Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
79
Filmadatlap
 
28
Szereplők
23
Vélemények
6
Képek
1
Videók
 
Di Canio   2020. 04. 28.

legújabb vélemény

Jobbra számítottam, ez egy elnyújtott unalmas film, a színészek játéka se tetszett.

 
Szilonka   2017. 10. 16.

Brutál jó film, végig ott van a bizonytalanság a nézőben és sok minden nem is érthető, de a végére minden kitisztult és leesett az ember álla. Nagyon tetszett.


 
indingo   2017. 04. 12.

Eléggé beteg a film. Már a fiú elrablása is picit erős, aztán jön a nem váltó műtét és végül még a szexuális zaklatás is. Erős a film, Banderas karaktere picit nem normális.

 
Deku   2017. 11. 20.

Sokszor jártam már úgy, hogy előre belegondoltam többet egy filmbe mint amit aztán kaptam. Itt is többre számoltam amikor ezt a filmet meg akartam nézni. Többször biztos nem fogom megtekinteni.

 
TomÁcs   2018. 04. 16.

A bosszú megjelenítésének legmélyebb formáját láthattuk a filmben. Nem egy hirtelen felindulásból elkövetett dologról van szó, bármikor megálljt parancsolhatott volna magának a férfi, de nem tette.

A film összbevétele 30 842 353 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet a legjobb külföldi filmért járó Aranyglóbusz-díjra jelölték.

(ps)
 

Az egyik jelenetben Robert bonsai fát nevelget. A képsor azt hivatott szimbolizálni, hogy hogyan alakította át alanyát Verává.

(ps)
 

A férfi, aki felesége ruháit viszi a ruhaboltba nem más, mint Agustín Almodóvar, a producer, aki Pedro Almodóvar fivére.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.