Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
79
Filmadatlap
 
28
Szereplők
21
Vélemények
6
Képek
1
Videók
 
Szilonka   2017. 10. 16.

Brutál jó film, végig ott van a bizonytalanság a nézőben és sok minden nem is érthető, de a végére minden kitisztult és leesett az ember álla. Nagyon tetszett.

 
indingo   2017. 04. 12.

Eléggé beteg a film. Már a fiú elrablása is picit erős, aztán jön a nem váltó műtét és végül még a szexuális zaklatás is. Erős a film, Banderas karaktere picit nem normális.


 
Deku   2017. 11. 20.

Sokszor jártam már úgy, hogy előre belegondoltam többet egy filmbe mint amit aztán kaptam. Itt is többre számoltam amikor ezt a filmet meg akartam nézni. Többször biztos nem fogom megtekinteni.

 
TomÁcs   2018. 04. 16.

A bosszú megjelenítésének legmélyebb formáját láthattuk a filmben. Nem egy hirtelen felindulásból elkövetett dologról van szó, bármikor megálljt parancsolhatott volna magának a férfi, de nem tette.

 
hsanya182   2015. 08. 26.

Elég megrögzött, beteg és abnormális film váratlan szexuális tartalmakkal. Kiváló a szereplők egyszerű hitelessége. Antonio Banderas, hogy fájdalmát el tudja feledni elég kemény eltökéltéssgel köti le elméjét a munkája mellett, talán a végén beláthatjuk hogy tévút volt számára. Érdemes megnézni, nem egy tipikus film, és nem egy megszokott félős thiller sem...

A film összbevétele 30 842 353 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet a legjobb külföldi filmért járó Aranyglóbusz-díjra jelölték.

(ps)
 

Az egyik jelenetben Robert bonsai fát nevelget. A képsor azt hivatott szimbolizálni, hogy hogyan alakította át alanyát Verává.

(ps)
 

A férfi, aki felesége ruháit viszi a ruhaboltba nem más, mint Agustín Almodóvar, a producer, aki Pedro Almodóvar fivére.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.