Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
71%

A stepfordi feleségek (2004)

The Stepford Wives
Filmadatlap
 
17
Szereplők
8
Vélemények
59
Képek
2
Videók

Galéria (59)

Videók (2)

 
uniterra   2020. 01. 12.

legújabb vélemény

0

Az eleje rendesen meg volt csinalva 10:55-ig, amikor is Nicole Kidman uvolt egy nagyot a liftben. Ezutan mintha egy masik lapos unalmas mozi jott volna. A feleig sem tudtam nezni.

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 02. 18.

0
A férfi-női szerepek változása

Éppen tegnap sikerült a végére érnem a film alapjául szolgáló regénynek, amely egy egy szusszra elolvasható mű. Szemben a filmmel, a regény nem szolgál pozitív megoldással a történtekre. Azzal zárul a sztori, hogy Joanna stepfordi feleség lesz, ő is ... teljes kritika»

 
Berto49   2017. 08. 30.

0

Ira Levin (1929-2007) az egyik kedvenc krimi szerzőm, nagyon csodálkozom rajta, hogy ez a könyve és a belőle készült film mindeddig kimaradt nálam, de most a második adaptációt bepótoltam, a könyv pedig a virtuális könyvespolcomon várakozik az elolva... több»

 
hszpp   2017. 02. 02.

0

Az egyik kedvenc filmem. Imádom az amerikai álmot megtestesítő cukormázas,nyálas és hamis világot. Tökéletesen szembe megy vele ez a film,és jól arcon köpi:) Nagyon jó színészi játékok vannak benne, a történet pedig korántsem unalmas. Csak ++++!

 
Ms. Akárki   2019. 07. 26.

0

Igazi futurisztikus Nicole Kidman film. Imádom. Zsenilás a mögötte rejlő fantázia, hogy egy amerikai tökéletes kisváros, ahogy a befolyásos gazdag férfiak nejeiket tökéletes robotokká cserélték. A színészgárda pedig zseniális. Beszippantja a nézőt a történet.

 
clay00   2017. 02. 25.

0

Imádom, hogy milyen nagy hangsúlyt fektettek a rózsaszín, tökéletes kertvárosi világ kialakítására. Nicole Kidman jó választás főszereplőnek. Érdekes elgondolású világot mutat be.

 
Ximpi   2015. 11. 27.

0

Az egyik legjobb amcsi film amit valaha láttam. Nagyon jó!!! Nicole is elképesztően dögös és fantasztikusan alakít benne. Jokat nevettem Bette Midler beszólásain is...

A film összbevétele 102 001 626 dollár volt (imdb.com).

 

A film készítői úgy tervezték, hogy megtartják a film alapjául szolgáló regény zárását, a tesztközönségnek azonban állítólag nem nyerte el a tetszését ez a lezárás, így átírták azt.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film szerepel az LMBT listán,mely azokat a filmeket tartalmazza, melyekben leszbikus, meleg, biszexszuális vagy transznemű szereplők szerepelnek,illetve a film cselekményére hatással van, ha a filmben azonos neműek közötti kapcsolat létesül.

(mamiéstöti2)
 

A film Ira Marvin Levin azonos című regénye alapján készült.

(rbernadett)
 

John Cusack és testvére Joan Cusack úgy volt, hogy szerepet kapnak a filmben, mint Walter Eberhart és Bobbie Markowe, azonban családi okok miatt vissza kellett utasítaniuk a felkérést.

(rbernadett)
 

A rendező, Frank Oz alaposan átgondolta, hogy feltűnjön-e Katharine Ross és Paula Prentiss cameo szerepben, akik az eredeti filmben is játszottak, végül úgy döntött, nemmel szavaz, mert megítélése szerint rontott volna a film hitelességén.

(rbernadett)