Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
80%

A békés harcos útja (2006)

Peaceful Warrior
Filmadatlap
 
27
Szereplők
8
Vélemények
14
Képek
1
Videók

Galéria (14)

Scott Mechlowicz
Nick Nolte
Nick Nolte
Scott Mechlowicz
Amy Smart
Scott Mechlowicz
Scott Mechlowicz
Nick Nolte
Scott Mechlowicz
Scott Mechlowicz
Nick Nolte
Scott Mechlowicz
Nick Nolte
Tim DeKay
Ashton Holmes
Scott Mechlowicz
Nick Nolte
Paul Wesley
Scott Mechlowicz
Scott Mechlowicz
Nick Nolte
Scott Mechlowicz

Videók (1)

 
moviemafia   2021. 04. 24.

legújabb vélemény

0
Sablonmentes motiváció

Számomra egy nagyon motiváló és inspiráló üzenetet sikerült átadnia a Békés harcos útjának. A film forgatókönyvével, valamint a színészi játékkal kapcsolatban vannak kivetnivalóim, de úgy gondolom, hogy még ezen hiányosságok mellett is egy teljesen korrekt, inspiráló drámáról beszélhetünk. A történet a látszattal ellentétben kicsit sem sablonos, nagyon le tudja kötni az ember figyelmét. Mindenkinek ajánlom, aki kicsit is kedveli a filozófiát, vagy éppen csak egy kis motivációra van szüksége.

 
rbernadett   2015. 08. 31.

0

Sajnos nem volt olyan jó, mint amilyenre számítottam. Nick Nolte óriási alakítását sem véltem felfedezni ebben a filmben. Kevés.

 
Sabnock Sanatory   2021. 02. 27.

0

Nyálas és csöpögős, természetesen trutyivúd elalélt tőle, na hát én nem. Nick Nolte próbálta menteni a menthetőt, de sajna neki sem ment igazán. Lapos, sekélyes, siralmas.

 
hsanya182   2018. 03. 26.

0

Spirituális családi tinifilm, egy fiatal tornászról. Filozofikus, bölcselkedő tanításokra tanítja egy ismeretlen alak, akihez kötődni kezd, majd megtapasztalja a tanításait: "Az élet misztérium, ne pazarold arra az idődet hogy megértsd... Őrizd meg a... több»

 
The queen   2015. 02. 22.

1

Nagyon jó kis motivációs film. Én csak ajánlani tudom. Remek történet, kár hogy kevesen ismerik nálunk, pedig egy próbát mindenképp megér.

 
Ancsi   2015. 03. 22.

1

Nagyon jól bemutatja a sport erejét és nagyon jól motivál. Akinek kell egy kis motiváció, az nézze meg nyugodtan, ettől a filmtől garantáltan megkapja.

 
pagiii   2015. 02. 18.

1

Filozófikus, eredeti, átérezhető, felemelő, elgondolkodtató! Egyáltalán nem sablonos. A zene és a szereplők is tetszettek. Érdemes rászánni az időt és megnézni.

A film összbevétele 222 340 dollár volt (imdb.com).

 

A rendező, Victor Salva akkor találkozott először a történettel, amikor gyermekmolesztálásért börtönben ült. Később úgy nyilatkozott róla: "a történet, ami megváltoztatta az életemet".

(rbernadett)
 

A balesetben minden autó üvege épen marad, holott Dan (Scott Mechlowicz) üvegszilánkok zuhatagában ér földet.

(rbernadett)