Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
14
Vélemények
6
Képek
2
Videók
 
Bogi87   2016. 05. 27.

Fantasztikusan megkomponált film, mely elénk tárja egy szörnyűségeken keresztül ment ember lelkét és bepillantást nyerhetünk az általa kreált világba, ahol a szenvedés és a fájdalom nem ismert fogalmak.

 
Deku   2017. 07. 10.

Erősen közepes lett ez a film nekem, talán leginkább Kevin Spacey játéka volt az ami tartotta a szintet és szórakoztatóvá tette. Volt már simán sokkal jobb filmben is részem de még így is megállta a helyét.


 
Lonka   2017. 07. 31.

Csak ajánlani tudom a filmet, mert a készítők nagyon eltalálták. A történetét remekül felépítették, végig izgalmas és sok csavart is tartogat a néző számára.

 
Hakker   2018. 02. 22.

Zseniális film. Jól érzékelteti a tudat reakcióját, mikor a saját racionális komfortzónáját, számára ismeretlen inger éri. Ez a film minden tekintetben remek volt. Mindenkinek látnia kell az életben.

 
Olivér Rózsa   2017. 01. 23.

Nagyon jó film. Remek mondanivalóval jó szinészekkel. Nálam mindeképp adja. Mindenkinek tudom ajánlani nyugodtan. 5/5 csillag ment rá.

 
Mindenki, saját világnézetének megfelelően levonhatja a neki tetsző konklúziót, és ami fontos, hogy a megoldást nem rágják a szánkba, esetlegesen ránk erőltetve a rendező – és ez esetben a film alapjául szolgáló regény írójának – világnézetét.
Értékelés: 8.5/10 több»
 

A film költségvetése 68 millió dollár volt és jelenleg 65 millió bevételnél tart világszerte.

(Bob )
 

A film készítőit beperelte Gene Brewer, ugyanis egy korábbi filmje, a nálunk nem ismert Hombre mirando al sudeste (1986) története meglehetősen hasonlít a K-PAX történetéhez. A vádat Brewer nem sokkal később visszavonta.

(ps )
 

Az eredeti tervek szerint Prot szerepét Will Smith játszotta volna, Powell doktort pedig Kevin Spacey. Miután Smith kilépett a filmből Spacey úgy döntött, inkább Prot szerepét szeretné eljátszani.

(ps )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.