Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
64

A kaptár – Utolsó fejezet (2017)

Resident Evil: The Final Chapter
Filmadatlap
 
29
Szereplők
22
Vélemények
20
Képek
15
Videók

Filmkritika: A kaptár – Utolsó fejezet (2017)

A hazai sajtóban megjelent kritikák, egy helyen! Amennyiben szeretné, hogy írása megjelenjen a kritikák között, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot.
 
Milla Jovovich immáron hatodszor bújik Alice bőrébe, az alcím és az ígéretek szerint utoljára. Vajon hihetünk Paul W.S. Anderson-nak? Reméljük, hogy igen, mert ebből nem kérünk többet, köszönjük. (4/10) több»
 
Ajánlani csak rajongóknak, vagy időmilliomosoknak tudom A kaptár utolsó részét, akiknek nem fog hiányozni ez a szűk 2 óra az életükből. A sorozat egyelőre képtelen megújulni, unalomba fulladt az egész. Pedig lehetőség lenne bőven, csak meg kéne erőltetni magukat. Most nem sikerült. 4,5/10 több»
 
Nem szoktam ilyet mondani, de ezt most ne nézzétek meg. Ha mindenképpen Resident Evil filmre vágytok, akkor inkább nézzétek újra az ötödiket (vagy bármelyik másikat), ha pedig egy szórakoztató, „agykikapcsolós” és látványos, akciófilmes mozi élményt kerestek, akkor inkább várjátok meg a John Wick 2-t, nincs már az olyan messze. 1/10 több»
 
Mivel A kaptár - Utolsó fejezet a széria eddigi erényeit sem tudja felmutatni (laza, néhol kínos, de azért valahol vicces dumák, túlspilázott, de szórakoztató akciójelenetek), így már a bűnös élvezet kategóriába sem fér bele. Egyszerűen csak bűnrossz. 25/100 több»
 
Milla Jovovich immáron hatodszor bújik Alice bőrébe, az alcím és az ígéretek szerint utoljára. Vajon hihetünk Paul W.S. Anderson-nak? Reméljük, hogy igen, mert ebből nem kérünk többet, köszönjük. (4/10) több»
 
Ma debütál a mozikban a Kaptár sorozat 6. Utolsó fejezet névre keresztelt része. Akciódús snittekből most sincs hiány, de vajon mit tud még a film? Választ kapunk az eddig nyitott kérdésekre?
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.