Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
17
Szereplők
9
Vélemények
12
Képek
1
Videók
Fekete Könyv
 
Artemisia   2017. 10. 29.

Gyönyörű, megható dráma, szövevényes kémfilm, korhű 2.világháborús film, tragikus szerelmi történet, egy erős, megtörhetetlen nő szemén keresztül. A lehengerlően sokszínű érzelmi skálát vonultat fel, a legszélsőségesebb érzelmi határokat feszegeti. Mindenkinek ajánlom aki egy húsbavágóan szép, emberi drámá akar látni túlélésről,harcról,szerelemről, akaraterőről,emberfeletti áldozatokról.

 
Deku   2017. 10. 22.

Hát sajnos ez még a közepes szintet sem ütötte meg és bár szörnyű nem lett de elég gyenge. Ez a film nekem személy szerint nem igazán tetszett de borzasztó rossz sem lett így azért nézhető kategóriába esik.


 
dailyfilmsan   2019. 09. 23.

Nekem tetszett a film, második világháborús beállítottsága. Más volt mint a többi ugyanis számomra nem tűnt úgy h egyik, vagy másik oldalra különös képen húzódni szeretne. A szereplők szerintem nagyon jól játszottak és elég bevállalósak voltak. Csak egy kis eredet történetet és egy kis lezárást hiányoltam. Szerintem vígan nézhető nem unalmas és emészthető.

 
MP170506   2018. 10. 23.

Nagyon jó film. Pörgős, szövevényes történet. Drámai, hogy mire voltak képesek az emberek. A színészek alakítása is kiváló. Többször nézhető kategória.

 
szucszoli   2016. 10. 02.
A háború elaljasít

Jó az összbenyomásom, az átlag háborús filmekhez képest ez a film kellőképpen komplex és rettentő érdekfeszítő módon mutatja be, hogy a "felszabadított" ember bizony könnyen lealjasodhat azok szintjére, akik korábban az elnyomók voltak. Olyan érzésem van, hogy Tarantino a Becstelen Brigantyk-al ennek a filmnek az alap sztoriját emelte át. És bár nagyon szórakoztató lett az ő koncepciója, csakhát ez a film több, mint a Becstelen Brigantyk, mert megvan benne az erős morális megközelítés. Ám egy kicsit bukdácsol a megvalósítás: Főleg a film első harmadáig, vagy talán a feléig. Meglehetősen leredukált vonásokkal építették fel, vagy juttatták el a főhősnőt arra az útra, ami végül oda vezetett,... több»

A film összbevétele 4 398 392 dollár volt (imdb.com).

 

A stábtagoknak állítólag majdnem egy évet kellett várniuk a fizetésükre, ugyanis a gyártótársaság időközben elköltötte az összes pénzt.

(dailyfilmsan)
 

Carice van Houten és Sebastian Koch, akiket a filmben romantikus szálak kötnek össze, a film után néhány évig ténylegesen egy párt alkottak.

(dailyfilmsan)
 

16 millió eurós költségvetésével a mai napig az egyik legdrágább holland film.

(dailyfilmsan)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.