Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
65%

Jupiter felemelkedése (2015)

Jupiter Ascending
Filmadatlap
 
29
Szereplők
99
Vélemények
24
Képek
6
Videók

Galéria (24)

Channing Tatum
Mila Kunis
Mila Kunis
Channing Tatum
Mila Kunis
Mila Kunis
Channing Tatum
Eddie Redmayne
Tuppence Middleton
DooNa Bae
Sean Bean
Channing Tatum
Eddie Redmayne
Sean Bean

Videók (6)

 
Eastern79   2021. 02. 07.

legújabb vélemény

0

Mila Kunist nagyon csípem, és a Mátrixos tesók agymenéseit is imádom. Pazar látvány, remek akciók, azonban a sztori már nem hozott túl sok eredetiséget, mert gyakorlatilag egy újragondolt Mátrixot látunk, hiszen a végső tanulság már megint az, hogy a... több»

 
indingo   2020. 02. 16.

0

Channing Tatum katasztrófálisan néz ki a filmben. A történet sem sokkal jobb. A látványra nagy hangsúlyt fektettek, de ez sem korrigálja a történetbéli hibákat.

 
Orosz István   2016. 05. 27.

0

Ezt a filmet aránymálna díjra jelölték, de kijelentem jogtalanul. Én nekem valamennyire szórakoztató volt, a látványa az fenomenális volt. Összevetve egy olyan film ami teljesen átlagos tehát olyan rossz nem volt, mint amilyennek kritikus barátaink beállítják!

 
hsanya182   2015. 06. 04.

1

A Galaxis Őrzőihez hasonló látvány világ tárul elénk. Mese a habbal plussz egy semmitmondó történet. A bemutatója sokkal izgalmasabbra sikerült! Egyszer túl lehet élni, nem olyan nagyon rossz az elképzelés, vannak ennél rosszabb filmek is. Egyszer megnézhető! :)

 
Ms. Akárki   2019. 09. 26.

0

Hát nem túloztak a kritikák ezzel a filmmel kapcsolatban. De azt sajnálom legjobban hogy erről a látványos világról szinte allig tudunk meg lényeges információkat. Egyszernézős fantasy nem a jó fajtából. Én is csak Mila Kunis miatt néztem meg és benne legalább nem csalódtam.

 
Norbert93   2018. 07. 25.

0

Az ócsárló kritikákkal ellentétben nem annyira rossz film, egyszer meg lehet nézni, de szépen felépített univerzumot ne várjunk tőle. Felejthető alkotás.

 
TribeBubu   2016. 08. 21.

1

A negatív visszajelzések miatt rosszabbra számítottam. Sok klisé volt benne, ez tény, a színészek sem a legjobbak, de a látványban és a sztoriban egész ötletes film. Bár ezekkel az ötletekkel sokkal többet is ki lehetett volna belőle hozni. Főleg, ho... több»

A film összbevétele 183 887 723 dollár volt (imdb.com).

 

A Wachowski testvéreknek (Lana Wachowski, Lily Wachowski) ez az első 3D-s mozija.

(erare)
 

A rendezők egy csaknem 600 oldalas forgatókönyvből dolgoztak.

(erare)
 

A speciális effektek felvételéhez pontosan olyan kamerát (Vicon T40) használtak, mint amilyennel Alfonso Cuarón is dolgozott a Gravitáció forgatásán.

(erare)
 

A film bemutatóját eredetileg 2014. június 25-ére tervezték, ám az utolsó jelenetek speciális elemei, effektjei miatt ez elcsúszott 2015. február 6-ra.

(erare)
 

Jupiter Jones szerepét eredetileg Natalie Portman kapta meg, de időközben visszalépett. Ezután Rooney Marat kérték fel, de végül Mila Kunis játszotta el.

(erare)
 
Színes-fényes, szemkápráztató mese, vizuális csoda és töküres. A Wachowskik a minimumra szorították a történetet. De legalább őszintén komolytalanok. több»
 
Ha megfelelő hangulatban nézi meg az ember, akkor kellemes agyradírként hat. Egyébként (eddig) az év csalódása. több»
 
A Wachowski testvérek legújabb filmje a genetikáról szól, talán ezért tűnhet fel benne Czeizel Endre egy apróbb szerepben. Eddie Redmayne ha kell, elvisz a hátán egy filmet, de arra is képes, hogy egyedül agyonvágja. több»