Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
65%

Jupiter felemelkedése (2015)

Jupiter Ascending
Filmadatlap
 
29
Szereplők
99
Vélemények
24
Képek
6
Videók
 
Eastern79   2021. 02. 07.

legújabb vélemény

0

Mila Kunist nagyon csípem, és a Mátrixos tesók agymenéseit is imádom. Pazar látvány, remek akciók, azonban a sztori már nem hozott túl sok eredetiséget, mert gyakorlatilag egy újragondolt Mátrixot látunk, hiszen a végső tanulság már megint az, hogy a... több»

 
indingo   2020. 02. 16.

0

Channing Tatum katasztrófálisan néz ki a filmben. A történet sem sokkal jobb. A látványra nagy hangsúlyt fektettek, de ez sem korrigálja a történetbéli hibákat.


 
Orosz István   2016. 05. 27.

0

Ezt a filmet aránymálna díjra jelölték, de kijelentem jogtalanul. Én nekem valamennyire szórakoztató volt, a látványa az fenomenális volt. Összevetve egy olyan film ami teljesen átlagos tehát olyan rossz nem volt, mint amilyennek kritikus barátaink beállítják!

 
hsanya182   2015. 06. 04.

1

A Galaxis Őrzőihez hasonló látvány világ tárul elénk. Mese a habbal plussz egy semmitmondó történet. A bemutatója sokkal izgalmasabbra sikerült! Egyszer túl lehet élni, nem olyan nagyon rossz az elképzelés, vannak ennél rosszabb filmek is. Egyszer megnézhető! :)

 
TribeBubu   2016. 08. 21.

1

A negatív visszajelzések miatt rosszabbra számítottam. Sok klisé volt benne, ez tény, a színészek sem a legjobbak, de a látványban és a sztoriban egész ötletes film. Bár ezekkel az ötletekkel sokkal többet is ki lehetett volna belőle hozni. Főleg, ho... több»

 
Ms. Akárki   2019. 09. 26.

0

Hát nem túloztak a kritikák ezzel a filmmel kapcsolatban. De azt sajnálom legjobban hogy erről a látványos világról szinte allig tudunk meg lényeges információkat. Egyszernézős fantasy nem a jó fajtából. Én is csak Mila Kunis miatt néztem meg és benne legalább nem csalódtam.

 
Norbert93   2018. 07. 25.

0

Az ócsárló kritikákkal ellentétben nem annyira rossz film, egyszer meg lehet nézni, de szépen felépített univerzumot ne várjunk tőle. Felejthető alkotás.

Galéria (24)

Channing Tatum
Mila Kunis
Mila Kunis
Channing Tatum
Mila Kunis
Mila Kunis
Channing Tatum
Eddie Redmayne
Tuppence Middleton
DooNa Bae
Sean Bean
Channing Tatum
Eddie Redmayne
Sean Bean

Videók (6)

A film összbevétele 183 887 723 dollár volt (imdb.com).

 

A Wachowski testvéreknek (Lana Wachowski, Lily Wachowski) ez az első 3D-s mozija.

(erare)
 

A rendezők egy csaknem 600 oldalas forgatókönyvből dolgoztak.

(erare)
 

A speciális effektek felvételéhez pontosan olyan kamerát (Vicon T40) használtak, mint amilyennel Alfonso Cuarón is dolgozott a Gravitáció forgatásán.

(erare)
 

A film bemutatóját eredetileg 2014. június 25-ére tervezték, ám az utolsó jelenetek speciális elemei, effektjei miatt ez elcsúszott 2015. február 6-ra.

(erare)
 

Jupiter Jones szerepét eredetileg Natalie Portman kapta meg, de időközben visszalépett. Ezután Rooney Marat kérték fel, de végül Mila Kunis játszotta el.

(erare)
 

Channing Tatum a forgatás alatt szinte végig fogvédőt viselt, hogy szélesebbnek tűnjön az alsó állkapcsa. Ez nagyban akadályozta őt a beszédben.

(erare)
 
Színes-fényes, szemkápráztató mese, vizuális csoda és töküres. A Wachowskik a minimumra szorították a történetet. De legalább őszintén komolytalanok. több»
 
Ha megfelelő hangulatban nézi meg az ember, akkor kellemes agyradírként hat. Egyébként (eddig) az év csalódása. több»
 
A Jupiter kapcsán felemelkedés helyett zuhanásról lehet csak beszélni: Wachowskiék egyre közelítenek a kemény beton felé, s igazán rájuk férne már egy kritikai és nézői siker egyaránt. több»