Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
87%

Ebgondolat (2019)

The Art of Racing in the Rain
Filmadatlap
 
29
Szereplők
3
Vélemények
12
Képek
6
Videók
 
wacher   2020. 03. 22.

legújabb vélemény

1
Nem vígjáték, és nem is (kis)gyereknek való.

Aki ezt a filmet vígjátéknak sorolta be, na az sem látta. Az elején egy picit húztam a számat a beszélő, mindent okosan értő kutya karakterétől, de miután ezen túltettem magam, egy jó film kerekedett belőle. Ahogy haladunk a történetben, számomra úgy lett egyre jobb. Talán egy kicsit mázas, de semmiképpen sem mézes.... A kutya jelenetein egy kicsit dolgozhattak volna. Néha, - főleg ez elején - ahogy csak úgy ott állt és szemlélődött a házban, az volt a benyomásom, hogy ha most pirosan világítana a szeme, akkor horrorfilmet néznék. Erről is a zebra tehet :) Nem vígjáték, és nem is (kis)gyereknek való.

 
Cukibaba55   2020. 03. 21.

1
Igazán megható

Igazán megható mint az emberi story mint a kutya szemszögéből alkotott kép nekem még egy óra múlva is pötyög hogy te könnyen miután a filmre gondoltam nagyon ajánlani tudom


 
Berto49   2019. 11. 15.

1
Duplázott sikertéma

Két, egyenként is sikeres témát ötvöztek egybe ennek a filmnek az alkotói; egyrészt egy autóversenyző életének eseményei, másrészt pedig az Enzo nevű kutya élete és tapasztalatai alkotják a darab gerincét. Az autóversenyzés engem teljes mértékben hidegen hagy, de a kutyákat szeretem, ezért néztem meg. Nem túlságosan nagyigényű film, családi mozinak elmegy. A „főszereplő” kutya nagyon aranyos, okos, jól idomított. A gondolatait Kevin Costner kissé karcos hangja közvetíti. Enzo ugyanannyira megszállottja az autóversenyzésnek, mint a gazdája. Egy-két humoros mozzanaton túl elég szentimentális alkotás, ha nálunk a mozikban is bemutatnák, nem lenne rá kilométeres sorbaállás a jegypénztáraknál. Egynek elment, de nem különösebben emlékezetes film.

Galéria (12)

Milo Ventimiglia
Milo Ventimiglia
Amanda Seyfried
Amanda Seyfried
Milo Ventimiglia
Amanda Seyfried
Milo Ventimiglia
Amanda Seyfried
Milo Ventimiglia
Milo Ventimiglia
Amanda Seyfried

Videók (6)