Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
89%
Filmadatlap
 
31
Szereplők
39
Vélemények
11
Képek
1
Videók
 
Eduard   2020. 03. 24.

legújabb vélemény

Nem tudnék sok mindent elmondani erről a filmről, azon kívül, hogy az egyik legjobb film, ami valaha elkészült. Már megnéztem vagy hatszor, de biztosan meg fogom még nézni. Köszönjük Clint Eastwood!

 
indingo   2019. 03. 24.

Drámai film, ami több Oscar-díjat is besöpört és nem is csoda, mert Hilary Swank lenyűgözőn és olyan természetességgel alakítja a bokszolót, mintha mindig is ezt csinálta volna. És persze Clint Estwood nemcsak mint rendező, de mint edző is bemutatkozik.


 
ArpiHajdu és Réci   2017. 02. 19.

Két történet

Aki megnézi a filmet, az lényegében két történetet kap egyszerre. A film első felét értelmezhetnénk akár egy karriertörténetnek is. Egy fiatal lány, akinek van egy álma, amit minden erejével próbál megvalósítani. A különlegesség abban rejlik, hogy Ma... teljes kritika»

 
Deku   2017. 07. 10.

Clint Eatswood-ból nem feltétlen néztem volna ki ilyen filmet. Viszont nagyon jól állt neki és így nem panaszkodhatok. Nem egy egyszerű átlagos történetet mesél el.

 
dailyfilmsan   2019. 07. 08.

Nem dobtam tőle hátast. Az a heyzet hogy a szereplők idegesítettek. Nem volt jól megírva a forgatókönyv, az lehet itt a gond, ugyanis voltak jó képek és a szereplők is eléggé oda tették magukat, mégis nem vitt magával a film. A munka látszik rajta ez... több»

1
 
HETEDIK   2018. 11. 19.

Eastwood legjobb filmje a Nincs bocsánat mellett. Hillary Swank méltó partnere, a film legfőbb üzenete pedig az, hogy sosem késő belefogni valamibe. Így hát főszereplőink összefognak és megy is a szekér, még be nem üt a tragédia és jön a film legerős... több»

 
ZeroHero   2015. 05. 05.

Ez a film ha a felénél nem történne egy huszáros vágással egy óriáscsavar akkor is sima 8as lenne, annyira érdekfeszítő benne az összes karakter és a színészi játék! De amit a film második felében művelnek arra nagyon nehéz szavakat találni! Nagyon k... több»

Clint Eastwood
Morgan Freeman
Hilary Swank
Morgan Freeman
Hilary Swank
Hilary Swank
Clint Eastwood
Hilary Swank
Hilary Swank
Clint Eastwood
Hilary Swank

A film összbevétele 216 763 646 dollár volt (imdb.com).

 

Az Egyesült Államokban hat és fél hónapig játszották a mozik a filmet.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Hilary Swank kapott egy súlyos bakteriális fertőzést, amely elterjedt a lábán, miközben forgattak. Ezt három heti kórházi ápolással tudták volna kikezelni, ám a színésznő inkább nem szólt Clint Eastwood-nak erről, hogy ne kelljen felfüggeszteni a forgatást.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Morgan Freeman-nak kezdetben Frankie Dunn szerepét ajánlották fel, de később mégis úgy döntött, hogy Eddie szerepébe bújik.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A Warner Bros stúdió 250. forgalmazott filmje.

(mamiéstöti2)
 

Hilary Swank a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb női főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

Az Egyesült Àllamokban a mozik 6,5 hónapon keresztül vetítették a filmet.

(Bogi87)
 

Hilary Swank a forgatàst megelőzően több mint 5 óràn àt edzett naponta, hogy tökéletes legyen az alakja és megfelelő izomtömeggel rendelkezzen.

(Bogi87)
 

Clint Eastwood lànya, Morgan Colette is feltűnik egy rövid jelenet erejéig, ő az aki Swank karakteréneknek integet az egyik benzinkútnàl.

(Bogi87)
 

Los Angeles-ben a Warner Bros stúdióban zajlott a forgatàs.

(Bogi87)
 

Clint Eastwood a forgatókönyvet elolvasva kezdetben nem akarta elvàllalni a film rendezését, így azt Arnold Schwarzeneggernek is felajànlottàk, aki szintén visszautasította a lehetőséget. Végül azonban Clint Eastwood mégis rendezője lett a Millió dollàros bébinek.

(Bogi87)