Nem a legjobb sportfilm, amolyan gagyi kategóriára hajaz erősen, a valósághoz ennek aztán tényleg semmi köze. Már az elejétől jön ez a sajnálni kell a főszereplőt hangulat, aztán a végén a meglepetés is elmarad, ahogy az ilyen filmeknél szokás. Egyszer nézhető annak, aki a kiszámítható filmeket szereti.
Jó sportfilm. Aki szereti a focit, az nézze meg, ha még nem látta. Jól bemutatja, hogyan lehet eljutni egy kis mexikói városból, Angliába. Sok benne a túlzás, sokszor kap egy újabb esélyt, de nem rossz film.
Nem vagyok egy focirajongó, de ezt a filmet jól megcsinálták, szerethető. A drámai pillanatokban a képi megoldás nagyon jól sikerült. S még ha sejthető, mi is a végkifejlet, akkor is a képernyő előtt tartja az embert. Ha valaki élt LA-ben, s tudja, mi a latinok élete, akkor pláne értékeli ezt a filmet.
A legjobb „focis” film, amelyet valaha láttam. Nagyon jó a történet is, de a film erőssége főképp az, hogy össze tudták filmezni a valós focit a színészekkel. Szinte észre sem vesszük, hogy Alessandro Nivola és Kuno Becker nem valódi focisták. A film egy másik erős pontja, hogy képet ad a sztárélet csúcsairól és buktatóiról is.
A Newcastle United az angol Premier League-ben szereplő középcsapat.