Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
63

Bőrfejek (2008)

Leatherheads
Filmadatlap
 
18
Szereplők
2
Vélemények
6
Képek
2
Videók
Bőrfejek
Renée Zellweger
 
HercegPeter   2018. 06. 20.

legújabb vélemény

Ez egy rettenetesen alulértékelt film. Szerintem sokkal jobb értékelést érdemelne. Egyszerű és könnyed humorú film, ami mindenki számára könnyen emészthető. Sportfilmként nem kiemelkedő, de vígjátékként nagyon jó kikapcsolódást nyújthat. Jók a díszletek, jelmezek és a zenék is. Ritkán találkozok Clooney-filmekkel, de annyi biztos, hogy itt nagyon ott van a szeren. Nem csak ő, de a számomra kevésbe szimpatikus Renée Zellweger is kitesz magáért. A film végén a meccset eldöntő trükk valami eszméletlen jó.

 
Vibozsofi   2016. 03. 09.

Sportfilm kategóriában nézve erősen közepes film, láttam már jobbat is, de a szereplők miatt érdemes megnézni! Jók a jelenetek, a sztori, tetszettek a színészek mert hitelesen alakítanak.

 
Egy közepes sportfilm, amelyben semmi különleges sincs, mégis olyan érzéssel állunk fel utána, hogy jó volt nézni ezt a kedves kis történetet. Szerethető, szívet melengető alkotás, érdemes adni neki egy esélyt!
7/10 több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.