Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
79
Filmadatlap
 
28
Szereplők
10
Vélemények
7
Képek
1
Videók
Rocky III
 
GedyPapa   2017. 03. 31.

A 3. résztől számomra süllyed lefele a szint. Még itt azért nem adtam 1 csillagot, mert azt Dolphnak tartogattam. Azonban is se lehet elmenni az ellenfél mellett, aki lehet, hogy kemény de olyan egyszerű, mint a 100as szög.

 
Norbi   2018. 07. 26.

Talán az egyik legjobb mérkőzést láthattam az eddigieknél , már azért érdemes volt megnézni. Sikerül bebizonyítani hogy egy boxfilm is lehet olyan kitűnő, hogy folytatást nem kímélve , a minőséget magasan megtartva szórakoztasson.


 
Thibo84   2019. 05. 11.

Sokkal izgalmasabb és mozgalmasabb a történet, mint az előzőekben. Az első két részből ismert arcokhoz csatlakozik még Hulk Hogan és Mr. T. De sajna Burgess Meredith karakterének a halála elszomorított. De ahhoz, hogy Rocky újra talpra álljon, Apollo segít neki, amely elmélyíti a barátságukat. De itt végre nem 15 mérkőzés kell a kiütésig, hanem csak 3.

 
Yosihiro   2015. 04. 18.

Újabb Rocky csodánk lehetünk tanui. Lehet még fokozni az elmúlt 2 részt. Ebben a részben ismét érzelmi dolgok történnek és újra fel kell jutni a csúcsra. Ebben mindenképp nagy szerepe van Appolónak. A történet nagyon jó és bunyú is magas szinvonalú. vajon mi lesz a folytatásban...... Előbb ezt érdemes megnézni aztán jöhet a folytatás :) Üdv Yosihiro

 
D. Wolfe   2016. 04. 29.

Itt már befigyelt az arccal a pénznek hozzáállás. Sajnos maga a sztori nem kötött le annyira és Rocky figuráját sem éreztem már az igazinak. Kicsit másképpen viselkedett, mint ahogy az előző részekből megszokhattuk. Ami kárpótolt az a filmvégi küzdelem, ami talán a legjobb bokszmérkőzés, amit valaha filmben láttam. Orkánként ragadja el a nézőt.

 
Sly nemcsak írta, rendezte is a filmet. Akkora már tudta, mi kell a nézőknek, nála jobban senki sem ismerte a karaktert (naná, hiszen alapvetően saját magáról mintázta), még a humor sem hiányzott a történetből, a pénzügyi siker sem maradt el. több»
 

Egy interjúban Stallone elárulta, hogy meg kellett kérnie Hulk Hogant, hogy ugorjon a karjaiba, ugyanis Sly nem tudta volna az egykori pankrátort felemelni és kihajítani a ringből.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Ez az egyetlen rész, amelyben a ringben kiütik Rocky-t.

(mamiéstöti2)
 

Rocky visszaemlékezésében az amerikai zászlós nadrágjában kap ki Clubber Lang-tól, azonban azt csak a végső meccs előtt kapja Apollótól.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.