Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
14
Vélemények
57
Képek
2
Videók
 
drg0602   2020. 02. 21.

legújabb vélemény

Klónozás ide vagy oda, jó sci-fi/horror. Egyik legbrutálisabb rész, főleg a vége amikor megkóstolja a lény a férfi fejét. Amúgy jó történet, jó rendezés, szerintem egyedi a régi négy rész közül, látszik, hogy francia a rendező, de ami nem is baj mert így egyedi ez remek alkotás.

 
Artemisia   2017. 11. 19.

Egy legendás franchise feltámadása

Nem felesleges a film, mert egy Alien film ha nem jó, akkor is jó. A legnagyobb hibája, hogy nem mutat semmi újat, a teljes repertoárját már maximálisan kihasználtak az előző részek, így immunisak vagyunk a Feltámad a Halál összes elemére. Egy hajón Alien-kísérleteket végeznek, ami kicsúszik a kezükből, és a lények elszabadulnak. Nem rosszak ezek a jelenetek sem kivitelezés, sem dramaturgia szempontjából, azonban átéltük már ezt az eseményt a Nostromo fedélzetén, a Nyolcadik Utas: a Halál folyamán. Itt persze nem egy, hanem több xenomorph vadászik prédára, azonban a Bolygó neve:Halál-ban egy csapatnyi űrhajós rekedt egy xenomorphoktól hemzsegő bolygón. Úgyhogy bár érdekes a film cselekménye... több»


 
Deku   2017. 09. 13.

A film remek kikapcsolódást tud biztosítani anélkül, hogy egy percig is unnánk. Mi például nagyon tudtuk élvezni és éppen ezért van az, hogy javaslom másoknak is. Totál oda tette magát a film.

 
harnas1207   2018. 12. 03.

Ez nyíltan egy bőrlehúzás a trilógia után. Felesleges androidos dilemma és szörny-ember keresztezés. Még ha a sztori értelmes lett volna, úgy létjogosultságot szerzett volna a film. Azonban látványilag hiánypótló.

 
sabnock666   2018. 03. 15.

Alien ez is, de már a laposabb fajtából...kissé erőltetett a film menete, és nem annyira hitelesek a színészek sem. Nézhető, de nem annyira elementáris, mint az első, és a második része.

Sigourney Weaver

A film összbevétele 161 376 068 dollár volt (imdb.com).

 

A film alapján készült az Alin Ressurrection nevű videójáték.

(Artemisia)
 

A film zenéjét jegyző John Frizzell egy barátja tanácsára jelentkezett a filmzene meghallgatásra. A Fox az ő zenéjét választotta.

(Artemisia)
 

A filmben szereplő űrhajók mindegyike valós, megépített - csak épp miniatűr méretben.

(Artemisia)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.