Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
81%

Madarak a dobozban (2018)

Bird Box
Filmadatlap
 
32
Szereplők
34
Vélemények
26
Képek
3
Videók

Galéria (26)

Sandra Bullock
Sandra Bullock
Trevante Rhodes
Sandra Bullock
Sandra Bullock
Sandra Bullock
Sandra Bullock
Sarah Paulson
Trevante Rhodes
Sarah Paulson
Sarah Paulson
Trevante Rhodes
Sandra Bullock
Trevante Rhodes
Sandra Bullock
Sarah Paulson
John Malkovich
BD Wong
John Malkovich
Machine Gun Kelly
Sarah Paulson
Susanne Bier
Sandra Bullock
Susanne Bier
LilRel Howery
John Malkovich
Susanne Bier
Susanne Bier
Susanne Bier
Susanne Bier
Susanne Bier
Sandra Bullock

Videók (3)

 
Re Tth   2022. 08. 31.

legújabb vélemény

0

Nagyon tetszett. Hozott valami újat. A színészi alakítások is rendben voltak. Érdemes megnézni.

 
Kóborló   2019. 06. 24.

a nap véleménye

2
Bekötött szemmel hozta a film a jó minősítést

Egyfajta reneszánszukat élik az apokaliptikus filmek, és végre nem azzal merül ki ez a fajta filmes zsáner, hogy "jönnek a zombik és jól romba döntik a társadalmat", hanem Hollywood is érezte, hogy kicsivel többet kéne beletenniük e műfajba, hisz bőv... teljes kritika»

 
Artemisia   2022. 01. 21.

5
Kép nélkül

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A Netflix Sandra Bullock főszereplésével készült posztapokaliptikus drámája különleges (bár a Hang nélkül után egyedinek éppen nem mondható) témához nyúlt. A világon futótűzként söpör végig az ismeretlen eredetű és kilétű lények inváziója, akik öngyi... teljes kritika»

 
Shelby07   2020. 03. 26.

1
SPOILER ALERT!

Eléggé féltem megnézni, mert úgy lett híresztelve, hogy horror. Nem igazán szeretem a horror filmeket, nem az én világom, viszont nagyon erős volt a vágy hogy megnézzem, mert Sandra Bullock az egyik kedvenc színésznőm. Még sosem okozott csalódást egyetlen filmje sem, így hát rá is vettem magam, hogy megnézzem ezt. Persze nem egyedül, hisz mégis csak horror (vagy nem?). Vártam hogy mikor fogok megijedni, sokszor el is takartam a szemem amikor úgy éreztem, hogy most meg fogok ijedni. De sosem jött el az a jelenet, amikor tényleg megijedtem volna. Még csak azt sem tudom mondani, hogy valami újat nyújtott volna. Van hasonló film, nem is egy viszont csak a példa kedvéért ott van Mark Wahlberg filmje a The Happening. Nem teljesen ugyanaz, de eléggé hasonló. Sokat olvastam róla, hogy miért nem látszódnak a szörnyek, többek között Sandra Bullock nyilatkozta, hogy a valóságban igen nevetségesek voltak a szörnyek, végül ezért nem látszódnak. Viszont így meg semmi félelem érzést nem ad, csak egy film, ami inkább thriller mint horror. Nem bánom, hogy nem volt olyan ijesztő, mint ahogy először hittem, de ez így igazán semmilyen nem volt, pedig lehetett volna egy nagyon jó történet szörnyek nélkül is. Akit érdekel mindenképp nézze meg, mert egyszer talán érdemes, de inkább unalmas és befejezetlen volt. Eléggé összevissza, nem is igazán tudom hova tenni, de az biztos, hogy nem túlságosan nyerte el a tetszésem.

 
Laca//Ho/rr/oR//   2019. 01. 28.

1
Nyitott szemmel

Vártam már erre a filmre és kíváncsi voltam, hogy Sandra Bullock miként fogja hozni a karakterét ebben a thriller horrorban. Nagyon hajazott a Hang nélkül című horrorra, természetesen ott magával a zajjal volt a probléma, míg itt vakon kellett közlekedni. Az nyilvánvaló, hogy Sandra Bullock vitte a hátán ezt az egészet és az eleje még rendkívül látványos és izgalmas, de nagyon sok rész volt benne amit véleményem szerint elhúztak. Ezt leszámítva, jó filmről van szó, amit köszönhetünk a Netflix amerikai cégnek, illetve a 2014-ben megjelenő Josh Malerman által írt könyvnek.

 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 31.

1

Megnéztem, és hát kissé fura érzésem támadt egyből. Lassú folyású, kissé eklektikus hatást keltett bennem. Koppintás szagú és néhol erőtlen. Horrornak nem nevezném, inkább egy apokaliptikus és misztikus film keveréke. Láttam már jobbat, izgalmasabbat is.

 
indingo   2019. 01. 02.

0

Sandra Bullock személyes sokat javít a filmben, nélküle erőtlen volna. A történetéről nekem A köd, Az esemény és a Hang nélkül jutott az eszembe. A két idősík közti ugrálás érdekes, volt a miértekre sok választ nem kaptunk.

 

A film 2018. december 21-én debütált a Netflix streamingszolgáltatónál.

(Kóborló )
 

Kevesen tudják, de ez a film Josh Malerman író regénye alapján készült.

(Caravaggio1978 )
 

Josh Malerman (1975) azonos című, elsőként megjelent (2014) regénye alapján. A következő évben Rusznyák Csaba fordította le magyarra, és a Fumax Kiadó jelentette meg.

(Berto49)
 
Nagy kár, hogy Bullock nem egészen vette komolyan ezt az online streaming film-dolgot, mert színészi játéka gyenge közepes, annak ellenére, hogy karakterét rendesen kidolgozták. Persze az is lehet, hogy csak a kilónyi smink miatt nem tudott szegény rendes arcjátékot bemutatni (melyet még az erdő közepén is hordott, mert miért ne). Rendezőnek meg lehet, hogy Susanne Bier (Második esély, A tűz martaléka) helyett valaki olyat kellett volna felkérni, aki látott már horrorfilmet közelről.
Valóban több volt ebben a filmben, mint ami lett belőle, de azért egy próbát nyugodtan lehet vele tenni, már csak a történet egyedisége miatt is. több»
 
A MAD eszkapista rémmese, annak is a rosszabb fajtájából: nem a menekülés valószerűtlensége bántó, hanem annak inherens céltalansága. több»