Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
70%

Az utolsó csavar (2012)

Trouble with the Curve
Filmadatlap
 
18
Szereplők
3
Vélemények
11
Képek
1
Videók

Galéria (11)

Clint Eastwood
Matthew Lillard
Clint Eastwood

Videók (1)

 
indingo   2019. 04. 09.

legújabb vélemény

0

A sztori nem olyan különleges, inkább a szereplők és a néhol megjelenő fanyar humor teszi nézhetővé.

 
dubzsu   2015. 10. 17.

1

Önmagát bíráló karakter hiteles történetben, megfelelő mennyiségű humorral fűszerezve. Nagyon jó a szereplőválogatás. Mondanivalója örök érvényű, tanulságos.

 
rbernadett   2015. 06. 12.

0

Nagyon nagyon szeretem Clint Eastwood rendezéseit és ebben a filmben sem csalódtam. Tetszik az az önirónia és a humor, amivel a saját korát kezeli és szerettem, hogy bár a film nem túl gyors mégis végig lekötött.

A film összbevétele 48 963 137 dollár volt (imdb.com).

 

Scott Eastwood, Clint Eastwood fia is feltűnik a filmben.

(rbernadett)
 

Clint Eastwood korábban azt nyilatkozta, hogy a Grand Torino (2008) lesz az utolsó szerepe, később már csak rendezni szeretne. Végül a film készítői rávették, hogy játssza el még a főszerepet ebben a filmben.

(rbernadett)
 

Sandra Bullock, Amy Adams és Reese Witherspoon voltak a jelöltek Eastwood lányának szerepére. Mivel Sandra Bullocknak vissza kellett utasítania a szerepet Adams kapta meg azt.

(rbernadett)
 

Clint Eastwood így nyilatkozott egy interjúban az öregedésről és a filmben játszott szerepéről: "Megértem egy bizonyos kort és egész egyszerűen örülök annak, hogy megértem. Realistának kell lennem és olyan szerepeket keresni, ami hasonló korú karakterről szól, mint én vagyok, mert egy kicsit nevetséges lenne ha egy 35 éves pasast akarnék eljátszani. Élveztem azt az utazást, amíg eddig eljutottam és élvezni fogom azt is, ami még hátra van."

(rbernadett)