Ismét horrorban játszik Dustin Hoffman

A L'uomo del labirinto nem tartozik a leghíresebb horrormozik közé, és valószínűleg a legjobbak közé sem. Most mégis érdemes lehet elgondolkozni, hogy szánjunk rá egy estét az életünkből. A film mától érhető el online, főszereplője pedig nem más, mint Dustin Hoffman.

A legendás színész nem először szerepel horrorfilmben, bár kétségtelen, hogy messze nem ez a fő profilja. Legemlékezetesebb ilyen alakítása a félig sci-fi, félig horror A gömb volt még 1998-ból.

A L'uomo del labirinto az olasz Donato Carrisi filmje, hiszen a rendezés mellett a forgatókönyvet is ő írta. A történet egy nyomozásról szól. Egy emberrablás áldozata tizenöt évvel később váratlanul előkerül. Két nyomozó, Dustin Hoffman és Toni Servillo próbálják meg összerakni az ügy darabkáit, de a nő (Valentina Bellè) nem nagyon tud a segítségükre lenni. Ő ugyanis az egész időt egy titokzatos labirintusban töltötte, ahová az elrablója zárta.

A film eredetileg tavaly jelent meg, de csak Olaszországban. Mostantól viszont már világszerte elérhető online, így aki szereti Dustin Hoffman játékát, esetleg egy jó kis nyomozós thrillerre vágyik, az adhat neki egy esélyt.