47% 51 szavazat
Tükör/Szilánk

Tükör/Szilánk

The Broken
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
15
Szereplők (15)
7
Képek (7)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
1
Filmkritika (1)
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Gina (Lena Headey) mit sem sejtve érkezik apja születésnapi ünnepségére, amin részt vesz az egész család. A jó hangulatú vacsora közben azonban a falitükör a földre zuhan és ripityára törik, baljós sejtelmeket ébresztve mindenkiben. Másnap munkából hazafelé menet Gina saját magát pillantja meg, ahogy kocsijában elhajt az utcán. Megdöbbenve követi hasonmását, akinek lakásában megtalálja apja fényképét. A felzaklatott nő kocsiba ül, de nem vesz észre egy piros lámpát, és frontálisan ütközik egy teherautóval. Kórházban tér magához, és miközben lábadozik, megpróbálja megfejteni az elmúlt napok nyugtalanító eseményeit. A dolgok hátterében sötét titkok lapulnak, melyek barátjához (Melvil Poupaud) és apjához (Richard Jenkins) vezetnek.

Rendező: Sean Ellis
Író: Sean Ellis
Ország: Egyesült Királyság, Franciaország
Premier (HU): 2010.10.20.
 
2024.02.25 BÉLA

legújabb vélemény

Nekem nem jött át

Rossz a film címe, ezt a címet kellet volna adni neki: Én vagyok én, te vagy te, ki a bolond, én vagy te? Na erről szól a film.

0
 
2018.06.18 gabcajz

Nem fogom ragozni, szerintem egyszer meg lehet nézni, de ennyi, nem nagyon hagy nyomot az emberben, nyugodtan tud tőle aludni. :) Egy unalmas estére pont ideális tud lenni, ha valami kevésbé mainstreamet akar nézni az ember.

1
 
2015.06.29 Buffy

El kell ismerni, szerintem nagyon intenzív atmoszférája van a filmnek, de lényegében a műfajban semmi újat nem hoz, ráadásul bizonyos részben ki is ismerhető a cselekmény iránya. Ettől függetlenül még mindig egy korrekt film.

0
 
Értékelés: 7/10
(2020. 07. 08.)
Túl gyorsnak éreztem a lezárást, jó lett volna, ha egy kicsit jobban kidolgozzák a végkifejletet és még erőteljesebb képsorokkal szednék szét az agyunkat Több