Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
71%
Filmadatlap
 
17
Szereplők
8
Vélemények
59
Képek
2
Videók

Érdekességek: A stepfordi feleségek (2004)

Tudsz egy érdekességet a filmről? Ne habozz, oszd meg a közösséggel

A film összbevétele 102 001 626 dollár volt (imdb.com).

 

A film készítői úgy tervezték, hogy megtartják a film alapjául szolgáló regény zárását, a tesztközönségnek azonban állítólag nem nyerte el a tetszését ez a lezárás, így átírták azt.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film szerepel az LMBT listán,mely azokat a filmeket tartalmazza, melyekben leszbikus, meleg, biszexszuális vagy transznemű szereplők szerepelnek,illetve a film cselekményére hatással van, ha a filmben azonos neműek közötti kapcsolat létesül.

(mamiéstöti2)
 

A film Ira Marvin Levin azonos című regénye alapján készült.

(rbernadett)
 

John Cusack és testvére Joan Cusack úgy volt, hogy szerepet kapnak a filmben, mint Walter Eberhart és Bobbie Markowe, azonban családi okok miatt vissza kellett utasítaniuk a felkérést.

(rbernadett)
 

A rendező, Frank Oz alaposan átgondolta, hogy feltűnjön-e Katharine Ross és Paula Prentiss cameo szerepben, akik az eredeti filmben is játszottak, végül úgy döntött, nemmel szavaz, mert megítélése szerint rontott volna a film hitelességén.

(rbernadett)
 

Nicole Kidman egyből elfogadta a szerepet, amikor meghallotta, hogy Frank Ozzal dolgozhat együtt, ugyanis nagy rajongója Miss Röfinek, és ez volt az egyetlen módja, hogy "együtt dolgozhasson vele". (Frank Oz, Miss Röfi eredeti hangja.)

(rbernadett)