Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
37
Vélemények
27
Képek
26
Videók
Mélyütés
 
NGN   2019. 11. 01.

legújabb vélemény

A legmélyebb gödörből is van kiút

Antoine Fuqua rendezte a filmet, amiből már sejthetjük, hogy itt nem egy habos-babos vígjátékot fogunk látni, hanem egy kőkemény sportfilmet a box világából. Kőkemény, de érzelmes és megható is tud lenni, hiszen egy ember küzdelméről szól, aki a legm... teljes kritika»

 
dulkap   2016. 08. 26.

Antoine Fuqua Millió dolláros bébi-je, csak fordított időrendben. Hitetlen boksz-jelenetek és annyi erőltetett drámaiság, amit egy filmbe csak el lehet képzelni, mindezt kliséhegyekkel megtámasztva. Gyllenhaal jó, de ő sem menti meg a filmet az izzad... több»


 
mamiéstöti2   2016. 08. 05.

Jake Gyllenhaal legjobb filmje, amit láttam. Egy igazi szívszorító történet, hogy milyen könnyen elveszítheti az ember mindenét, egy apró rossz döntés miatt.

 
Laca//Ho/rr/oR//   2019. 04. 08.

A menyből a pokolba és vissza!!!

Minden filmnek van hibája, ez tiszta sor, mivel a legelején a box meccs az elég érdekes volt számomra, de ezt leszámítva Jake Gyllenhaal legjobb filmjei között van ez az érzelmekkel teli dráma. Elképesztő jelenetsorok az egész film alatt, aki átérezte, tudja, miről írók, hiszen a Rachel McAdams halálát övező jelenetek, az utolsó "nagy csatát" jellemző érzelem kinyilvánítások mind-mind belehatoltak az emberbe, mint egy nyílvessző. Óriási színészi játékot mutatott be, ahogyan a mennyből a pokolba jutott, és onnan mégis feltudott emelkedni, mert ugye nincs lehetetlen, ha az ember harcol azért, ami igazán fontos neki. Az egész filmen lehetett érezni, hogy mennyire nehéz is az élet, milyen könnyen el lehet rontani apró, de mégis nagy hibákkal mindent, amit az ember felépített. Persze hasonlít a Rocky filmekhez, de mégsem. Ez teljesen más volt dráma szempontjából. Csak dicsérni tudom Antoine Fuqua rendező munkáját, mert a lényeget, a mondanivalóját sikerült a nézővel megértetnie.

 
Deku   2017. 07. 26.

Nem voltam oda sose a sportolós, főleg nem a bokszolós filmekért. Ez mégis tudott újat mutatni, volt benne kellő dráma és szerettem, hogy a karakterek olyan kidolgozottak.

 
HercegPeter   2016. 12. 02.

Kicsit Rocky feelingje van, de semmiképp sem utánzat. Jake Gyllenhaal játéka nagyon tetszik. A film megmutatja, hogy mindenki maga irányítja a sorsát és hogy ha van erőnk és valaki aki támogat, akkor bármilyen mélyről fel lehet állni. Nem a legjobb sport-dráma kategóriában, de nem is a rosszabbak közül való.

 
Orosz István   2016. 07. 05.

Nekem nagyon tetszett a film, van benne dráma akció, mondanivaló hogyan lehet a bizonyos csúcsról egy rossz lépés miatt lecsúszni.

Jake Gyllenhaal
Jake Gyllenhaal
Rachel McAdams
Jake Gyllenhaal
Jake Gyllenhaal
Jake Gyllenhaal
Forest Whitaker
Jake Gyllenhaal
Rachel McAdams
Oona Laurence
Jake Gyllenhaal
50 Cent
Jake Gyllenhaal
Rachel McAdams
50 Cent
50 Cent
Jake Gyllenhaal
Jake Gyllenhaal
Jake Gyllenhaal
Rachel McAdams
50 Cent
50 Cent
Jake Gyllenhaal
Rachel McAdams
Forest Whitaker
Miguel Gómez Checa
Jake Gyllenhaal
Rachel McAdams
Beau Knapp
Jake Gyllenhaal
Forest Whitaker
Miguel Gómez Checa
Miguel Gómez Checa
Jake Gyllenhaal
Rachel McAdams
Jake Gyllenhaal
50 Cent

A film összbevétele 91 970 827 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 5 631 610 forintot termelt.

 

Forest Whitaker csak az 52. perc után tűnik fel a filmben.

(dulkap)
 

Lupita Nyong'o alakította volna Angela Rivera szerepét, ám végül visszaadta a szerepet, hogy szerepelhessen a Star Wars - Az ébredő Erő-ben (2015).

(dulkap)
 

Jake Gyllenhaal a szerep megformálásához Miguel Cotto profi ökölvívót vette alapul.

(dulkap)
 

Eredetileg Eminem alakította volna a főszerepet. Már el is kezdődtek a munkálatok, amikor a project parkolópályára került, mert Eminem a zenei karrierjére akart koncentrálni. Ezután került a főszerep Jake Gyllenhaal-hoz.

(dulkap)
 

Antoine Fuqua-nak nem volt elég pénze, hogy felkérje t a film zeneszerzőjeként az alacsony költségek miatt, azonban a zeneszerzőnek annyira tetszett a koncepció, hogy ingyen vállalta a munkát.

(dulkap)
 
Ennyire kiszámítható film ritkán tud ekkora minőséget hozni. Aki nekiül, az készüljön fel rá, hogy alapvetően semmi maradandóval nem fog gazdagodni, de a remek verekedések, Gyllenhaal pazar (és remélhetőleg Oscar-várományos alakítása) és az általános színvonal miatt megbánni sem fogja senki, hogy megnézte. több»
 
Sajnos most tárgyalt filmünk ringjében nem az ütések kemények, hanem az, hogy ennyi klisét bele lehetett sűríteni két óra hosszába. Hiába a megszámlálhatatlan mennyiségű kocka Jake Gyllenhaal hasán és hiába a kiváló színészi alakítás, megmenteni ő sem képes a forgatókönyvet. több»
 
Jake Gyllenhal fantasztikus metamorfózisa elfeledteti velünk a film összes hibáját, és elégedetten állunk fel a moziszékünkből. több»