Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
73

Nem vagyok sorozatgyilkos (2016)

I Am Not a Serial Killer
Filmadatlap
 
29
Szereplők
13
Vélemények
14
Képek
5
Videók

Vélemények: Nem vagyok sorozatgyilkos (2016)

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
TomÁcs   2018. 04. 23.

Elég lassan körvonalazódott a fő vonal a földönkívülies dolog. Furcsa volt az egész történet, főszereplőstül, mindenestül. Nem igazán stílusom a film, de egyszer meg lehetett nézni.

 
hsanya182   2018. 09. 20.

Bizarr, misztikus film, sorozatgyilkos keresése egy kamasz szemszögéből. Szóval fiataloknak jobban javallott az azonosulás miatt jobban fog nekik tetszeni, én nem éreztem a súlyát ebből a szemszögből, de azért elgondolodtató hogy terápiára jár, és az anyukájával nem olyan jó a kapcsolata. Alternatív filmecske, nem mindenkinek fog tetszeni.


 
indingo   2017. 10. 03.

Nem egy szokványos film, elindul egy irányba és tök más lesz belőle. Christopher Lloyd, mint emberbőrbe bújt gyilkos UFO, na nem semmi. Sokáig emésztgettem a filmet.

 
erahurka   2018. 08. 16.

A főszereplővel szerintem nagyon mellé lőttek, nem nyomta rosszul, de iszonyú irritáló feje volt. Plusz azért a könyv is jobban ki volt dolgozva, bár nem mindig könnyű egy több száz oldalas művet filmmé tömöríteni, ezúttal szerintem annyira nem sikerült jól a dolog. Christopher Lloyd viszont király volt, meg a végső leszámolás, csak az előtte lévő részeket kellett volna kicsit élvezhetőbbre csinálni. Egynek így is elmegy, csak nem érdemes miatta moziba menni.

 
Bazzzsi   2017. 10. 24.

Teljesen véletlenül akadtam a filmre, de megérte megnézni. Nagyon szokatlan a története nem is tudom, hogy láttam-e már hasonlót. És a főszereplő srác is hátborzongató.

 
sabnock666   2018. 08. 27.

Sajnos ismét egy zagyva, kusza és zavaros film, amit nagyon kevés ember tud értékelni... Lloyd is igen gyengén hozza a karaktert, és a rendezés is gyenge. Igyekszem elfelejteni, mert nem tett rám semmilyen hatást sem, még a csavar ellenére sem.

 
silverkesh   2018. 02. 18.

Nem rossz, a könyvben kicsit más van a párom elmondása szerint, nekem fura, hogy a főhőst szinte sose veszi észre. :)))

 
Rivaikun   2016. 09. 06.

nagyon jó ajánlója a könyvének, nekem abszolút bejött, őszintén merem ajánlani

 
scroll35   2016. 09. 04.

Jó történet, kiváló rendezés és teljesen elégséges szerepjáték. Nekem nagyon tetszett a film, szimpatikus volt a főhős.

 
tyna19955   2016. 07. 01.

Remek film, nekem igazán tetszett. Kicsit finomabb, árnyaltabb befejezéssel zártam volna le a történetet, de végülis így is jó.

 
doobie   2016. 06. 29.

Annyira nem ment át nálam a rostán, mint szerettem volna. Megosztott a film. Volt amit szerettem benne, volt ami kifejezetten idegesített. De mindezt összegezve egy erős hármas.

 
pet-et   2016. 05. 22.

Forgatókönyvi adottságait tekintve nem egy erős film, de a vágás nagyon jól sikerült és ez a 16 mm-s változat is bejött nekem. Izgalmas, lebilincselő alkotás.

 
romcul   2016. 05. 14.

Sajnálom, de én unatkoztam a film alatt. Nem volt jó. Sokkal többre számítottam, mert a történet nagyon ígéretesnek tűnt.


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.