Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
78%

Alien 4: Feltámad a Halál (1997)

Alien: Resurrection
Filmadatlap
 
29
Szereplők
18
Vélemények
57
Képek
2
Videók

Galéria (57)

Sigourney Weaver

Videók (2)

 
elekm90   2021. 07. 09.

legújabb vélemény

0

Ez a film nagyjából a kétharmadáig működött, jók voltak a karakterek (az egész zsoldoscsapat, főleg Ron Perlman figurája), és néhány "vicces" megoldást leszámítva az akciók is többnyire működnek. Az utolsó félórában viszont nagyon fura irányba megy e... több»

 
Artemisia   2017. 11. 19.

8
Egy legendás franchise feltámadása

Nem felesleges a film, mert egy Alien film ha nem jó, akkor is jó. A legnagyobb hibája, hogy nem mutat semmi újat, a teljes repertoárját már maximálisan kihasználtak az előző részek, így immunisak vagyunk a Feltámad a Halál összes elemére. Egy hajón... teljes kritika»

 
Deku   2017. 09. 13.

2

A film remek kikapcsolódást tud biztosítani anélkül, hogy egy percig is unnánk. Mi például nagyon tudtuk élvezni és éppen ezért van az, hogy javaslom másoknak is. Totál oda tette magát a film.

 
Sabnock Sanatory   2018. 03. 15.

0

Alien ez is, de már a laposabb fajtából...kissé erőltetett a film menete, és nem annyira hitelesek a színészek sem. Nézhető, de nem annyira elementáris, mint az első, és a második része.

 
harnas1207   2018. 12. 03.

0

Ez nyíltan egy bőrlehúzás a trilógia után. Felesleges androidos dilemma és szörny-ember keresztezés. Még ha a sztori értelmes lett volna, úgy létjogosultságot szerzett volna a film. Azonban látványilag hiánypótló.

 
stevepisti   2020. 08. 17.

1
Jó film!

Számomra ez a rész még mindig hozza az előző Alien filmek hangulatát. Egy kerek történet, új szereplők, akikért én személy szerint még izgultam is, a fagyos űr hangulata, szörnyek, szerintem minden megvan ami kell. Ripleyt klónozzák , keményebb min valaha és egy olyan lényt is sikerül összehozni amitől kirázott a hideg ,Alienek a víz alatt is ilyesztőek, jó kis jelenet volt, kedvencem a kosaras jelenet Ron Perlmannel , szerintem annyira karakteres színész ,itt lett a kedvencem. A végét frappánsan kitalálták azt az emberszerű lényt Ripleynek kellett elintéznie. Nekem ez még mindig a többszörnézős kategóriába tartozik!

 
BoBamburg   2020. 09. 04.

0

Hasonló érzésekkel vagyok iránta, mint a harmadik rész esetében. Iszonyat jól áll neki a trash vonal, az első rész után talán ez a második kedvencem, kissé sajnálom is, hogy ennyire alul értékelt film :(

A film összbevétele 161 376 068 dollár volt (imdb.com).

 

A film alapján készült az Alin Ressurrection nevű videójáték.

(Artemisia )
 

A film zenéjét jegyző John Frizzell egy barátja tanácsára jelentkezett a filmzene meghallgatásra. A Fox az ő zenéjét választotta.

(Artemisia )
 

A filmben szereplő űrhajók mindegyike valós, megépített - csak épp miniatűr méretben.

(Artemisia )
 

A CGI-vel készült xenomorph-ok elkészítését a Blue Sky stúdió vállalta magára.

(Artemisia )
 

Sigourney Weaver 10 napig gyakorlot a jelenetre, hogy a labdát a kosárba dobja úgy, hogy az ellenkező irányba néz. A film rendezője számítógépes technikával akarta megoldani a jelenetet, azonban Sigourney Weaver addig gyakorolt, míg nem sikerült betalálnia.

(Artemisia )