Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
NA

Hang nélkül 2 (2020)

A Quiet Place Part II
Filmadatlap
 
29
Szereplők
Vélemények
11
Képek
9
Videók

Galéria (11)

Videók (9)

 

Az első filmek között volt, melynek premierjét a koronavírus-járvány miatt halasztották el. A 2020. március 8-ára tervezett bemutatót 2020 szeptemberére halasztották.

(Artemisia )
 

A Hang nélkül 2 Cillian Murphy második posztapokaliptikus filmje a 2002-es 28 nappal később után.

(hp)
 

A forgatás kedvéért a New York-állambeli South Grand Island hidat 13 órára lezárták.

(hp)
 

A Hang nélkül 2 egyik kulcsszerepét eredetileg Brian Tyree Henry alakította volna, azonban egy másik filmjének forgatása miatt az utolsó pillanatban kénytelen volt visszalépni. Ekkor már javában zajlottak a Hang nélkül 2 körüli munkálatok, de az alkotók még időben tudták helyettesíteni a színészt Djimon Hounsou szerződtetésével.

(hp)
 

Az első részt jegyző páros tagjai, Scott Beck és Bryan Woods egyéb munkáikat előnyben részesítve nem vállalták a második rész forgatókönyvének megírását.

(hp)
 

A produkció 10 millió dollárt fektetett be New York államba, 400 munkahelyet teremtett, továbbá az alkotók a munkálatok során mintegy 300 statisztát alkalmaztak.

(hp)
 

A Hang nélkül 2 forgatása 2019. júniusában kezdődött meg, és szeptember 25-én ért véget. A munkálatok befejezését a rendező, John Krasinski az Instagram-oldalán tudatta a követőivel.

(hp)
 

A folytatás rendezői székét ismét John Krasinski foglalta el, aki a karakterének az első rész végén bekövetkezett halála miatt nem szerepel a filmben. Visszatér ellenben az eredeti szereplőgárdából Emily Blunt, Millicent Simmonds és Noah Jupe is.

(hp)
 

A film operatőre, Polly Morgan így foglalta össze a folytatás koncepcióját: "A gyermekek felnövésének története, mely során megismerik a világot, amelyben élnek, és megtanulják, hogyan védjék meg magukat."

(hp)
 

A Hang nélkül első részének mindössze 17 millió dollár volt a költségvetése, míg az összbevételei világszerte meghaladták a 340 millió dollárt. Bár eredetileg a film rendezője, John Krasinski és a Paramount Pictures is egy filmre tervezett, a stúdió a remekek bevételek láttán 2019. februárjában felkérte a direktort, hogy írja és rendezze meg a folytatást.

(hp)