Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
16
Vélemények
6
Képek
2
Videók
 
Bogi87   2016. 05. 27.

Fantasztikusan megkomponált film, mely elénk tárja egy szörnyűségeken keresztül ment ember lelkét és bepillantást nyerhetünk az általa kreált világba, ahol a szenvedés és a fájdalom nem ismert fogalmak.

 
Deku   2017. 07. 10.

Erősen közepes lett ez a film nekem, talán leginkább Kevin Spacey játéka volt az ami tartotta a szintet és szórakoztatóvá tette. Volt már simán sokkal jobb filmben is részem de még így is megállta a helyét.


 
Hakker   2018. 02. 22.

Zseniális film. Jól érzékelteti a tudat reakcióját, mikor a saját racionális komfortzónáját, számára ismeretlen inger éri. Ez a film minden tekintetben remek volt. Mindenkinek látnia kell az életben.

 
dailyfilmsan   2019. 03. 08.

Nagy dillemába estem a filmmel kapcolatban. Ugyanis félig adott csak magyarázatot a nagy kérdésre ami az első perctől belengte a filmet. Hihetőnek és életszerűnek találtam azt amit előadott mindkét fél és így nem tudtam eldönteni kinek van igaza. Talán a filmben Jeff Bridges által megelevenített pszichiáter is így töprenghetett. A történet amúgy nagyon szép, és érdekes. Ami kicsit elrondította a képet az a hipnotikus jelenetek, nem nagyon volt reális számomra. De tulajdonképpen minden más pöpec volt.

 
MidoD7   2019. 04. 06.

Valahogy én hiányoltam belőle valamit, amitől jó lett volna. Nekem nem jön be ez a történet. A rendezéssel nincs gond, a látvány kiváló, a színészek is jók, csak valahogy nem jött át az érzés.

 
Mindenki, saját világnézetének megfelelően levonhatja a neki tetsző konklúziót, és ami fontos, hogy a megoldást nem rágják a szánkba, esetlegesen ránk erőltetve a rendező – és ez esetben a film alapjául szolgáló regény írójának – világnézetét.
Értékelés: 8.5/10 több»

A film összbevétele 65 001 485 dollár volt (imdb.com).

 

A film költségvetése 68 millió dollár volt és jelenleg 65 millió bevételnél tart világszerte.

(Bob)
 

A film készítőit beperelte Gene Brewer, ugyanis egy korábbi filmje, a nálunk nem ismert Hombre mirando al sudeste (1986) története meglehetősen hasonlít a K-PAX történetéhez. A vádat Brewer nem sokkal később visszavonta.

(ps)
 

Az eredeti tervek szerint Prot szerepét Will Smith játszotta volna, Powell doktort pedig Kevin Spacey. Miután Smith kilépett a filmből Spacey úgy döntött, inkább Prot szerepét szeretné eljátszani.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.