Dolph Lundgren filmet készít... önmagáról

Főleg a ’80-as és a ’90-es években számított igazán nagy sztárnak, de az utóbbi években talán újra magára talált Dolph Lundgren. A svéd származású színész nevét mindenki ismeri, közel negyven évet felölelő pályafutása során számtalan más hollywoodi sztárral dolgozott már együtt. A színészet mellett közismert a harcművészeti múltja, de azt már kevesebben tudják, hogy az évek során vegyészmérnöki végzettséget is szerzett.

Dolph Lundgren olyan filmekkel vált világhírűvé, mint a Rocky IV, a Tökéletes katona, majd később a The Expendables - A feláldozhatók mindegyik részében feltűnt, illetve visszatért a Creed II.-ben első szerepéhez, Ivan Drago karakterékhez is. A színész jelenleg egy új projekten dolgozik, amely talán mind közül a legkedvesebb lehet majd számára.

A Dolph ugyanis a színész életét bemutató dokumentumfilm lesz. Dolph Lundgren egy Varietynek adott interjúban elmondta, hogy a dokumentumfilm nem a hangos sikerekre fog fókuszálni, hanem a kemény munkára és a göröngyöktől nem mentes útra, amely e sikerekhez vezetett. Az a céljuk, hogy inspirációt és iránymutatást nyújtsanak azoknak az embereknek, akik még nem teljesítették be az álmaikat. Szeretnék nekik megmutatni, hogy kemény munkával és kitartással igenis célba lehet érni. Még akkor is, ha menet közben könnyű elveszíteni a reményt vagy a lelkesedést.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a Dolph mikor és milyen csatornán jelenhet meg. Már korábban is készült egy hasonló anyag a színészről, ám az sosem került bemutatásra, ugyanis annak készítői nem rendelkeztek a megfelelő jogokkal ehhez. A Dolph egy ettől teljesen független, új projekt.