Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
72
Filmadatlap
 
17
Szereplők
8
Vélemények
59
Képek
2
Videók
 
uniterra   2020. 01. 12.

legújabb vélemény

Az eleje rendesen meg volt csinalva 10:55-ig, amikor is Nicole Kidman uvolt egy nagyot a liftben. Ezutan mintha egy masik lapos unalmas mozi jott volna. A feleig sem tudtam nezni.

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 02. 18.

A férfi-női szerepek változása

Éppen tegnap sikerült a végére érnem a film alapjául szolgáló regénynek, amely egy egy szusszra elolvasható mű. Szemben a filmmel, a regény nem szolgál pozitív megoldással a történtekre. Azzal zárul a sztori, hogy Joanna stepfordi feleség lesz, ő is makulátlan külsővel válogatja a babkonzerveket a szupermarketben...és....ennyi...az ambíciózus fekete írónő pedig, aki legutoljára, éppen Joanna-ék után érkezik családjával együtt a furcsa városkába, izgulhat, hogy ő is ugyanerre a sorsra fog jutni. Szerintem a filmnek is ennél a pontnál kellett volna véget érnie, s ezzel sokkal nagyobb hatást értek volna el. A film mégsem hagyja ennyiben a dolgot, Joanna és a férje ugyanis együtt szállnak szembe... több»


 
Berto49   2017. 08. 30.

Ira Levin (1929-2007) az egyik kedvenc krimi szerzőm, nagyon csodálkozom rajta, hogy ez a könyve és a belőle készült film mindeddig kimaradt nálam, de most a második adaptációt bepótoltam, a könyv pedig a virtuális könyvespolcomon várakozik az elolvasásra. Feminista darab olvasható sok hozzászólásban, igaz is meg nem is, az viszont tény, hogy maró társadalomkritika, a cukormázas, szirupos Amerikai Álom leleplezése. Az az egy biztos, hogy én nem szívesen élnék Stepfordban! Kiemelkedő színészi teljesítményt Glenn Close és Christopher Walken „álompár” alakításában láttam, a többiek a „futottak még” kategóriát képviselték. Fájó szívvel írom, mert Nicole Kidmant kedvelem.

 
hszpp   2017. 02. 02.

Az egyik kedvenc filmem. Imádom az amerikai álmot megtestesítő cukormázas,nyálas és hamis világot. Tökéletesen szembe megy vele ez a film,és jól arcon köpi:) Nagyon jó színészi játékok vannak benne, a történet pedig korántsem unalmas. Csak ++++!

 
Ms. Akárki   2019. 07. 26.

Igazi futurisztikus Nicole Kidman film. Imádom. Zsenilás a mögötte rejlő fantázia, hogy egy amerikai tökéletes kisváros, ahogy a befolyásos gazdag férfiak nejeiket tökéletes robotokká cserélték. A színészgárda pedig zseniális. Beszippantja a nézőt a történet.

A film összbevétele 102 001 626 dollár volt (imdb.com).

 

A film készítői úgy tervezték, hogy megtartják a film alapjául szolgáló regény zárását, a tesztközönségnek azonban állítólag nem nyerte el a tetszését ez a lezárás, így átírták azt.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film szerepel az LMBT listán,mely azokat a filmeket tartalmazza, melyekben leszbikus, meleg, biszexszuális vagy transznemű szereplők szerepelnek,illetve a film cselekményére hatással van, ha a filmben azonos neműek közötti kapcsolat létesül.

(mamiéstöti2)
 

A film Ira Marvin Levin azonos című regénye alapján készült.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.