Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
17
Szereplők
8
Vélemények
12
Képek
1
Videók
Fekete Könyv
 
Artemisia   2017. 10. 29.

Gyönyörű, megható dráma, szövevényes kémfilm, korhű 2.világháborús film, tragikus szerelmi történet, egy erős, megtörhetetlen nő szemén keresztül. A lehengerlően sokszínű érzelmi skálát vonultat fel, a legszélsőségesebb érzelmi határokat feszegeti. Mindenkinek ajánlom aki egy húsbavágóan szép, emberi drámá akar látni túlélésről,harcról,szerelemről, akaraterőről,emberfeletti áldozatokról.

 
Deku   2017. 10. 22.

Hát sajnos ez még a közepes szintet sem ütötte meg és bár szörnyű nem lett de elég gyenge. Ez a film nekem személy szerint nem igazán tetszett de borzasztó rossz sem lett így azért nézhető kategóriába esik.


 
MP170506   2018. 10. 23.

Nagyon jó film. Pörgős, szövevényes történet. Drámai, hogy mire voltak képesek az emberek. A színészek alakítása is kiváló. Többször nézhető kategória.

 
szucszoli   2016. 10. 02.
A háború elaljasít

Jó az összbenyomásom, az átlag háborús filmekhez képest ez a film kellőképpen komplex és rettentő érdekfeszítő módon mutatja be, hogy a "felszabadított" ember bizony könnyen lealjasodhat azok szintjére, akik korábban az elnyomók voltak. Olyan érzésem van, hogy Tarantino a Becstelen Brigantyk-al ennek a filmnek az alap sztoriját emelte át. És bár nagyon szórakoztató lett az ő koncepciója, csakhát ez a film több, mint a Becstelen Brigantyk, mert megvan benne az erős morális megközelítés. Ám egy kicsit bukdácsol a megvalósítás: Főleg a film első harmadáig, vagy talán a feléig. Meglehetősen leredukált vonásokkal építették fel, vagy juttatták el a főhősnőt arra az útra, ami végül oda vezetett,... több»

 
Teófil   2015. 05. 04.

A történet nagyon jó, a színészek pedig attól függetlenül, hogy nem ismert sztárokról van szó remekül alakítanak. A film elejét egy kicsit gyorsnak éreztem, épphogy mutattak egy jelenetet és már ugrott is a következőre, sőt némelyik kissé felesleges volt. Ennek előnye viszont, hogy legalább hamarabb következtek a lényeges részek, bár még itt is voltak véleményem szerint felesleges részek, de ennyi hibája legyen!

 

A film megtalálható a Steven Jay Schreider által összeállított "101 War Movies You Must See Before You Die" (Magyarul annyit tesz: 101 Háborús film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz) című könyvben. (2009)

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.