Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
88

Truman Show (1998)

The Truman Show
Filmadatlap
 
28
Szereplők
107
Vélemények
20
Képek
1
Videók
Truman Show
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Nagyonjóképű   2020. 02. 25.

legújabb vélemény

Az egyik nagy kedvencem. Nem tudok semmibe belekötni, hibátlan a történet, és Kim Carrey is fantasztikus volt. Szintén egy klasszikus, amit többször megnéz az ember.

 
Laca//Ho/rr/oR//   2019. 01. 08.

A sok oldalú Carrey.

Nem rég láttam először a filmet és Jim Carrey karakterere is elég érdekes, sok oldalú volt, ami nagyon szimpatikus volt, valamint örültem, hogy az úgymond "gonosz" karakter nem más, mint Ed Harris-re esett, mert neki az ilyesfajta karakterek nagyon jól állnak és könnyedén tudja, hozni őket. A filmről csupán annyit, hogy nem igen láttam hasonló filmet semi a 90-es években sem után vagy éppen előtte, mert ez az elrejtett humor a még is helyenként sci-finek állítható filmben a végén csupa drámával, eléggé ütősre sikeredett a véleményem szerint. Carrey nagyon jól hozta azt az arcot amit minden ember úgy élni át, amikor nem tudja mi a valóság vagy éppen kezd magában kételkedni, hogy megőrült e. Nem tudta eldönteni, hogy mi folyik az életében a környezetében és ezt remekül játszotta el. Maga az ötlet nagyon jó volt a megvalósítása kifogástalan és nagyon jó kis történetet fűztek ehhez az egészhez.


 
mamiéstöti2   2018. 01. 21.

Nagyon érdekes film. Az ember érez hideget-meleget miközben nézi és elég mély hatást válthat ki az összkép.

 
indingo   2017. 10. 06.

Hibátlan a film. A történetét nagyon hitelesre csinálták meg, bár fura ilyet mondani. Aprólékos a film, a készítők sok minden háttérdologra figyeltek.

 
Bogi87   2016. 05. 27.

Egy nagyszerű Jim Carrey film, egyedülálló alaptörténettel, remek kivitelezéssel.

Jim Carrey
Jim Carrey
 
A benne rejlő kiaknázatlan potenciál, illetve a kiegyensúlyozatlansága mondatja velem azt, hogy nem kifejezetten utolérhetetlen klasszikus, de ettől függetlenül egy minőségi és azóta is megismételhetetlen darab. több»

A film összbevétele 264 118 201 dollár volt (imdb.com).

 

Philip Glass cameózik, amikor saját zenéjét zongorázza Truman alvása alatt.

(LionelMessi10)
 

Truman vitorlásának neve (The Santa Maria) is beszédes, ugyanaz mint Kolumbusz Kristóf hajójának.

(LionelMessi10)
 

Robin Williams neve is felmerült lehetőségként Truman szerepére.

(LionelMessi10)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.