A Pannonia Entertainment és a Mafab.hu közös játékán 5 darab páros mozijegy keresi a gazdáját. Az első öt helyes választ beküldő automatikusan nyer!

Hamarosan a magyar mozikba is megérkezik a Londoni Nemzetközi Filmfesztivál versenyprogramjában bemutatkozott és számos fesztiváldíjjal elismert Nem vagyok sorozatgyilkos című thrillert, amely Dan Wells azonos című, hazánkban is népszerű bestsellere alapján készült. A film főhőse John, egy furcsa viselkedésű kamaszfiú, aki megszállottan érdeklődik a sorozatgyilkosok iránt. Amikor lakóhelyén, a szürke vidéki kisvárosban rejtélyes gyilkosságok történnek, a belső démonaival küzdő kamasz a saját szakállára nyomozni kezd a tettes után, akiről egyre inkább az a benyomása: természetfeletti képességekkel bír. 

Ha Te is szeretnél ott lenni a film díszbemutatóján, melyre június 27-én szerdán 19:00 órakor kerül a budapesti Pólus Moziban, nincs más dolgod, mint válaszolni az alábbi kérdésre.

Mit akar küldeni az előzetesben Christopher Llyod karaktere a feleségének?

A. kalapot

B. puszit

C. virágot

A helyes válasz kiderül a trailerből, melyet idelent találtok.  A válaszokat június 22-ig várjuk a [email protected] email címre. Érdemes sietni a válaszadással, ugyanis az első 5 helyes választ beküldő automatikusan nyer!