Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
79
Filmadatlap
 
28
Szereplők
14
Vélemények
7
Képek
1
Videók
Rocky III
 
NGN   2020. 01. 15.

legújabb vélemény

Nem a legjobb rész, de van még benne spiritusz. Mr. T. elég kemény ellenlábas, jól áll neki a negatív karakter.

 
GedyPapa   2017. 03. 31.

A 3. résztől számomra süllyed lefele a szint. Még itt azért nem adtam 1 csillagot, mert azt Dolphnak tartogattam. Azonban is se lehet elmenni az ellenfél mellett, aki lehet, hogy kemény de olyan egyszerű, mint a 100as szög.


 
Thibo84   2019. 05. 11.

Sokkal izgalmasabb és mozgalmasabb a történet, mint az előzőekben. Az első két részből ismert arcokhoz csatlakozik még Hulk Hogan és Mr. T. De sajna Burgess Meredith karakterének a halála elszomorított. De ahhoz, hogy Rocky újra talpra álljon, Apollo segít neki, amely elmélyíti a barátságukat. De itt végre nem 15 mérkőzés kell a kiütésig, hanem csak 3.

 
HETEDIK   2019. 05. 27.

Sose feledd, honnan indultál!

:::A HOZZÁSZÓLÁS CSELEKMÉNYLEÍRÁST TARTALMAZHAT::: Mélyről lehet a magasba jutni, és magasból lehet a mélybe zuhanni. A Rocky 3 azt mutatja be, hogy mi van akkor, ha valaki sikeres valamiben és elszáll vele a ló, valamint elfelejti, hogy honnan is indult. Mert a pénz és a csillogás vakító tud lenni, és sokan sajnos elfelejtik, milyenek voltak azelőtt. Persze, mikor a padlóra kerül az ember, hirtelen felszívódik a sok rajongó meg álbarát, a kérdés csak az, milyen gyorsan tud onnnan felállni az illető. Rocky a harmadik részre elért mindent, még szobrot is avatnak a tiszteletére, de a vihar már közeleg Mr. T. szerepében. Jó ötlet volt behozni a Szupercsapat nagydarab fekete nehézfiúját, kellőe... több»

 
Norbi   2018. 07. 26.

Talán az egyik legjobb mérkőzést láthattam az eddigieknél , már azért érdemes volt megnézni. Sikerül bebizonyítani hogy egy boxfilm is lehet olyan kitűnő, hogy folytatást nem kímélve , a minőséget magasan megtartva szórakoztasson.

 
Sly nemcsak írta, rendezte is a filmet. Akkora már tudta, mi kell a nézőknek, nála jobban senki sem ismerte a karaktert (naná, hiszen alapvetően saját magáról mintázta), még a humor sem hiányzott a történetből, a pénzügyi siker sem maradt el. több»

A film összbevétele 270 000 000 dollár volt (imdb.com).

 

Egy interjúban Stallone elárulta, hogy meg kellett kérnie Hulk Hogant, hogy ugorjon a karjaiba, ugyanis Sly nem tudta volna az egykori pankrátort felemelni és kihajítani a ringből.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Ez az egyetlen rész, amelyben a ringben kiütik Rocky-t.

(mamiéstöti2)
 

Rocky visszaemlékezésében az amerikai zászlós nadrágjában kap ki Clubber Lang-tól, azonban azt csak a végső meccs előtt kapja Apollótól.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.