Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
84%

Szövetségesek (2016)

Allied
Filmadatlap
 
27
Szereplők
37
Vélemények
18
Képek
11
Videók
 
elekm90   2021. 01. 25.

legújabb vélemény

0

Főleg a második fele tetszett, onnantól pörgős és izgalmas a film, az elején a két ügynök közös küldetését viszont kissé kidolgozatlannak éreztem. A főszereplők közül nekem csak Marion Cotillard játéka tetszett, viszont az övé nagyon. Brad Pitt nekem... több»

 
Deku   2017. 07. 23.

1

Az elején számomra lassan indult be a történet és nagyon kétkedtem abban, hogy jól sül el. De szerencsére jól alakult a történet, izgalmas és pörgős film melyben lehet ám izgulni.


 
mamiéstöti2   2017. 05. 05.

2

Fantasztikus film, remek történet, felejthetetlen alakítások. Fájdalmas végkifejlet, amit egyedülálló módon sikerült képernyőre vinnie a rendezőknek.

 
dulkap   2017. 05. 11.

1

Egy profi rendező tisztes és élvezetes iparosmunkája, amihez azért kellettek a főszereplők karizmái is, különösképpen Pitté. Nem egy világmegváltó film, amire évek múlva is gyakorta visszagondolunk, de egy jól felépített és egy percig sem unalmas alkotás.

 
HercegPeter   2019. 07. 16.

0

Csavaros és izgalmas történet kiváló alakításokkal. Mivel nem szoktam előzeteseket nézni, nem tudtam, mire számíthatok. Eleinte azt hittem, hogy végig a merényletről fog szólni, és ötletem sem volt, hogy merre indul majd a sztori, mikor visszatértek ... több»

 
Filmelemző   2018. 03. 22.

3

Robert Zemeckis a Számkivetett, a Forrest Gump és a Vissza a jövőbe filmek rendezője 2016-ban az év egyik legjobb filmjét készítette el, amikor befejezte a Szövetségesek forgatását. Jó a téma, fordulatos a cselekmény és kiemelkedőek az alakítások. (B... több»

 
Diesel   2018. 02. 23.

0

Így kell egy tökéletes háborús romantikus filmet csinálni ami tele van érzelmekkel. A film eleje kicsit lassabban indul be, de aztán eléggé begyorsulnak a cselekmények és izgalmas lesz. Brad Pitt és Marion Cotillard szerintem iszonyatosan jó párost ... több»

Galéria (18)

Brad Pitt
Marion Cotillard
Marion Cotillard
Brad Pitt
Marion Cotillard
Brad Pitt
Marion Cotillard
Brad Pitt
Marion Cotillard
Brad Pitt
Marion Cotillard
Brad Pitt
Marion Cotillard
Brad Pitt
Marion Cotillard
Brad Pitt
Marion Cotillard
Brad Pitt
Marion Cotillard
Brad Pitt
Marion Cotillard
Brad Pitt
Marion Cotillard
Brad Pitt
Brad Pitt
Marion Cotillard
Marion Cotillard

Videók (11)

A film összbevétele 119 520 023 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 118 736 416 forintot termelt. A hazai mozik összesen 85 301 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Robert Zemeckis harmadik R besorolású filmje. Az előző kettő az 1980-as Tragacsparádé és a 2012-es Kényszerleszállás volt.

(magyaristvan)
 

A tizennyolcadik film, ami Robert Zemeckis rendezésében készült.

(ps)
 

A Lisa után ez Marion Cotillard második filmje a második világháborúról.

(ps)
 

Brad Pitt karakterének neve, Vatan török annyit tesz "haza," noha a karakter a történet szerint francia-kanadai.

(ps)
 

Ez Brad Pitt negyedik filmje, amely a második világháborúhoz kapcsolódik. Korábban a Becstelen brigantyk, a Beyond All Boundaries (rövidfilm) és a Harag című filmekben, melyek szintén a második világháború idején játszódnak.

(ps)
 
Szemmel láthatóan inkább a női nézőkre pozícionálták a filmet, de azért nem kell megijedni. Egyszerűen nekik jobban fogsz tetszeni, meg van benne Brad Pitt. Akin azért már látszik, hogy nem mai gyerek. 6,5/10 több»
 
Végeredményben egy sodró lendületű, végtelenül szórakoztató mozi a Szövetségesek, ami időnként erősen hat az érzelmi világunkra is, noha nem a komplexitása miatt fogjuk szeretni. Ettől függetlenül erősen ajánlott megtekinteni. több»
 
Nem gondoltuk volna, hogy Marion Cotillard oldalán lehetséges unatkozni, de Brad Pittnek sikerült a bravúr. több»