Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
16
Vélemények
6
Képek
2
Videók
 
Bogi87   2016. 05. 27.

Fantasztikusan megkomponált film, mely elénk tárja egy szörnyűségeken keresztül ment ember lelkét és bepillantást nyerhetünk az általa kreált világba, ahol a szenvedés és a fájdalom nem ismert fogalmak.

 
Deku   2017. 07. 10.

Erősen közepes lett ez a film nekem, talán leginkább Kevin Spacey játéka volt az ami tartotta a szintet és szórakoztatóvá tette. Volt már simán sokkal jobb filmben is részem de még így is megállta a helyét.


 
dailyfilmsan   2019. 03. 08.

Nagy dillemába estem a filmmel kapcolatban. Ugyanis félig adott csak magyarázatot a nagy kérdésre ami az első perctől belengte a filmet. Hihetőnek és életszerűnek találtam azt amit előadott mindkét fél és így nem tudtam eldönteni kinek van igaza. Talán a filmben Jeff Bridges által megelevenített pszichiáter is így töprenghetett. A történet amúgy nagyon szép, és érdekes. Ami kicsit elrondította a képet az a hipnotikus jelenetek, nem nagyon volt reális számomra. De tulajdonképpen minden más pöpec volt.

 
Hakker   2018. 02. 22.

Zseniális film. Jól érzékelteti a tudat reakcióját, mikor a saját racionális komfortzónáját, számára ismeretlen inger éri. Ez a film minden tekintetben remek volt. Mindenkinek látnia kell az életben.

 
MidoD7   2019. 04. 06.

Valahogy én hiányoltam belőle valamit, amitől jó lett volna. Nekem nem jön be ez a történet. A rendezéssel nincs gond, a látvány kiváló, a színészek is jók, csak valahogy nem jött át az érzés.

 
Mindenki, saját világnézetének megfelelően levonhatja a neki tetsző konklúziót, és ami fontos, hogy a megoldást nem rágják a szánkba, esetlegesen ránk erőltetve a rendező – és ez esetben a film alapjául szolgáló regény írójának – világnézetét.
Értékelés: 8.5/10 több»

A film összbevétele 65 001 485 dollár volt (imdb.com).

 

A film költségvetése 68 millió dollár volt és jelenleg 65 millió bevételnél tart világszerte.

(Bob)
 

A film készítőit beperelte Gene Brewer, ugyanis egy korábbi filmje, a nálunk nem ismert Hombre mirando al sudeste (1986) története meglehetősen hasonlít a K-PAX történetéhez. A vádat Brewer nem sokkal később visszavonta.

(ps)
 

Az eredeti tervek szerint Prot szerepét Will Smith játszotta volna, Powell doktort pedig Kevin Spacey. Miután Smith kilépett a filmből Spacey úgy döntött, inkább Prot szerepét szeretné eljátszani.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.