Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
73%

Nem vagyok sorozatgyilkos (2016)

I Am Not a Serial Killer
Filmadatlap
 
27
Szereplők
21
Vélemények
14
Képek
5
Videók

Galéria (14)

Videók (5)

 
BoBamburg   2021. 02. 07.

legújabb vélemény

0

Régóta szemezgettem a filmmel, de a megnézése előtt el akartam olvasni a könyvet. Aztán mikor elolvastam, kissé meg is bántam, mert nem volt jó könyv. Ilyen tipikus, tiniknek való, felszínes történet, de ennek ellenére bizakodó voltam a filmmel kapcsolatban. De sajnos az sem jobb.

 
indingo   2017. 10. 03.

0

Nem egy szokványos film, elindul egy irányba és tök más lesz belőle. Christopher Lloyd, mint emberbőrbe bújt gyilkos UFO, na nem semmi. Sokáig emésztgettem a filmet.

 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 27.

0

Sajnos ismét egy zagyva, kusza és zavaros film, amit nagyon kevés ember tud értékelni... Lloyd is igen gyengén hozza a karaktert, és a rendezés is gyenge. Igyekszem elfelejteni, mert nem tett rám semmilyen hatást sem, még a csavar ellenére sem.

 
Szilonka   2020. 02. 07.

0

Az a szó jutott eszembe a filmről, hogy furcsa. De valahogy olyan jó értelemben vett furcsa. A története kiszámíthatatlan.

 
TomÁcs   2018. 04. 23.

2

Elég lassan körvonalazódott a fő vonal a földönkívülies dolog. Furcsa volt az egész történet, főszereplőstül, mindenestül. Nem igazán stílusom a film, de egyszer meg lehetett nézni.

 
erahurka   2018. 08. 16.

1

A főszereplővel szerintem nagyon mellé lőttek, nem nyomta rosszul, de iszonyú irritáló feje volt. Plusz azért a könyv is jobban ki volt dolgozva, bár nem mindig könnyű egy több száz oldalas művet filmmé tömöríteni, ezúttal szerintem annyira nem siker... több»

 
Ms. Akárki   2019. 09. 25.

0

Fura egy pszichopata szemével látni a világot és hogy ő miként fogja fel a törődést és a családjával való "kötődést". A film vége ezzel a lénnyel nekem kicsit erős volt, pláne hogy milyen bűntényül csúnya volt a speciális effekt, de kellő fantáziával... több»

A film összbevétele 21 148 dollár volt (imdb.com).

 

A film alapjául szolgáló regény szerzője, Dan Wells is feltűnik az egyik jelenetben (a film vége felé ő alakítja az egyik rendőrt).

(hp)
 

Bár a film alapjául szolgáló könyvsorozat hat kötetből áll, továbbra sem jelentették be, hogy a széria további részeit is megfilmesítenék.

(hp)
 

Dan Wells 2009-es azonos című regényének adaptációja.

(hp)
 

A film forgatása 2015. feburár 28-án kezdődött meg Minnesotában.

(hp)
 

A Nem vagyok sorozatgyilkos világpremierje a South by Southwest Filmfesztiválon volt 2016. március 13-án.

(hp)
 
Minden pozitívuma ellenére sokszor mégis azt érezni, hogy a film meghátrálásra kényszerül és bizonyos, képzeletbeli határokat már nem lép át. Ezt leszámítva mégis csak egy sajátos jellegű horrorról van szó, mely alatt nem lehet unatkozni. Reméljük egyszer majd a folytatást, a Szörnyeteg urat is vászonra viszik, mert ezek után azt is megnézném. több»
 
A Nem vagyok sorozatgyilkos-t szinte mindenki számára ajánlanám (természetesen csak 18 év felett), mert tökéletes műfaj keverék, amiben a horror, krimi, dráma és thriller kedvelői is megtalálhatják a számításaikat. több»
 
Egy kisvárosi szociopata tinédzser kiengedi a benne szunnyadó démont, ami gyilkolni vágyik, hogy legyőzzön egy igazit. több»