Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
69

Atomcsapda (2002)

K-19: The Widowmaker
Filmadatlap
 
19
Szereplők
3
Vélemények
15
Képek
2
Videók
Atomcsapda
 
alexxx   2015. 06. 05.

Kicsit lassú és a végeltekig patetikus, de kiválóan megcsinált film. A zene elképesztő, pont mint a szereplők orosz akcentusa. Sajnos csak enyhén emelkedik ki az ehhez hasonló tematikájú filmek közül. Nem "olyan" rossz, de valószínűleg csak a két nagy húzónév miatt fogják vgignézni mások is.

 
Terminátor6   2018. 06. 24.

Az igaz történet szerintem hitelesen és izgalmasan lett vászonra ültetve. Két fontos szereplőt is kapunk a fimben: Fordot ás Neesont, akik nem hoznak szégyent a múltjukra. Kevés igazán jó tengeralattjárós film van, ez viszont ezen kevés filmek közé tartozik. A hidegháborús hangulat is átüt azért a vásznon, és a film második fele kimondottan látványosnak mondható. Értékelés: 6,0/10


 
VérAlex   2015. 12. 19.

Sokáig nem tudtam, hogy a rendezőnő tulajdonképpen mit is akar, teljesen nevetségessé tenni a szovjet hadsereget, avagy szobrot emelni a hősiességnek. Sokáig úgy tűnt h inkább az előző variáns lép életbe, de nem ez történt. Nem láthattam ugyan orbitális színészi teljesítményeket, de egészen tisztességesen megcsinált filmről van szó, jó rendezéssel és kiválóan megkomponált hangulattal.

A film összbevétele 30 547 160 dollár volt (imdb.com).

 

A K-19-en 1972-ben tűz ütött ki és 28 ember meghalt.

(VFTS)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.