Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
86%

Ebgondolat (2019)

The Art of Racing in the Rain
Filmadatlap
 
29
Szereplők
3
Vélemények
12
Képek
6
Videók
Ebgondolat
 
wacher   2020. 03. 22.

legújabb vélemény

Nem vígjáték, és nem is (kis)gyereknek való.

Aki ezt a filmet vígjátéknak sorolta be, na az sem látta. Az elején egy picit húztam a számat a beszélő, mindent okosan értő kutya karakterétől, de miután ezen túltettem magam, egy jó film kerekedett belőle. Ahogy haladunk a történetben, számomra úgy lett egyre jobb. Talán egy kicsit mázas, de semmiképpen sem mézes.... A kutya jelenetein egy kicsit dolgozhattak volna. Néha, - főleg ez elején - ahogy csak úgy ott állt és szemlélődött a házban, az volt a benyomásom, hogy ha most pirosan világítana a szeme, akkor horrorfilmet néznék. Erről is a zebra tehet :) Nem vígjáték, és nem is (kis)gyereknek való.

 
Cukibaba55   2020. 03. 21.

Igazán megható

Igazán megható mint az emberi story mint a kutya szemszögéből alkotott kép nekem még egy óra múlva is pötyög hogy te könnyen miután a filmre gondoltam nagyon ajánlani tudom


 
Berto49   2019. 11. 15.

Duplázott sikertéma

Két, egyenként is sikeres témát ötvöztek egybe ennek a filmnek az alkotói; egyrészt egy autóversenyző életének eseményei, másrészt pedig az Enzo nevű kutya élete és tapasztalatai alkotják a darab gerincét. Az autóversenyzés engem teljes mértékben hidegen hagy, de a kutyákat szeretem, ezért néztem meg. Nem túlságosan nagyigényű film, családi mozinak elmegy. A „főszereplő” kutya nagyon aranyos, okos, jól idomított. A gondolatait Kevin Costner kissé karcos hangja közvetíti. Enzo ugyanannyira megszállottja az autóversenyzésnek, mint a gazdája. Egy-két humoros mozzanaton túl elég szentimentális alkotás, ha nálunk a mozikban is bemutatnák, nem lenne rá kilométeres sorbaállás a jegypénztáraknál. Egynek elment, de nem különösebben emlékezetes film.

Milo Ventimiglia
Milo Ventimiglia
Amanda Seyfried
Amanda Seyfried
Milo Ventimiglia
Amanda Seyfried
Milo Ventimiglia
Amanda Seyfried
Milo Ventimiglia
Milo Ventimiglia
Amanda Seyfried