Tálcán kínálja az akciódús jeleneteket az Emlékezetkiesés, amely mától elérhető a Netflix műsorkínálatában.

A Sam Maccarone rendezésében készült produkciónak már az előzetese is ígéretesnek tűnt, mindez viszont csupán ízelítő volt mindabból, amit a 80 perces játékidőben kap a néző, mindennél pedig már csak a szereposztás ütősebb, hiszen a fedélzeten ott van Nick Nolte, Josh Duhamel, Abbie Cornish, Lou Ferrigno Jr., Omar Chaparro, Bárbara de Regil és Pedro Lopez.

MIRŐL SZÓL?
John Cain egy mexikói kórházban ébred egy súlyosnak tűnő autóbaleset után, amelyre a férfi egyáltalán nem emlékszik. Egy dolog azonban biztos: a férfi nyomában ott lohol egy kartell, így rövidesen a túlélés lesz a tét. A gyilkos hajsza kezdetét veszi, John pedig egyre kétségbeesettebben próbálja visszaszerezni az emlékeit.

A SZEREPOSZTÁSRÓL

Josh Duhamelt valószínűleg sokaknak nem kell bemutatni, hiszen a színész korábban már olyan nagysikerű filmes franchise visszatérő szereplője volt, mint a Transformers filmszéria, illetve a Shotgun Wedding. A szereplőgárdához csatlakozott a színészlegenda Nick Nolte is, akinek nevéhez olyan kultikus filmek kötődnek, mint a 48 óra, a Cape Fear - A rettegés foka, a Hullámok hercege és A békés harcos útja.

Az Emlékezetkiesés tehát már megtekinthető a Netflix műsorkínálatában, amelyet közvetlenül el is indíthat a film adatlapján található “Lejátszás a NETFLIX-en” gombra kattintva, amennyiben van előfizetésed a szolgáltatónál.

akció | krimi | thriller

Egy férfi emlékezetkieséssel ébred egy kórházban, és hamarosan egy lezárt épületben találja magát, ahol a kartell a nyomában van. A legelvetemültebb módon igyekszik... több»