Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
33
Szereplők
17
Vélemények
30
Képek
2
Videók
 
drg0602   2020. 02. 21.

legújabb vélemény

Az első két rész felállította a mércét, amit szerintem sikerült ennek a remek sci-fi/horror filmek teljesíteni. Minden rendben volt ! Az egész légkör nyomasztó, viszont izgalmas, látványos. Engem nagyon lefoglalt. Zseniális alkotás, úgy mint az Alien filmek mindegyik része.

 
Artemisia   2018. 03. 20.

Ez a rész még hozza az Alien-univerzum hangulatát, még értékelhető, érdekfeszítő film, bár egy kicsit kevesebb az izgalom a 2.rész után, hiszen ott néhány ember magára volt hagyva egy bolygónyi Alien-bolygón, itt pedig ismét csak 1 van egy egész bolygón.A cselekmény is lassabban halad, de annál nagyobb a megdöbbenés a filmvégi csavarnál! Az utolsó jelent, Ripley önfeláldozó halála az, ami méltóvá teszi a Végső megoldást az előző 2 részhez.


 
ArpiHajdu és Réci   2016. 12. 23.

Egy fontos univerzum építőköve

Ha önmagában nézem a Végső megoldás: Halált, akkor egy átlagosnál jobb akció-sci-fi filmként elmegy, a probléma viszont az, hogy ez egy remek film és annak egy nagyszerű folytatásának a szerves része kíván lenni, s ebben viszonylatban egy igen gyenge láncszem lenne. Pedig igencsak merész újításokat vállaltak be: Kutyából megszülető alien, alien szemszögű kamera, Ripley-be belecsempészni egy űrlényfigurát, ezek mind-mind bátor és újító húzások. Plusz az egésznek van egy igencsak komor hangulata, amelyhez nagyon jól passzol a fegyenctelep, mint helyszín. Én a történetmesélésre mondanám, hogy problémás: Ripley-n kívül egyedül egy karakter van akiért igazán lehetne drukkolni, ám őt viszonylag h... több»

 
Deku   2017. 07. 26.

Szerettem az első két részt, ez már kevésbé lett jó de ilyen is kell. Ez amolyan bőven átlagos rész lett. Ezt is jó néha megnézni de nem dobom el tőle az agyam.

 
harnas1207   2018. 11. 29.

Ez a film még hozzá tartozik a ez előző kettőhöz. Amolyan lezáró epizód, meg is magyaráz pár dolgot az eddigi történésekben. Látni kell, mert Alien,mert Ripley és mert szerettük az első két részt. Amúgy önmagában nem rossz, csak már nem tud sok újat mutatni.

A film összbevétele 159 773 600 dollár volt (imdb.com).

 

Az első Alien, ahol CGI-it is használtak a lény megteremtéséhez.

(HETEDIK )
 

Fincher kérte meg Weavert, hogy kopasz legyen, még férfiasabbá téve.

(HETEDIK )
 

Renny Harlin rendezte volna a filmet,de kreatív nézeteltérés miatt elhagyta a produkciót.

(HETEDIK )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.