Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
82
Filmadatlap
 
28
Szereplők
14
Vélemények
14
Képek
3
Videók
Rocky IV
 
NGN   2020. 01. 15.

legújabb vélemény

Összességében még ez az epizód is vállalható, Lundgren kemény ellenfél, talán az eddigi legkeményebb. De már kezd elfáradni a széria. Én itt hagytam volna abba.

 
GedyPapa   2017. 03. 31.

A legellenszenvesebb filmek egyike. Dolph Lundgren miatt van az, hogy nagyon nem szeretem, mind a karakterét, mind a szerepét. Elpazarolt jó sok ember életéből számtalan órát..


 
Thibo84   2019. 05. 12.

A harmadik rész után egy kisebb visszalépés, de még mindig jobban kedvelem az első két résznél. Sajna újabb szomorú fordulat után nekem nagyon tetszett amint felkészül Rocky, Drago ellen. Persze most is 15 meneten át csépelik egy mást, milyen meglepő.

 
HETEDIK   2019. 05. 30.

Nekem a harmadik rész után ez jön be a leginkább. Bár nincs olyan jó mint az, de dráma itt is akad, főleg Apollo halálával. Lundgren jó választás volt, bár arcizmai nem lettek lázasak a film után...

 
Norbi   2018. 07. 26.

Nagyon jó döntés volt Dolf Lundren. Igazán jól játszotta a nulla IQ-s bajnokot. Amikor kimennek mindketten a ringhez, és fújjolnak a drukkerek, akkor elröhögtem magam, hogy tényleg milyen nehezen változnak meg a drukkerek...na mindegy, minőségi boxmeccs részese voltam.

 
Stallone egyértelműen a pénzért forgatta le ezt a mozit, mondhatni áruba bocsátotta a szerepet, amellyel legendává vált. Szavunk nem lehet, pörgős az alkotás, unalom nem nagyon akad, mégis komoly hiányérzettel állunk fel a film után. több»

A film összbevétele 300 400 000 dollár volt (imdb.com).

 

A film igaz magas bevételt produkált viszont ennek ellenére a kritikusok 9 Arany Málna-díjra jelölték, amelyből 5-öt meg is nyert. Legrosszabb színész (Sylevester Stallone), Legrosszabb mellékszereplő színésznő (Brigitte Nielsen), Legrosszabb rendező (Sylvester Stallone), Legrosszabb új sztár (Brigitte Nielsen) és Legrosszabb filmzene kategóriákban "hódították" el a díjat.

(GedyPapa)
 

A film világszerte több mint 300 millió dolláros bevételt produkált, amellyel a Rocky-széria legjövedelmezőbb része lett.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film külső felvételei a Wyomingban található Grand Teton Nemzeti Parkban készültek.

(ArpiHajdu és Réci)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.