Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért » Login  
82%
Filmadatlap
 
28
Szereplők
14
Vélemények
14
Képek
2
Videók
Rocky IV
 
NGN   2020. 01. 15.

legújabb vélemény

0

Összességében még ez az epizód is vállalható, Lundgren kemény ellenfél, talán az eddigi legkeményebb. De már kezd elfáradni a széria. Én itt hagytam volna abba.

 
Thibo84   2019. 05. 12.

0

A harmadik rész után egy kisebb visszalépés, de még mindig jobban kedvelem az első két résznél. Sajna újabb szomorú fordulat után nekem nagyon tetszett amint felkészül Rocky, Drago ellen. Persze most is 15 meneten át csépelik egy mást, milyen meglepő.


 
GedyPapa   2017. 03. 31.

0

A legellenszenvesebb filmek egyike. Dolph Lundgren miatt van az, hogy nagyon nem szeretem, mind a karakterét, mind a szerepét. Elpazarolt jó sok ember életéből számtalan órát..

 
HETEDIK   2019. 05. 30.

0

Nekem a harmadik rész után ez jön be a leginkább. Bár nincs olyan jó mint az, de dráma itt is akad, főleg Apollo halálával. Lundgren jó választás volt, bár arcizmai nem lettek lázasak a film után...

 
Sabnock Sanatory   2019. 09. 07.

0

Nagyon jó filmet raktak össze,Dolph Lundgren hihetetlen fapofával játszik egész végig.Apolló halála a fordulópont a filmben.Itt is nagyon jó a mérkőzés,az a film csúcspontja.Mármint mind a három meccs élvezetes a maga szemszögéből.

 
Norbi   2018. 07. 26.

0

Nagyon jó döntés volt Dolf Lundren. Igazán jól játszotta a nulla IQ-s bajnokot. Amikor kimennek mindketten a ringhez, és fújjolnak a drukkerek, akkor elröhögtem magam, hogy tényleg milyen nehezen változnak meg a drukkerek...na mindegy, minőségi boxmeccs részese voltam.

 
Yosihiro   2015. 04. 18.

0

A 4. Rocky film talán nem véletlen az Orosz ellenfél és azt hiszem ezzel mindent elmondtam. Nagyszerű alkotás és méltó folytatása az előző 3 résznek. Itt már a látvány és a zene is komoly szerepet kapott abban, hogy a film sikeres legyen. Mindenképp érdmes megnézni hiszen kiválló film . Jó szórakozást ! Üdv Yosihiro

Galéria (14)

Videók (2)

A film összbevétele 300 400 000 dollár volt (imdb.com).

 

A film igaz magas bevételt produkált viszont ennek ellenére a kritikusok 9 Arany Málna-díjra jelölték, amelyből 5-öt meg is nyert. Legrosszabb színész (Sylevester Stallone), Legrosszabb mellékszereplő színésznő (Brigitte Nielsen), Legrosszabb rendező (Sylvester Stallone), Legrosszabb új sztár (Brigitte Nielsen) és Legrosszabb filmzene kategóriákban "hódították" el a díjat.

(GedyPapa)
 

A film világszerte több mint 300 millió dolláros bevételt produkált, amellyel a Rocky-széria legjövedelmezőbb része lett.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film külső felvételei a Wyomingban található Grand Teton Nemzeti Parkban készültek.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A Scotti Brothers Records 1985-ben adta ki a film zenéit tartalmazó albumot, 1992-ben cd-n is forgalomba hozták.

(mamiéstöti2)
 

David Lloyd Austin nagyon hasonlít Gorbacsovra, ami a filmben is látszik és ezután még több filmben eljátszotta pl. a Csupasz pisztolyban.

(mamiéstöti2)
 

Rocky és Drago összecsapását Brit Columbiában vették fel.

(mamiéstöti2)
 

A jeleneteket amelyekben Rocky a Szovjetunióban edz, valójában Wyomingban vették fel.

(mamiéstöti2)
 

1985-ben a 2. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

A 91 percével a negyedik rész a legrövidebb a Rocky-filmek közül.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film a Rocky-széria 4. része.

(Bogi87)
 
Stallone egyértelműen a pénzért forgatta le ezt a mozit, mondhatni áruba bocsátotta a szerepet, amellyel legendává vált. Szavunk nem lehet, pörgős az alkotás, unalom nem nagyon akad, mégis komoly hiányérzettel állunk fel a film után. több»