Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
84

Rozsda és csont (2012)

De rouille et d'os
Filmadatlap
 
20
Szereplők
15
Vélemények
9
Képek
2
Videók
 
szaka123   2016. 01. 22.

Hatalmas film, két zseniális színésszel. Marion Cotillard és Matthias Schoenaerts is kitesz magáért. Nagyon jó film, többször is megnézhető, én is így tettem és teszek még, biztosan! Ha csak eszedbe jut, hogy megnéznél valamit, akkor ne ezt válaszd... Rá kell készülni, különben mást kapsz, mint vársz! Sajátos hangulata, légköre és története van, aminek a végén nem fogsz ugrálni örömödben, de csalódott sem leszel!

 
indingo   2017. 04. 14.

Igazán felemelőnek éreztem a filmet. Újszerű volt a története, maga a baleset jelenetei eléggé megrázóak voltak. Szép film a küzdésről. A pár kölcsönösen segítette egymást tudtok nélkül.


 
Berto49   2017. 08. 28.

Szerencsére teljes más volt, mint a többi súlyosan sérült ember életét bemutató film. Egy delfinidomár-nő (Marion Cotillard=Piaf) mindkét lábát elveszíti. Egy vadállat férfi egy ötéves gyerekkel előkerül valahonnan, majd egymásra találnak? Cotillard nagyon jó volt, a férfit (Matthias Schoenaerts) viszont nagyon utáltam. Ő játszott a „Bikanyak”-ban is, annak a tartalmára már csak nagyon halványan emlékszem. Ebben a filmben is szinte érzelem nélküli, ahogy a gyerekével bánik, szegény Sam majdnem meg is hal. Mondjuk a nővére is egy jobb cég, az ő szerepeltetésével a társadalomkritikai szálat erősíti a film. A vége teljesen irreális, ezzel a férfivel semmit nem érdemes kezdeni, legjobb lenne, ha egy meccs alkalmával agyonvernék! Ennek ellenére együltő helyemben végignéztem, de újranézés szóba sem jöhet!

 
TomÁcs   2018. 04. 23.

Nem volt egy szokványos film. A képi világa is újszerű volt nekem és a hangulat sem a megszokott. A szerelmi szál érdekesen alakult. Érdekes film, tetszett.

 
Timcsi   2019. 03. 09.

Marion Cotillard és Matthias Schoenaerts egy filmben? Az rossz nem lehet! A film egyenesen szuper. Az alakítások és maga a történet is remek.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.