Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
88

Truman Show (1998)

The Truman Show
Filmadatlap
 
28
Szereplők
107
Vélemények
20
Képek
1
Videók
Truman Show
 
Nagyonjóképű   2020. 02. 25.

legújabb vélemény

Az egyik nagy kedvencem. Nem tudok semmibe belekötni, hibátlan a történet, és Kim Carrey is fantasztikus volt. Szintén egy klasszikus, amit többször megnéz az ember.

 
mamiéstöti2   2018. 01. 21.

Nagyon érdekes film. Az ember érez hideget-meleget miközben nézi és elég mély hatást válthat ki az összkép.


 
hsanya182   2016. 05. 20.

Mostmár tudom hogy az Éhezők viadala melyik filmre hajaz, viszont ez Jim Carreyvel igazán viccesre sikerült sztori! Érdemes megnézni, nincs kiúút :)

 
ZeroHero   2019. 09. 30.

Jim Carrey talán legmelyebb filmje, ami nem bajgunarkodas es grimaszverseny, hanem egy tenylegesen ertekteremto alkotas, amit egy csendes esten egyedul, de egy barati tarsasagban is meg lehet nezni, mert mindig elindit az emberben valamit. Carrey, Harris es meg Laura Linney is kiemelkedo, de meg nelkuluk is megallna a helyet a film..Veluk pedig plane.

 
MKristijan   2016. 11. 18.

Jim Carrey legjobb filmjének tartom, hatalmas mondanivalóval rendelkezik, kérdések születnek bennem. Nem az az erőltetett humorú dolog mint az Ace Venturában. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Jim Carrey
Jim Carrey
 
A benne rejlő kiaknázatlan potenciál, illetve a kiegyensúlyozatlansága mondatja velem azt, hogy nem kifejezetten utolérhetetlen klasszikus, de ettől függetlenül egy minőségi és azóta is megismételhetetlen darab. több»

A film összbevétele 264 118 201 dollár volt (imdb.com).

 

Philip Glass cameózik, amikor saját zenéjét zongorázza Truman alvása alatt.

(LionelMessi10)
 

Truman vitorlásának neve (The Santa Maria) is beszédes, ugyanaz mint Kolumbusz Kristóf hajójának.

(LionelMessi10)
 

Robin Williams neve is felmerült lehetőségként Truman szerepére.

(LionelMessi10)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.