Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
79
Filmadatlap
 
28
Szereplők
13
Vélemények
7
Képek
1
Videók
Rocky III
 
GedyPapa   2017. 03. 31.

A 3. résztől számomra süllyed lefele a szint. Még itt azért nem adtam 1 csillagot, mert azt Dolphnak tartogattam. Azonban is se lehet elmenni az ellenfél mellett, aki lehet, hogy kemény de olyan egyszerű, mint a 100as szög.

 
HETEDIK   2019. 05. 27.
Sose feledd, honnan indultál!

:::A HOZZÁSZÓLÁS CSELEKMÉNYLEÍRÁST TARTALMAZHAT::: Mélyről lehet a magasba jutni, és magasból lehet a mélybe zuhanni. A Rocky 3 azt mutatja be, hogy mi van akkor, ha valaki sikeres valamiben és elszáll vele a ló, valamint elfelejti, hogy honnan is indult. Mert a pénz és a csillogás vakító tud lenni, és sokan sajnos elfelejtik, milyenek voltak azelőtt. Persze, mikor a padlóra kerül az ember, hirtelen felszívódik a sok rajongó meg álbarát, a kérdés csak az, milyen gyorsan tud onnnan felállni az illető. Rocky a harmadik részre elért mindent, még szobrot is avatnak a tiszteletére, de a vihar már közeleg Mr. T. szerepében. Jó ötlet volt behozni a Szupercsapat nagydarab fekete nehézfiúját, kellőe... több»


 
Norbi   2018. 07. 26.

Talán az egyik legjobb mérkőzést láthattam az eddigieknél , már azért érdemes volt megnézni. Sikerül bebizonyítani hogy egy boxfilm is lehet olyan kitűnő, hogy folytatást nem kímélve , a minőséget magasan megtartva szórakoztasson.

 
Thibo84   2019. 05. 11.

Sokkal izgalmasabb és mozgalmasabb a történet, mint az előzőekben. Az első két részből ismert arcokhoz csatlakozik még Hulk Hogan és Mr. T. De sajna Burgess Meredith karakterének a halála elszomorított. De ahhoz, hogy Rocky újra talpra álljon, Apollo segít neki, amely elmélyíti a barátságukat. De itt végre nem 15 mérkőzés kell a kiütésig, hanem csak 3.

 
Norbert93   2019. 05. 28.

Kifejezetten jó filmként tartom számon, ámbár az előző Rocky filmek drámaiságát már nem tudta megütni, még az "edzőbá" halálával és Apolló közreműködésével sem, hiszen ezzel kiveszett a filmből az első rész mozgatórugója és egy egyszerű, de mégis jó sportfilmmé vált.

 
Sly nemcsak írta, rendezte is a filmet. Akkora már tudta, mi kell a nézőknek, nála jobban senki sem ismerte a karaktert (naná, hiszen alapvetően saját magáról mintázta), még a humor sem hiányzott a történetből, a pénzügyi siker sem maradt el. több»
 

Egy interjúban Stallone elárulta, hogy meg kellett kérnie Hulk Hogant, hogy ugorjon a karjaiba, ugyanis Sly nem tudta volna az egykori pankrátort felemelni és kihajítani a ringből.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Ez az egyetlen rész, amelyben a ringben kiütik Rocky-t.

(mamiéstöti2)
 

Rocky visszaemlékezésében az amerikai zászlós nadrágjában kap ki Clubber Lang-tól, azonban azt csak a végső meccs előtt kapja Apollótól.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.