Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
86%

Minden héten háború (1999)

Any Given Sunday
Filmadatlap
 
33
Szereplők
7
Vélemények
7
Képek
2
Videók

Galéria (7)

Al Pacino
Cameron Diaz
Jamie Foxx
Al Pacino
LL Cool J
Lauren Holly
Dennis Quaid
Cameron Diaz
Jamie Foxx
Cameron Diaz
Lauren Holly
Cameron Diaz
Lauren Holly

Videók (2)

 
Sabnock Sanatory   2019. 08. 21.

legújabb vélemény

0

Nagyon erős tükröt tart elénk a film, a mai valóságról!Maradjunk emberek,bármi ér minket,legyen siker,vagy kudarc !!! Mélyreható mondanivaló,és nagyon jó színészi játék. Al Pacino és jamie Foxx nagyon nagyot alakít ebben a moziban. Ajánlott.

 
ZeroHero   2015. 05. 05.

0

Ez a film elég realisztikusan ábrázolja a major sportok világát,ez nem a cukormázas verzió amit már oly sokszor elkészítettek,más kérdés,hogy akarunk-e szembesülni a sokszor kegyetlen valósággal. Csak az a baj, hogy ezzel egyutt a film unalmas..

 
iq.csabi   2018. 11. 08.

0

Egy kis betekintést nyerhetünk a sportolók, edzők, klubigazgatók életébe. Egy realisztikus történet, ami üt a végén. 1-2 ponton a film vontatott, lassú. Egyszer mindenképpen megéri megnézni.

 
Zsuzsy   2017. 08. 22.

0

Igazi mondanivalója van a filmnek, elgondolkoztatja a nézőt. Még pár napig a hatása alatt voltam a megnézése után. Ajánlani tudom a műfaj kedvelőinek!

 
J.Hunt   2015. 03. 30.

0

Egy valóságban is elképzelhető történet. A film bemutatja ha nagyon akarunk valamit akkor lehetőségünk kapunk hogy elérjük azt. De azt is láthajuk hogyha valami össze jön akkor nem kell elszállnunk magunktól. Tudunk maradni emberek sikeresen sok pénzel.

 
RókaÚr   2016. 03. 20.

0

Valamiért mindig azt gondoltam, hogy ez Al Pacino legnagyobb alakítása. Az emberek általában a gengszteres, zsarus alakításaiért szeretik, pl. a Keresztapában, de szerintem pont azok a szerepei jobbak, amiben úgymond "normális" embereket alakít, de mégis tud nekik adni valamiféle csavart.

 
mártilány   2015. 07. 13.

0

Nem tudom eldönteni, hogy igazából ez a szokásos amcsi focis film, aminek a lényege, hogy jól megtaláljuk magunkban a bátorságot, vagy csapatszellemet, vagy nem tudom mit, vagy van egy ennél mélyebb vonulata is a filmnek. Lehet, csak azért gondolom, ... több»

A film összbevétele 100 230 832 dollár volt (imdb.com).

 

100,3 millió dollár bevételt hozott a film.

(LionelMessi10)
 

55 millió dollárból forgatták le a filmet.

(LionelMessi10)
 

Jamie Foxx a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

Mint a Warner Bros. kedvence, Clint Eastwood volt az első választás D'Amato szerepére, de ő inkább rendezni szerette volna a filmet. Végül egyik sem jött össze.

(kázsé)
 

Al Pacino végső nagy beszéde egy valódi NFL edző, Marty Schottenheimer egy beszédén alapul.

(kázsé)