Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
68

Hegyek között (2017)

The Mountain Between Us
Filmadatlap
 
27
Szereplők
14
Vélemények
25
Képek
4
Videók
 
Artemisia   2018. 07. 15.

Túlélő filmet vártam romantikus szállal, ez azonban inkább romantikus film túlélő szállal,de ez természetesen nem válik hátrányára. A hangulat és a környezet gyönyörű és nagyon romantikus. Ezt a szép, érzelmes hangulatot jól megragadták és visszaadták a színészek ; Kate Winslet és Idris Elba remek párost alkotnak , szépen összedolgoznak és nagyszerű alakítást nyújtanak. A túlélő-szál is jól ki lett dolgozva, sok látványos és élethű jelenet van, pl. a repülőgép lezuhanását, a pumatámadását, Idris Elba zuhanását a hegyről vagy Kate Winslet jégen való beszakadását olyan realisztikus vitték filmre, hogy úgy éreztem mintha én is ott lettem volna. A kutya szerepeltetése pedig nagyon aranyos ötlet volt, végig aggódtam a sorsa miatt :-) Lehengerlő alkotás, lehengerlő színészi játékokkal.

 
indingo   2017. 12. 22.

Sem különleges sincs a filmben. A története eléggé lapos és kiszámítható, bár arra számítottam, hogy a pali meghal a végén. A repülőgép lezuhanása volt a leglátványosabb jelenete az egész filmben.


 
HETEDIK   2017. 12. 20.

Ezt a filmet nehezebb túlélni mint benne a katasztrófát... Semmitmondó, unalmas, vontatott, gyakorlatilag a lezuhanáson kívül semmi nem történik, az viszont elég ötletesre sikeredett. Ja de, történt: Kate Winsletet újabb férfi tette magáévá, ezúttal ráadásul egy fekete Idris Elba személyében. Ha valaki ebben a témában egy valóban drámai és izgalmas filmet szeretne látni, az inkább nézze meg a Fehér poklot.

 
hsanya182   2017. 12. 27.

Nem túl izgalmas, de kalandos túlélőfilmecske romantikus szállal. Nagyon szép a táj, a kalandos a történéseket a romantikus szállal lassítják. Nézhető átlagos családi film, édesanyámnak teccett. Egynek elmegy, ha nem vágysz túl pörgős filmre. A repülő lezuhanása a leglátványosabb rész.

 
Filmelemző   2018. 03. 27.

Szép történet, izgalmas (bár nem túl pörgős) cselekmény, jó színészi alakítások, kivételes tájbemutatás a havas hegyek között. Legfőbb pozitívum: bemutatja az egymásért küzdeni akarás és kitartás erejét egy szinte reménytelen helyzetben. Negatívum: egy pici csavar jót tett volna a sztorinak, vagy kicsit több izgalom és konfliktus. De összességében egy nagyon jó kis mozi. Értékelés: 8 / 10 pont.

Idris Elba
Kate Winslet
Kate Winslet
Idris Elba
Idris Elba
Idris Elba
Kate Winslet
Idris Elba
Kate Winslet
Idris Elba
Kate Winslet
Kate Winslet
Idris Elba
Kate Winslet
Kate Winslet
Idris Elba
Kate Winslet
Kate Winslet
Idris Elba
Idris Elba
Idris Elba
Kate Winslet
Kate Winslet
Kate Winslet
Idris Elba
Idris Elba
Kate Winslet
Idris Elba
Kate Winslet
Idris Elba
 
A Hegyek között egy szép film, két nagyszerű színész játékával, gyönyörű tájak bemutatásával (Vancouverben vették fel a jelenetek nagy részét) és érzelmek sokaságát átélve. Aki őrült izgalmakra, látványos akciójelenetekre vágyik, annak talán csalódást hozhat, de a romantikus történetek kedvelői nem fognak csalódni. Értékelésünk: 7 / 10 több»
 

A film Charles Martin azonos című regényének adaptációja.

(hp)
 

A film női főszerepére Margot Robbie és Rosamund Pike is leszerződött, azonban más filmjeik forgatása miatt mindketten visszaléptek a szerepléstől. Ezt követően kapta meg a szerepet Kate Winslet.

(hp)
 

A film férfi főszerepét eredetileg Michael Fassbender alakította volna, azonban egyéb munkái miatt kénytelen volt visszalépni. A helyét Charlie Hunnam vette át, aki később szintén kiszállt egy másik filmje miatt, ekkor kapta meg a szerepet Idris Elba.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.