Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
80%

Tökéletes katona (1992)

Universal Soldier
Filmadatlap
 
27
Szereplők
7
Vélemények
50
Képek
3
Videók

Galéria (50)

Videók (3)

 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 12.

legújabb vélemény

0

Jean-Claude Van Damme itt még a topon volt,Akciódús,kissé futurisztikus,misztikus elemekkel,olyan Men In Black-es érzettel felvezetett film.Titkos szuperkatonák,érzelem nélkül,de az egyik öntudatra ébred.Dolph Lundgren jól hozza a kíméletlen gonoszt. Ajánlott kőkemény akciófilm.

 
Yosihiro   2016. 05. 22.

1

A katonás filmek között és Van D. között talán ez a legjobb film amit Dolph L. tesz felemelőbbé és megunhatatlanná én többször láttam és nagyon szeretem remek film szerintem :)

 
7ETEDIK   2018. 07. 17.

0

Emmerich ezzel az időtálló akció-klasszikussal debütált a tengeren túlon, Lundgren pedig élete legjobb alakítását nyújtja. Mikor a végén dobálja Van Damme-ot, mint egy zsák krumplit, közben pedig benyögi: - Ha azt mondom ugorj, azt kérdezed milyen ma... több»

 
Norbert93   2018. 09. 12.

0

Kőkemény 90es évekbeli Van Damme mozi. Egyszerű, de jó történettel és pont a film hangulatához mérten nem túlzott drámai szálakkal.

 
superxaba   2015. 05. 21.

0

Réz András filmkritikus azt mondta a filmről, hogy acél idegek kellenek hozzá, meg titán gyomor. Hát bőven elég a cérna ideg, meg egy hétköznapi gyomor, mert nem egy idegfeszítő, feszültségekkel teljes film. Egyszerű, egyszermegnézős akciófilm.

 
War Of Change   2015. 06. 06.

0

Az 1. Dolph Lundgren film volt amit láttam és bár ő itt főgonosz volt, mégis megtetszett a színész és onnantól kezdve követem nyomon a munkásságát. Ez tipikusan olyan filmje, hogy bármikor meg tudom nézni.

 
ifjJanóGyörgy   2019. 01. 04.

0

Izgalmas és hatalmas, stílusos mozi. A két főszereplőt alakító színésznek nem volt sok színészi dolga, de azt elvégezték. Király story és király rendezés. A második rész is nagyon jó volt, viszont egy életre bezárnék mindenkit aki az első és második rész után még megpróbált nyúzni rajta és csak megbecstelenítette.

A film összbevétele 36 299 898 dollár volt (imdb.com).

 

Luc gyerekkori énjét Van Damme fia játszotta.

(LionelMessi10)
 

A film zeneszerzője, Christopher Franke a Tangerine Dream együttes tagja volt.

(LionelMessi10)
 

Eredetileg Andrew Davis rendezte volna a filmet.

(Terminátor6)
 

Pletykák szerint Van Damme és Lundgren nem jöttek ki túl jól egymással a forgatás alatt.

(Terminátor6)
 

Ez a film volt Roland Emmerich filmrendező első amerikában készült filmje.

(Terminátor6)