Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
89%
Filmadatlap
 
31
Szereplők
39
Vélemények
11
Képek
1
Videók

Vélemények: Millió dolláros bébi (2004)

 
Eduard   2020. 03. 24.

legújabb vélemény

Nem tudnék sok mindent elmondani erről a filmről, azon kívül, hogy az egyik legjobb film, ami valaha elkészült. Már megnéztem vagy hatszor, de biztosan meg fogom még nézni. Köszönjük Clint Eastwood!

 
indingo   2019. 03. 24.

Drámai film, ami több Oscar-díjat is besöpört és nem is csoda, mert Hilary Swank lenyűgözőn és olyan természetességgel alakítja a bokszolót, mintha mindig is ezt csinálta volna. És persze Clint Estwood nemcsak mint rendező, de mint edző is bemutatkozik.


 
ArpiHajdu és Réci   2017. 02. 19.

Két történet

Aki megnézi a filmet, az lényegében két történetet kap egyszerre. A film első felét értelmezhetnénk akár egy karriertörténetnek is. Egy fiatal lány, akinek van egy álma, amit minden erejével próbál megvalósítani. A különlegesség abban rejlik, hogy Ma... teljes kritika»

 
Deku   2017. 07. 10.

Clint Eatswood-ból nem feltétlen néztem volna ki ilyen filmet. Viszont nagyon jól állt neki és így nem panaszkodhatok. Nem egy egyszerű átlagos történetet mesél el.

 
dailyfilmsan   2019. 07. 08.

Nem dobtam tőle hátast. Az a heyzet hogy a szereplők idegesítettek. Nem volt jól megírva a forgatókönyv, az lehet itt a gond, ugyanis voltak jó képek és a szereplők is eléggé oda tették magukat, mégis nem vitt magával a film. A munka látszik rajta ez... több»

1
 
HETEDIK   2018. 11. 19.

Eastwood legjobb filmje a Nincs bocsánat mellett. Hillary Swank méltó partnere, a film legfőbb üzenete pedig az, hogy sosem késő belefogni valamibe. Így hát főszereplőink összefognak és megy is a szekér, még be nem üt a tragédia és jön a film legerős... több»

 
ZeroHero   2015. 05. 05.

Ez a film ha a felénél nem történne egy huszáros vágással egy óriáscsavar akkor is sima 8as lenne, annyira érdekfeszítő benne az összes karakter és a színészi játék! De amit a film második felében művelnek arra nagyon nehéz szavakat találni! Nagyon k... több»

 
Sabnock Sanatory   2019. 01. 27.

Eastwood nagyon jó rendező,és ezt ebben a filmben bizonyította is.Drámai képsorok zárják ezt klasszikus alkotást,és bizony ismét elgondolkoztatja a nézőt az élet egyik nagy kérdéséről,az eutanáziáról.H.S. egy nagyszerű színésznő,amit most meg is mutat nekünk.Erősen ajánlott kategória.

 
Ms. Akárki   2019. 08. 12.

Ahhoz képest hogy mennyire nyomták ezt a filmet szerintem nem lett egy maradandó alkotás. Aki szereti az ilyen hasonló boxos, győz az esélytelen filmeket annak egyszer jó kikapcsolódás de nem nyújt semmi többet sajnos.

 
Dodi   2015. 06. 08.

A film közepéig tök középszerű bokszfilm volt, annyi különbséggel, hogy nő a főszereplő. A második fele viszont nagyon meghatóra sikerült. Morgan Freeman és Clint Eastwood alakítása elképesztően jó volt (még az ő mértékükhöz képest is). Az kifejezett... több»

 
MidoD7   2019. 04. 06.

Csak kapkodtam a fejem, mert egyre másra jöttek a meglepetések. Látványban szinte tökéletes és lélegzetelállító tud lenni, ez szerencsére nem megy a történet rovására sem.

 
Filmelemző   2018. 05. 07.

Bár Eastwood és Hilary Swank kitették a lelküket ezért a filmért, összességében sajnos nem működött a dolog. Érezhető az igyekezet, a küzdeni akarás megmutatására a központi karakternél, a valószerűség valahogy a szórakoztatóérték rovására ment. A mi... több»

 
kevelin   2018. 08. 23.

nagyon jó kis akciófilm. bátran ajánlom azoknak akik némi tartalmat is keresnek a verekedés mögött

 
elekm90   2020. 03. 20.

Jó film Clint Eastwood-tól, ami a második felére válik hatásossá és igazán erős drámává, én Hilary Swank alakításától annyira nem voltam elájulva, sokkal inkább idegesített a karaktere (Morgan Freeman viszont remek volt). 8/10

 
szabomarc   2019. 01. 04.

Jó történet, egy érdekes és izgalmas életút bemutatása. Tetszett a kitartás, amit mutatott a főszereplő hölgy. Lekötött, élveztem, mindenkinek ajánlom.

 
Attila G.   2019. 06. 18.

Hatalmas csalódás

HOZZÁSZÓLÁSOM CSELEKMÉNYMEGJELENÍTÉST TARTALMAZHAT! Elnézést kérek mindenkitől, de nem szeretem ezt a filmet. Nagyon nem. Nem feltétlenül mondom azt, hogy rossz film, és megértem azokat, akik lelkesednek érte. Viszont nem érzem úgy, hogy be kellene á... teljes kritika»

 
D. Wolfe   2016. 05. 04.

Nagyon szép és megható film, Eastwood egyik legjobb rendezése. Tetszett, hogy végre a női boxról is készült egy mozifilm, szerintem ez egy kimondottan hanyagolt sportág a mozik történelmében, holott legalább annyira érdekes és látványos, mint a férfiak által vívott ökölvívás.

 
Kis Anna Kinga   2018. 07. 23.

Eastwood zseniális rendező, jobb, mint színész(bár annak sem utolsó). A filmet nagyon sokszor láttam már. BORZASZTÓAN CSODÁLATOS alkotásnak találom. Egyrészt elhiteti velem hogy mindig van remény,hogy mindent elérhetek az életben ha igaz szívvel és a... több»

 
Ghotik   2016. 09. 26.

Szerintem ez egy nagyon jól összerakott, igényesen kidolgozott film, ami nagy élményt nyújt a nézőnek. Profi szereplők és érdekes, izgalmas cselekmény!

 
gazsika1978   2016. 04. 25.

Nekem tetszett, bár tipikus box film, tele tűzdelve ezerszer látott jelenetekkel. Nincs ezzel semmi baj, mert nagyon hiteles a csúcsra törő boxoló , de semmi több. Egyszer meg lehet nézni de semmi extra.

 
Gábor Rózsa   2017. 01. 30.

Uhh.. Vagány film! Érzelmes is és izgalmas is. A kettő ötvözete teljesen eladta számomra. Végig élveztem és kellemes emlékként gondolok vissza rá. Tudom ajánlani!

 
ellcrys89   2016. 02. 04.

Azt hiszem ez egy tökéletes film. Szerintem hasonló témában nem sok jobb van ennél. Többször is könnyedén nézhető és élvezhető film. Ajánlom bárkinek. Izgalmas és nagyszerű.

 
baalint   2017. 11. 17.

Hugom kedvenc filmje,így nekem is kötelező volt megnézni :) És nem bántam meg, tényleg érdemes. Morgan Freeman szerintem egyik legjobb filmje, bár színészi alakításai közül vannak talán jobbak is. Szerintem Eastwood is jól játszik benne,persze rendezőként könnyebb dolga volt

 
Beniko   2015. 11. 23.

Szerintem ez a film tökéltes. Az öreg veteránok mellett Hilary Swank színészi karaktere egyáltalán nem halványul el. Jól felépített és nagyon tartalmas dráma.

 
Siriusalias   2015. 10. 14.

A valaha talán legjobb boxról készült film, Hilary Swank ebben a filmben nagyon megmutatja hogy hogy képes alakítani egy drámai szerepben, zseniálisan. Clnt Eastwoodot és Morgan Freemant nem kell bemutatni, a két nagy öreg hozza, és felülmúlja a szin... több»

 
titra   2015. 05. 23.

Kevés olyan film van, amit egyszer megnézek és utána bármennyi idővel később adott helyzetekben a hatása alá tudok kerülni. Ez egy olyan film amit nem szabad kihagyni, amit pont annyira nem lehet összefoglalni és elmagyarázni mint egy könyvet. Számom... több»

 
veszi.peter   2015. 06. 11.

Nagyon jó film, Eastwood megmutatta a rendezői tehetségét, Hilary Swank pedig a zseniális színészi tehetségét. A filmben csavar is van, óvatosan a spoilerekkel. Bátran ajánlom, kemény film, a vége is.

 
Homer   2016. 07. 28.

Zseniális film. Nekem nagyon tetszett, pedig a hasonló stílusú túlzottan felmagasztalt kűzdősportos, boxos filmek nem szoktak tetszeni, de ez kifejezetten izgalmas és feszültséggel teli volt a film végéig. Csavarokban sincs hiány.

 
dubzsu   2015. 10. 30.

Fordulatos, izgalmas csavarokkal tarkított, drámai film. Nem a megszokott sportfilm, annál sokkal több. Mindvégig lekötött a figyelmemet, magával ragadó, karakteres.

 
KrisztiEsLaci   2016. 04. 23.

Szeretnivaló, érdekes film, első osztályú alakításokkal. Jól hozza a hollywoodi sémát, a semmiből felkapaszkodott, csúcsra törő sportolóról, de a vége rendkívül lehangoló! Egyszer néztem meg, és soha többé nem akarom, mert nekem a lezárás negatív. Ettől függetlenül jár neki a négy csillag!