Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
76

Pénz beszél (2005)

Two for the Money
Filmadatlap
 
18
Szereplők
4
Vélemények
7
Képek
1
Videók
Pénz beszél
 
HercegPeter   2019. 02. 06.

legújabb vélemény

Az első amit egy ilyen filmnél ki kell emelni azok a színészek. A két (igen kettő, mert szerintem McConaughey is ide sorolható már) színészóriás hozza a tőle várható színvonalat.Igaz, talán nem ez a legjobb filmjük, de rájuk nem lehet panasz. A történet pedig elég kiszámíthatatlan ahhoz, hogy sose tudjuk előre, mi fog következni. A film a szerencsejáték jó és rossz oldalát is tökéletesen bemutatja. Tipikusan olyan film amiről nem lehet sokat beszélni, inkább látni kell.

 
film kedvelő   2016. 12. 23.

Nem a színészi teljesítmény, miatt kell ezt a filmet megnézni, hanem mert remekül bemutatja mi történi , akkor ha egy ember elbízza magát és azt hiszi, hogy mindekinél többet tud és a hogy miért nem szabad fogadni.


 
Akodako   2015. 06. 03.

Remek színészek vannak benne, akikben ismét nem csalódtam. Igényes, jól kidolgozott film. Valóban izgalmas és benne van az a megszokott Al Pacino-hangulat, egyedi atmoszféra, amitől egyedülálló és érdekfeszítő lesz. Érdemes megnézni!

 
dubzsu   2015. 10. 23.

Izgalmas, fordulatos film, és erre Al Pacino és Matthew McConaughey a garancia. Minden jelenet kiszámíthatatlan, ezért is köti le mindvégig a figyelmet.

Matthew McConaughey
Al Pacino
Al Pacino
Matthew McConaughey
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.