Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
90%

Millió dolláros bébi (2004)

Million Dollar Baby
Filmadatlap
 
31
Szereplők
39
Vélemények
11
Képek
1
Videók

Galéria (11)

Clint Eastwood
Morgan Freeman
Hilary Swank
Morgan Freeman
Hilary Swank
Hilary Swank
Clint Eastwood
Hilary Swank
Hilary Swank
Clint Eastwood
Hilary Swank

Videók (1)

 
Gauss   2021. 07. 06.

legújabb vélemény

0
Felejthetetlen

Zseniális. Egyben motivációs film és egy tanmese is. Nagyon fontos dolgokkal foglalkozik a film. Az legnagyobb filmalkotások közé sorolom.

 
indingo   2019. 03. 24.

0

Drámai film, ami több Oscar-díjat is besöpört és nem is csoda, mert Hilary Swank lenyűgözőn és olyan természetességgel alakítja a bokszolót, mintha mindig is ezt csinálta volna. És persze Clint Estwood nemcsak mint rendező, de mint edző is bemutatkozik.

 
Sabnock Sanatory   2019. 01. 27.

0

Eastwood nagyon jó rendező,és ezt ebben a filmben bizonyította is.Drámai képsorok zárják ezt klasszikus alkotást,és bizony ismét elgondolkoztatja a nézőt az élet egyik nagy kérdéséről,az eutanáziáról.H.S. egy nagyszerű színésznő,amit most meg is mutat nekünk.Erősen ajánlott kategória.

 
dailyfilmsan   2019. 07. 08.

1

Nem dobtam tőle hátast. Az a heyzet hogy a szereplők idegesítettek. Nem volt jól megírva a forgatókönyv, az lehet itt a gond, ugyanis voltak jó képek és a szereplők is eléggé oda tették magukat, mégis nem vitt magával a film. A munka látszik rajta ez... több»

1
 
ArpiHajdu és Réci   2017. 02. 19.

0
Két történet

Aki megnézi a filmet, az lényegében két történetet kap egyszerre. A film első felét értelmezhetnénk akár egy karriertörténetnek is. Egy fiatal lány, akinek van egy álma, amit minden erejével próbál megvalósítani. A különlegesség abban rejlik, hogy Ma... teljes kritika»

 
ZeroHero   2015. 05. 05.

1

Ez a film ha a felénél nem történne egy huszáros vágással egy óriáscsavar akkor is sima 8as lenne, annyira érdekfeszítő benne az összes karakter és a színészi játék! De amit a film második felében művelnek arra nagyon nehéz szavakat találni! Nagyon k... több»

 
Deku   2017. 07. 10.

0

Clint Eatswood-ból nem feltétlen néztem volna ki ilyen filmet. Viszont nagyon jól állt neki és így nem panaszkodhatok. Nem egy egyszerű átlagos történetet mesél el.

A film összbevétele 216 763 646 dollár volt (imdb.com).

 

Az Egyesült Államokban hat és fél hónapig játszották a mozik a filmet.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Hilary Swank kapott egy súlyos bakteriális fertőzést, amely elterjedt a lábán, miközben forgattak. Ezt három heti kórházi ápolással tudták volna kikezelni, ám a színésznő inkább nem szólt Clint Eastwood-nak erről, hogy ne kelljen felfüggeszteni a forgatást.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Morgan Freeman-nak kezdetben Frankie Dunn szerepét ajánlották fel, de később mégis úgy döntött, hogy Eddie szerepébe bújik.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A Warner Bros stúdió 250. forgalmazott filmje.

(mamiéstöti2)
 

Hilary Swank a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb női főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2)