Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
64
Filmadatlap
 
30
Szereplők
93
Vélemények
24
Képek
22
Videók
 
hsanya182   2015. 06. 04.

A Galaxis Őrzőihez hasonló látvány világ tárul elénk. Mese a habbal plussz egy semmitmondó történet. A bemutatója sokkal izgalmasabbra sikerült! Egyszer túl lehet élni, nem olyan nagyon rossz az elképzelés, vannak ennél rosszabb filmek is. Egyszer megnézhető! :)

 
Orosz István   2016. 05. 27.

Ezt a filmet aránymálna díjra jelölték, de kijelentem jogtalanul. Én nekem valamennyire szórakoztató volt, a látványa az fenomenális volt. Összevetve egy olyan film ami teljesen átlagos tehát olyan rossz nem volt, mint amilyennek kritikus barátaink beállítják!


 
TribeBubu   2016. 08. 21.

A negatív visszajelzések miatt rosszabbra számítottam. Sok klisé volt benne, ez tény, a színészek sem a legjobbak, de a látványban és a sztoriban egész ötletes film. Bár ezekkel az ötletekkel sokkal többet is ki lehetett volna belőle hozni. Főleg, hogy Wachowskiék műve. Na, mindegy, vasárnapi látványfilmnek azért egész jó lett.

 
Norbert93   2018. 07. 25.

Az ócsárló kritikákkal ellentétben nem annyira rossz film, egyszer meg lehet nézni, de szépen felépített univerzumot ne várjunk tőle. Felejthető alkotás.

 
Milanman   2015. 04. 30.

Rendkívül látványos, de szerkezetében, történetében, a karaktereiben összecsapott katyvasz. Egy 10 részes minisorozatként talán működhetett volna, ahol lett volna idő kibontani a különböző történeti szálakat, de így gyakorlatilag semmi más, csak egy újabb elhibázott grandiózusságra törekvő sci-fi. Kár érte.

Channing Tatum
Mila Kunis
Mila Kunis
Channing Tatum
Mila Kunis
Mila Kunis
Channing Tatum
Eddie Redmayne
Tuppence Middleton
DooNa Bae
Sean Bean
Channing Tatum
Eddie Redmayne
Sean Bean
 
Színes-fényes, szemkápráztató mese, vizuális csoda és töküres. A Wachowskik a minimumra szorították a történetet. De legalább őszintén komolytalanok. több»
 
Ha megfelelő hangulatban nézi meg az ember, akkor kellemes agyradírként hat. Egyébként (eddig) az év csalódása. több»
 
A Jupiter kapcsán felemelkedés helyett zuhanásról lehet csak beszélni: Wachowskiék egyre közelítenek a kemény beton felé, s igazán rájuk férne már egy kritikai és nézői siker egyaránt. több»
 

A Wachowski testvéreknek (Lana Wachowski, Lily Wachowski) ez az első 3D-s mozija.

(erare )
 

A rendezők egy csaknem 600 oldalas forgatókönyvből dolgoztak.

(erare )
 

A speciális effektek felvételéhez pontosan olyan kamerát (Vicon T40) használtak, mint amilyennel Alfonso Cuarón is dolgozott a Gravitáció forgatásán.

(erare )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.