Hugom kedvenc filmje,így nekem is kötelező volt megnézni :) És nem bántam meg, tényleg érdemes. Morgan Freeman szerintem egyik legjobb filmje, bár színészi alakításai közül vannak talán jobbak is. Szerintem Eastwood is jól játszik benne,persze rendezőként könnyebb dolga volt
Szerintem ez a film tökéltes. Az öreg veteránok mellett Hilary Swank színészi karaktere egyáltalán nem halványul el. Jól felépített és nagyon tartalmas dráma.
Fordulatos, izgalmas csavarokkal tarkított, drámai film. Nem a megszokott sportfilm, annál sokkal több. Mindvégig lekötött a figyelmemet, magával ragadó, karakteres.
A valaha talán legjobb boxról készült film, Hilary Swank ebben a filmben nagyon megmutatja hogy hogy képes alakítani egy drámai szerepben, zseniálisan. Clnt Eastwoodot és Morgan Freemant nem kell bemutatni, a két nagy öreg hozza, és felülmúlja a szin... Több
Szeretnivaló, érdekes film, első osztályú alakításokkal. Jól hozza a hollywoodi sémát, a semmiből felkapaszkodott, csúcsra törő sportolóról, de a vége rendkívül lehangoló! Egyszer néztem meg, és soha többé nem akarom, mert nekem a lezárás negatív. Ettől függetlenül jár neki a négy csillag!
Clint Eastwood akárhányszor nekiáll egy filmnek abból példaértékű film készül! Ezzel sincs másképp. Élveztem minden percét!
Hilary Swank.....bármilyen karaktert el tud játszani. Tud hihetően fiús lenni, kisportolt, nőies, bármilyen. Megsirattam a film végén. Clint Eastwood pedig zseniális színész, rendező.
Egy jól megírt történet jó előadásban remek színészekkel. Megérdemelte az Oscart, szerintem Clint Eastwood egyik legjobb filmje.
Clint Eastwood egy állati jó rendező, minden általa rendezett film nagyon ott van! Brutálisan jó a film.
A Millió dolláros bébi egy olyan sportfilm, ami nagyjából mindenről szól, kivéve a sportról, ha jobban belegondol az ember. Sokkal inkább szól a tehetségről, a küzdeni akarásról, a lemondásról és az elengedésről. A rendező Clint Eastwood okosan és sz... Több