Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
34
Szereplők
7
Vélemények
7
Képek
2
Videók
 
sabnock666   2019. 08. 21.

legújabb vélemény

Nagyon erős tükröt tart elénk a film, a mai valóságról!Maradjunk emberek,bármi ér minket,legyen siker,vagy kudarc !!! Mélyreható mondanivaló,és nagyon jó színészi játék. Al Pacino és jamie Foxx nagyon nagyot alakít ebben a moziban. Ajánlott.

 
ZeroHero   2015. 05. 05.

Ez a film elég realisztikusan ábrázolja a major sportok világát,ez nem a cukormázas verzió amit már oly sokszor elkészítettek,más kérdés,hogy akarunk-e szembesülni a sokszor kegyetlen valósággal. Csak az a baj, hogy ezzel egyutt a film unalmas..


 
iq.csabi   2018. 11. 08.

Egy kis betekintést nyerhetünk a sportolók, edzők, klubigazgatók életébe. Egy realisztikus történet, ami üt a végén. 1-2 ponton a film vontatott, lassú. Egyszer mindenképpen megéri megnézni.

 
Zsuzsy   2017. 08. 22.

Igazi mondanivalója van a filmnek, elgondolkoztatja a nézőt. Még pár napig a hatása alatt voltam a megnézése után. Ajánlani tudom a műfaj kedvelőinek!

 
J.Hunt   2015. 03. 30.

Egy valóságban is elképzelhető történet. A film bemutatja ha nagyon akarunk valamit akkor lehetőségünk kapunk hogy elérjük azt. De azt is láthajuk hogyha valami össze jön akkor nem kell elszállnunk magunktól. Tudunk maradni emberek sikeresen sok pénzel.

Al Pacino
Cameron Diaz
Jamie Foxx
Al Pacino
LL Cool J
Lauren Holly
Dennis Quaid
Cameron Diaz
Jamie Foxx
Cameron Diaz
Lauren Holly
Cameron Diaz
Lauren Holly

A film összbevétele 100 230 832 dollár volt (imdb.com).

 

100,3 millió dollár bevételt hozott a film.

(LionelMessi10)
 

55 millió dollárból forgatták le a filmet.

(LionelMessi10)
 

Jamie Foxx a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díjára.

(mamiéstöti2 )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.