Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
79%
Filmadatlap
 
28
Szereplők
15
Vélemények
7
Képek
1
Videók
Rocky III
 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 11.

legújabb vélemény

Mindent elhiszünk Rockynak.Igen,mindent.Leüti Mr.T-t,ja és elveri Hulkot.Persze.Imádjuk,Stallone egy korszakos zseni,talán az utóbbi 50 év legjobb akciószínésze.A film maga zseniális,tele jobbnál-jobb,és megható részekkel.A meccs is pazar benne.Élmény megnézni többedjére is.

 
GedyPapa   2017. 03. 31.

A 3. résztől számomra süllyed lefele a szint. Még itt azért nem adtam 1 csillagot, mert azt Dolphnak tartogattam. Azonban is se lehet elmenni az ellenfél mellett, aki lehet, hogy kemény de olyan egyszerű, mint a 100as szög.


 
Thibo84   2019. 05. 11.

Sokkal izgalmasabb és mozgalmasabb a történet, mint az előzőekben. Az első két részből ismert arcokhoz csatlakozik még Hulk Hogan és Mr. T. De sajna Burgess Meredith karakterének a halála elszomorított. De ahhoz, hogy Rocky újra talpra álljon, Apollo... több»

 
HETEDIK   2019. 05. 27.

Sose feledd, honnan indultál!

:::A HOZZÁSZÓLÁS CSELEKMÉNYLEÍRÁST TARTALMAZHAT::: Mélyről lehet a magasba jutni, és magasból lehet a mélybe zuhanni. A Rocky 3 azt mutatja be, hogy mi van akkor, ha valaki sikeres valamiben és elszáll vele a ló, valamint elfelejti, hogy honnan is in... teljes kritika»

 
NGN   2020. 01. 15.

Nem a legjobb rész, de van még benne spiritusz. Mr. T. elég kemény ellenlábas, jól áll neki a negatív karakter.

 
Norbi   2018. 07. 26.

Talán az egyik legjobb mérkőzést láthattam az eddigieknél , már azért érdemes volt megnézni. Sikerül bebizonyítani hogy egy boxfilm is lehet olyan kitűnő, hogy folytatást nem kímélve , a minőséget magasan megtartva szórakoztasson.

 
Yosihiro   2015. 04. 18.

Újabb Rocky csodánk lehetünk tanui. Lehet még fokozni az elmúlt 2 részt. Ebben a részben ismét érzelmi dolgok történnek és újra fel kell jutni a csúcsra. Ebben mindenképp nagy szerepe van Appolónak. A történet nagyon jó és bunyú is magas szinvonalú. ... több»

A film összbevétele 270 000 000 dollár volt (imdb.com).

 

Egy interjúban Stallone elárulta, hogy meg kellett kérnie Hulk Hogant, hogy ugorjon a karjaiba, ugyanis Sly nem tudta volna az egykori pankrátort felemelni és kihajítani a ringből.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Ez az egyetlen rész, amelyben a ringben kiütik Rocky-t.

(mamiéstöti2)
 

Rocky visszaemlékezésében az amerikai zászlós nadrágjában kap ki Clubber Lang-tól, azonban azt csak a végső meccs előtt kapja Apollótól.

(mamiéstöti2)
 

Utoljára a Rocky 30 éves premier évfordulóján 2006 szeptember 8-án került a szobor a Philadelphia Szépművészeti Múzeum elé.

(mamiéstöti2)
 

A Rocky V. forgatásakor ismét a múzeum elé helyezték vissza majd újra visszakerült a Wachovia Spectrumba.

(mamiéstöti2)
 

A film befejezésekor Stallone a múzeumnak adta a szobrot, de a város lakók nem tartották oda valónak ezért elkerült a Wachovia Spectrumba.

(mamiéstöti2)
 

Az egyik szobrot a film forgatása idejére a Philadelphia Szépművészeti Múzeum elé helyezték ki.

(mamiéstöti2)
 

Schomberg három szobrot készített, amik egyneként 2,5 méteresek és 900 kg-osak voltak.

(mamiéstöti2)
 

A 4. legnagyobb bevételt hozó film az USA-ban, 1982-ben.

(dulkap)
 

1982-ben a 5. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 
Sly nemcsak írta, rendezte is a filmet. Akkora már tudta, mi kell a nézőknek, nála jobban senki sem ismerte a karaktert (naná, hiszen alapvetően saját magáról mintázta), még a humor sem hiányzott a történetből, a pénzügyi siker sem maradt el. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.