Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
17
Szereplők
7
Vélemények
14
Képek
2
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
hsanya182   2018. 03. 26.

legújabb vélemény

Spirituális családi tinifilm, egy fiatal tornászról. Filozofikus, bölcselkedő tanításokra tanítja egy ismeretlen alak, akihez kötődni kezd, majd megtapasztalja a tanításait: "Az élet misztérium, ne pazarold arra az idődet hogy megértsd... Őrizd meg a humorérzékedet, főleg ha saját magadról van szó... Soha semmi sem marad ugyanaz... A harcos cselekszik, csak a bolond sír..."

 
Hakker   2018. 03. 11.

Buddha tanítása hollywood-i módon. Szerintem remek film, megmutatja, a mai emberek szenvedéseinek az okát. Mondjuk ennek megértéséhez ismerni kell Buddha alaptanításait, amit a film elég felületesen mutat be.


 
rbernadett   2015. 08. 31.

Sajnos nem volt olyan jó, mint amilyenre számítottam. Nick Nolte óriási alakítását sem véltem felfedezni ebben a filmben. Kevés.

 
The queen   2015. 02. 22.

Nagyon jó kis motivációs film. Én csak ajánlani tudom. Remek történet, kár hogy kevesen ismerik nálunk, pedig egy próbát mindenképp megér.

 
Ancsi   2015. 03. 22.

Nagyon jól bemutatja a sport erejét és nagyon jól motivál. Akinek kell egy kis motiváció, az nézze meg nyugodtan, ettől a filmtől garantáltan megkapja.

Scott Mechlowicz
Nick Nolte
Nick Nolte
Scott Mechlowicz
Amy Smart
Scott Mechlowicz
Scott Mechlowicz
Nick Nolte
Scott Mechlowicz
Scott Mechlowicz
Nick Nolte
Scott Mechlowicz
Nick Nolte
Tim DeKay
Ashton Holmes
Scott Mechlowicz
Nick Nolte
Paul Wesley
Scott Mechlowicz
Scott Mechlowicz
Nick Nolte
Scott Mechlowicz

A film összbevétele 222 340 dollár volt (imdb.com).

 

A rendező, Victor Salva akkor találkozott először a történettel, amikor gyermekmolesztálásért börtönben ült. Később úgy nyilatkozott róla "a történet, ami megváltoztatta az életemet".

(rbernadett)
 

A balesetben minden autó üvege épen marad, holott Dan (Scott Mechlowicz) üvegszilánkok zuhatagában ér földet.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.