Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
56
Filmadatlap
 
19
Szereplők
15
Vélemények
15
Képek
2
Videók
 
pacific22   2020. 01. 05.

legújabb vélemény

miért jöttek a földre?

Semmihez nem tudom hasonlítani amit eddig láttam. A nagy név Scarlett J. biztos hogy kellett ahhoz hogy legalább ennyien megnézzék. Én végig azt vártam, hogy megértsem mi a célja az idegeneknek! Na ez nem derül ki! A film végén a lény halálának mi az értelme? Szerintem egy nagy káosz ez a film, nem javaslom megnézésre, inkább keress másik filmet!

 
Syracuse   2016. 04. 16.

Hát Scarlett Johansson se tipikusan ilyen filmekben látható, az tény, bár fapofával mászkálni és férfiakat ölni sem Oscar-gyanús teljesítmény. Lényeg a lényeg, a film kifejezetten jó volt, bár a kommersz hulladékokon felnőtt birkáknak nem igazán ajánlom.


 
hsanya182   2016. 10. 17.

Túlságosan vontatott és elvont művészfilm. Szerintem ez nem jött össze, elég egyértelmű a scifi vonal hogy a film megértését segítse elő, lehet ez elég negatívum a filmnek, hogy elég egyszerűre sikerült, a sok értelmetlen monoton elmerengés. Lehet túl akarta lelkizni a mélységét, de ehhez egy jobb téma is kellett volna, de lehet nekem egyértelmű mégis mi van a felszín alatt vagy mi van a felszínen...Egy filmet azért nézünk hogy szórakoztasson, még aki a spirituális vonalat kedveli legalább elgondolkodó szövegeket kap, nemcsak néma "rád bízom" mire jössz rá stb. felejtős. Merészek előnyben :)

 
Berto49 Nézhetetlen  2016. 12. 17.

Mintha Johansson filmográfiáját akartam volna megtekinteni, mert sorozatban három olyan film került elém, amiben ő játszik, helyesebben csak szerepel, mert színészi játékról csak nagy jóindulattal lehet írni. Ezt a filmet csak azért kínlódtam és tudtam végignézni, mert az alapját képező nagyon jó regényt olvastam, de ha nem így lett volna az első 10 perc után egész biztosan abbahagyom. Egyszerűen nem értem, hogyan egyezhetett bele Michel Faber, hogy a regényét így meggyalázzák! Óráknak tűnő snittek, melyekben semmi nem történik, Johansson a fekete parókában szinte minden jelenetben bamba nőimitátornak tünt, az idegörlő elektronikus kísérőzaj, és még hosszan tudnám a kifogásaimat sorolni, de ez a filmnek nevezett förmedvény nem éri meg. A könyv maradandó élmény, a film viszont rémálmaimban se jöjjön elő.

 
Evcsi95   2015. 06. 01.

Ez a film maga a megtestesült borzalom. Nincs cselekménye, története. Nem tudom mit gondolt a rendező és a forgatókönyvíró, amikor létre hozta ezt a valamit, de egy biztos, nem voltak ép eszüknél. Csodálom, hogy Scarlett Johansson elvállalta a főszerepet.

A film összbevétele 5 735 963 dollár volt (imdb.com).

 

Scarlett Johansson nem használt dublőrt a meztelen jeleneteknél.

(VFTS)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.