Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
73

Nem vagyok sorozatgyilkos (2016)

I Am Not a Serial Killer
Filmadatlap
 
29
Szereplők
13
Vélemények
14
Képek
5
Videók

Filmkritika: Nem vagyok sorozatgyilkos (2016)

A hazai sajtóban megjelent kritikák, egy helyen! Amennyiben szeretné, hogy írása megjelenjen a kritikák között, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot.
 
nem zárom ki, hogy rövid időn belül kult státuszra is szert tehet az I Am Not a Serial Killer, tekintettel arra a tényre is, hogy az alapjául szolgáló, magyarul Nem ​vagyok sorozatgyilkos címen megjelent Dan Wells-kötet is hatalmas népszerűségnek örvend. Hmmm... lehet, hogy a film hatására még én is elolvasom a könyvet!
7/10 több»
 
Azt nem zárom ki, hogy rövid időn belül kult státuszra is szert tehet az I Am Not a Serial Killer, tekintettel arra a tényre is, hogy az alapjául szolgáló, magyarul Nem ​vagyok sorozatgyilkos címen megjelent Dan Wells-kötet is hatalmas népszerűségnek örvend. Hmmm... lehet, hogy a film hatására még én is elolvasom a könyvet!
7/10 több»
 
Minden pozitívuma ellenére sokszor mégis azt érezni, hogy a film meghátrálásra kényszerül és bizonyos, képzeletbeli határokat már nem lép át. Ezt leszámítva mégis csak egy sajátos jellegű horrorról van szó, mely alatt nem lehet unatkozni. Reméljük egyszer majd a folytatást, a Szörnyeteg urat is vászonra viszik, mert ezek után azt is megnézném. több»
 
A Nem vagyok sorozatgyilkos-t szinte mindenki számára ajánlanám (természetesen csak 18 év felett), mert tökéletes műfaj keverék, amiben a horror, krimi, dráma és thriller kedvelői is megtalálhatják a számításaikat. több»
 
Egy kisvárosi szociopata tinédzser kiengedi a benne szunnyadó démont, ami gyilkolni vágyik, hogy legyőzzön egy igazit. több»
 
"Megtekintés: Évente egy tucat érdekes horrorfilm jön ki a több százzal. Ez benne van a tucatban.

Mert egyszerűen horrorfilmből túltengés van. Keverednek mindenféle műfajjal, de a lényeg, hogy a legtöbb totál ötlettelen gyilkolós mozi és egyediséget képtelen felmutatni." több»


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.