Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
71%

Rémecskék (1986)

Critters
Filmadatlap
 
18
Szereplők
5
Vélemények
19
Képek
2
Videók

Galéria (19)

Videók (2)

 
Sabnock Sanatory   2020. 09. 01.

legújabb vélemény

0

Stephen Herek csinált egy bohókás,vicces,néhol megmosolyogtató filmet,és a fiatal Billy Zane is idétlenkedett egy sort benne.Kőkemény nyolcvanas évek,de itt ne vegyünk egy percet sem komolyan.Egy hideg sörrel lecsúszik.

 
Kóborló   2020. 03. 04.

0
A végtelen étvágyú szökevény űrgombolyagok

Az 1986-ban bemutatott Critters, magyarul Rémecskék egy kimondottan élvezetes horror-vígjáték némi sci-fi elemmel megtűzdelve, de mindenképp egy szerethető alkotás lett. Pedig a kezdetekben még egyáltalán nem volt borítékolható, hogy sikeres lesz, hi... teljes kritika»

 
respect the movies   2018. 01. 18.

0

Szerintem ez egy kifejezetten jó és szórakoztató kis horrorfilm a 80-as évekből! Emlékszem amikor először láttam a Récskéket, elég fiatal voltam még és a maga módján, még félelmetesnek is tartottam! Az első Rémecskék rész, még inkább volt horrorfilm ... több»

 
julisX   2016. 08. 04.

0

Igazán nagyon szórakoztató, ahogy a brutális kis szörnyek a fogacskáikkal gyilkolásszák a népeket...szerintem kifejezetten parádés az egész.

 
gandalf01   2015. 02. 13.

0

Hát igen. Ennek a nyolcvanas években megvolt a bája, belevalóak a kis szőrmókok. De az űrvadász a glamrocker frizkóval, azért már egy kicsit gáz.

A film összbevétele 13 167 232 dollár volt (imdb.com).

 

A filmnek hivatalosan három folytatása készült. 2014-ben elkészült egy rajongói rövidfilm változata is, sőt 2019-ben egy nyolc részes mini-sorozat formájában is visszatértek a Critters-ek.

(Kóborló )
 

A film 1986-ban három filmfesztiválon is versenyben volt az adott díjért, végül a jelöléseit nem sikerült díjra váltania.

(Kóborló )
 

A film hat szereplője is szerepelt az Alkonyzóna című sorozat egyes epizódjaiban, persze mind különböző részekben.

(Kóborló )
 

A Critters-ek hangját Corey Burton szolgáltatta, a nyelvezetüket pedig a francia és a japán nyelv keverékéből alakította ki.

(Kóborló )
 

A filmben a bowlingos jelenetnél, a bowling csapat egyenruhájukon látható logót, a készítők az 1984-es Szellemirtók klasszikus logójáról mintázták! Ezzel is tisztelegve előttük!

(respect the movies)