Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
76
Filmadatlap
 
26
Szereplők
17
Vélemények
13
Képek
2
Videók
A pankrátor
 
citizenfour99   2016. 03. 11.

Ez a filmje kevésbé tetszett Arronofsky-nak. Ha a küzdőszellemet szeretné valaki látni nézze meg a Fekete hattyút.

 
Syracuse   2015. 05. 14.

Mickey Rourke szerencsére sosem volt az a klasszikus akcióhős, akikkel együtt játszik az Expendablesben, minden esetre szerintem ez élete filmje. Nem is tudok mást mondani, aki ennyire jól el tudná játszani a kiöregedő, lányával rossz kapcsolatot ápoló pankrátort.


 
Dodi   2015. 06. 10.

Szerintem rettenetesen unalmas volt. Időpocsékolás. Nem is értem, hogy kapott ennyi díjat. Ilyen egyszerű történetet bárki kitalál. Darren Aronofsky-tól többet vártam.

 
harnas1207   2018. 12. 11.

Gyenge és unalmas volt. Önmagába rossz film. Viszont a pankráció világába betekinthettünk és ez a része engem lekötött. Érdekes volt.

 
szucszoli   2019. 02. 10.

Jó kis film volt ez. Klasszikus karakterdráma. Nagyon jól érzékelteti, hogy ez az ember milyen módon küzd a társadalmi és szociális problémáival. Rouke nagyon jól eladja ezt az ágról szakadt testépítő figurát. Meg úgy alapvetően Aronofsky egy kellő távolságtartással viszonyult ehhez a témához. Érdekes mód pl. nagyon jó pillanatok közé sorolhatók az öltözős jelenetek, amikor azt látja az ember, hogy ez a rengeteg kigyúrt testépítő között már-már mennyire családias a hangulat! Pozitívumai ellenére legalább ugyanennyi hibája is van a filmnek, mivel ez az apa-lánya konfliktus rettentően elcsépelt. Nincs jól megalapozva ez a mérhetetlen ellenszenv és gyűlölet a lány részéről az apja felé, ami hihető, átélhető és azonosulható lenne. Ráadásul roppant idegesítő és életszerűtlen, hogy olyan szintű hisztirohamot kap, mint egy 6 éves gyerek. Egy átlag 8-10 éves gyerek nem viselkedik így, nemhogy egy felnőtt kor szélén álló lány. Lehet, hogy egyszerűen csak rossz instrukciókat kapott a rendezőtől, de mindenesetre a táncos csaj viselkedésével hasonló problémák vannak. Nála megintcsak nincs jól megalapozva az a döntésképtelenség, hogy hogyan viszonyuljon Rourke-hoz. Hol szereti, hol nem. Miért? Valaki, aki hasonlított rá, megerőszakolta? Nem tudjuk és ha találgatni kell, az kellemetlen. Aztán a sztorit illetően is egy picit zavarba ejtő, hogy a szívműtétjét kábé olyan egyszerűséggel letudták, mint egy kullancscsípést. Mindent összegezve, számomra inkább egyszernézős film, de erre az egy alkalomra igen jó volt.

Mickey Rourke
Mickey Rourke
Mickey Rourke
Marisa Tomei
Mickey Rourke
Mickey Rourke
Mickey Rourke
Evan Rachel Wood
Mickey Rourke
Marisa Tomei
Marisa Tomei
Evan Rachel Wood
Mickey Rourke
 

A film büdzséjének több mint négyszeresét hozta vissza.

(HETEDIK )
 

Micky Rourke Golden Globe-ot nyert szerepével.

(HETEDIK )
 

A film 6 millió dollárból készült , s 26,238,243 dolláros bevételre tett szert.

(citizenfour99)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.