2018.07.15 18:52 Artemisia Olvasottság: <100x
5

Lehengerlő

Túlélő filmet vártam romantikus szállal, ez azonban inkább romantikus film túlélő szállal,de ez természetesen nem válik hátrányára. A hangulat és a környezet gyönyörű és nagyon romantikus. Ezt a szép, érzelmes hangulatot jól megragadták és visszaadták a színészek ; Kate Winslet és Idris Elba remek párost alkotnak , szépen összedolgoznak és nagyszerű alakítást nyújtanak. A túlélő-szál is jól ki lett dolgozva, sok látványos és élethű jelenet van, pl.

a repülőgép lezuhanását, a puma támadását, Idris Elba zuhanását a hegyről vagy Kate Winslet jégen való beszakadását olyan realisztikus vitték filmre, hogy a néző úgy érzi, mintha ő is ott zuhanna a magas sziklára, vagy ő esne bele a jeges vízbe. A szerelmi szál mellett okosan kiaknázták a vadon okozta további megpróbáltatásokat, mint a sérülések, ragadozók támadása, éhezés, fagyveszély. A szereplők ezekkel való küzdelme is hiteles volt, az utolsó erejükig harcoltak, de nem csináltak olyasmit menekülés közben, amit akár civil fogalalkozásuk és életvitelük, akár legyengelült, beteg állapotuk miatt nem tudtak volna megtenni a valóságban. Lelkierejük mellett persze aktívan keresik a kiutat, Ben számtalanszor megmenti Alex-et.

Lehengerlő

A film erőssége abban rejlik,hogy amellett, hogy gyönyörű felvételeket látunk a magashegyi havas tájakról, reálisan bemutatja egy tűlélő páros lélekrajzát, és egy romatikus szerelmi történeten is olvadozhatunk, de ez mégsem lassítja le a történéseket, ezek mellett cselkményes, eseménydús. A kutya szerepeltetése pedig nagyon aranyos ötlet volt, végig aggódtam a sorsa miatt :-) Lehengerlő alkotás, lehengerlő színészi játékokkal.

dráma | romantikus

Két idegen a hegyekben túlél egy repülőgép katasztrófát és csak egymásban bízhatnak, hogy biztonságos helyet találjanak, miközben súlyos sérüléseikkel is meg kell... több»

5