Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
3
Vélemények
16
Képek
1
Videók
Simone - Sztárcsináló 1.0
 
indingo   2019. 06. 27.

legújabb vélemény

Miért is tudnak egyesek lelkesedni és rajongani egy személyért, akit csak felületesen és külsőségek alapján ismer, pedig sajnos a valóságban is akadnak ilyenek. Ha a mélyére nézünk a témának talán még jó is lehetne, de nem ez volt az alkotók célja, ezért csupán csak annyi a film amennyit látunk belőle.

 
Syracuse   2015. 05. 13.

Ez egy olyan film, amit nem igazán tudok hová tenni. A története rémegyszerű, adott a kiégett rendező, aki nem talál szponzorokat az új filmjéhez, ráadásul a főszereplő is otthagyja a forgatást, így emberünk kreál(tat) magának egy virtuális színésznőt. Vígjátékhoz kevés a poén, azok is csak egy-egy mosolyt csalnak a néző arcára, drámához viszont túlzottan komolytalan az egész. Al Pacino nélkül nem kapna 3 csillagot sem.


 
somi   2015. 11. 23.

Egyszerű történet, remek színészek, megfelelő egyensúly a dráma és a vígjáték között. Nekem mégis hiányzik belőle valami, mintha a poénok nem ütnének eléggé, pedig a színészgárda jártas a műfajban.

Al Pacino
Al Pacino
Al Pacino
Al Pacino
Catherine Keener
Winona Ryder
Al Pacino
Al Pacino
Winona Ryder
Rachel Roberts
Al Pacino
Al Pacino
Al Pacino
Catherine Keener
Pruitt Taylor Vince
Jay Mohr
Evan Rachel Wood
Pruitt Taylor Vince
Jason Schwartzman
Catherine Keener
Al Pacino

A film összbevétele 9 680 913 dollár volt (imdb.com).

 

A rendező Andrew Niccol később feleségül vette a főszerepet alakító Rachel Robertset.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.