Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
88
Filmadatlap
 
31
Szereplők
40
Vélemények
11
Képek
1
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Eduardo   2020. 03. 24.

legújabb vélemény

Nem tudnék sok mindent elmondani erről a filmről, azon kívül, hogy az egyik legjobb film, ami valaha elkészült. Már megnéztem vagy hatszor, de biztosan meg fogom még nézni. Köszönjük Clint Eastwood!

 
indingo   2019. 03. 24.

Drámai film, ami több Oscar-díjat is besöpört és nem is csoda, mert Hilary Swank lenyűgözőn és olyan természetességgel alakítja a bokszolót, mintha mindig is ezt csinálta volna. És persze Clint Estwood nemcsak mint rendező, de mint edző is bemutatkozik.


 
ArpiHajdu és Réci   2017. 02. 19.

Két történet

Aki megnézi a filmet, az lényegében két történetet kap egyszerre. A film első felét értelmezhetnénk akár egy karriertörténetnek is. Egy fiatal lány, akinek van egy álma, amit minden erejével próbál megvalósítani. A különlegesség abban rejlik, hogy Maggie nő létére arra vágyik, hogy híres boxoló legyen, s ezért felkeresi a legjobb tanárt, aki segíthet neki valóra váltania az álmát. Kezdetben még a Clint Eastwood által alakított Frankie sem hisz a lányban, ám végül mégis meglátja benne a lehetőségeket, s együtt egyre sikeresebbek lesznek, szépen lassan kialakul a tanár-diák, majd pedig az apa-lánya viszony is közöttük. Maggie csupán egyetlen egy mérkőzést veszít el életében, ám annak az egy ve... több»

 
Deku   2017. 07. 10.

Clint Eatswood-ból nem feltétlen néztem volna ki ilyen filmet. Viszont nagyon jól állt neki és így nem panaszkodhatok. Nem egy egyszerű átlagos történetet mesél el.

 
dailyfilmsan   2019. 07. 08.

Nem dobtam tőle hátast. Az a heyzet hogy a szereplők idegesítettek. Nem volt jól megírva a forgatókönyv, az lehet itt a gond, ugyanis voltak jó képek és a szereplők is eléggé oda tették magukat, mégis nem vitt magával a film. A munka látszik rajta ezt nem lehet elvitatni tőle. Sajnos nem tudtam kellő képpen komolyan venni a Horrora akadva után, de attől még lélektanilag értéket képvisel úgyhogy nem ártunk magunknak azzal hogy megnézzük csak hát nem biztos hogy a tetszik kategóriába soroljuk majd. De hát ezt mindenki maga dönti el . ;)

1
Clint Eastwood
Morgan Freeman
Hilary Swank
Morgan Freeman
Hilary Swank
Hilary Swank
Clint Eastwood
Hilary Swank
Hilary Swank
Clint Eastwood
Hilary Swank

A film összbevétele 216 763 646 dollár volt (imdb.com).

 

Az Egyesült Államokban hat és fél hónapig játszották a mozik a filmet.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Hilary Swank kapott egy súlyos bakteriális fertőzést, amely elterjedt a lábán, miközben forgattak. Ezt három heti kórházi ápolással tudták volna kikezelni, ám a színésznő inkább nem szólt Clint Eastwood-nak erről, hogy ne kelljen felfüggeszteni a forgatást.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Morgan Freeman-nak kezdetben Frankie Dunn szerepét ajánlották fel, de később mégis úgy döntött, hogy Eddie szerepébe bújik.

(ArpiHajdu és Réci )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.