldalas művet filmmé tömöríteni, ezúttal szerintem annyira nem sikerült jól a dolog. Christopher Lloyd viszont király volt, meg a végső leszámolás, csak az előtte lévő részeket kellett volna kicsit élvezhetőbbre csinálni. Egynek így is elmegy, csak nem érdemes miatta moziba menni.

 
nem zárom ki, hogy rövid időn belül kult státuszra is szert tehet az I Am Not a Serial Killer, tekintettel arra a tényre is, hogy az alapjául szolgáló, magyarul Nem ​vagyok sorozatgyilkos címen megjelent Dan Wells-kötet is hatalmas népszerűségnek örvend. Hmmm... lehet, hogy a film hatására még én is elolvasom a könyvet!
7/10 több»
 
Azt nem zárom ki, hogy rövid időn belül kult státuszra is szert tehet az I Am Not a Serial Killer, tekintettel arra a tényre is, hogy az alapjául szolgáló, magyarul Nem ​vagyok sorozatgyilkos címen megjelent Dan Wells-kötet is hatalmas népszerűségnek örvend. Hmmm... lehet, hogy a film hatására még én is elolvasom a könyvet!
7/10 több»
 
Minden pozitívuma ellenére sokszor mégis azt érezni, hogy a film meghátrálásra kényszerül és bizonyos, képzeletbeli határokat már nem lép át. Ezt leszámítva mégis csak egy sajátos jellegű horrorról van szó, mely alatt nem lehet unatkozni. Reméljük egyszer majd a folytatást, a Szörnyeteg urat is vászonra viszik, mert ezek után azt is megnézném. több»
 

A film alapjául szolgáló regény szerzője, Dan Wells is feltűnik az egyik jelenetben (a film vége felé ő alakítja az egyik rendőrt).

(hp)
 

Bár a film alapjául szolgáló könyvsorozat hat kötetből áll, továbbra sem jelentették be, hogy a széria további részeit is megfilmesítenék.

(hp)
 

Dan Wells 2009-es azonos című regényének adaptációja.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.