Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
76%

Testvérek (2009)

Brothers
Filmadatlap
 
29
Szereplők
8
Vélemények
6
Képek
1
Videók

Galéria (6)

Videók (1)

 
herkedavid   2022. 01. 06.

legújabb vélemény

1
Meglepett

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Láttam egy-két részletet a filmből pár napja, és már azok megfogtak, így úgy voltam vele, kap egy esélyt. Nem szeretem se a háborús filmeket, se a drámákat, és lehet pont ez miatt tetszett nagyon is. Tobey Maguire valami eszméletlen jól hozta a háborúban megtört ember szerepét. Lekötött folyamat, a film hossza bőven elég volt mindenre, szóval mindenféleképpen nézzétek meg, csak ajánlani tudom.

 
indingo   2019. 11. 07.

0

A három címszereplő miatt néztem meg az érdekesnek és izgalmasnak induló filmet, de a végére egy semmitmondó, összecsapott történetet kaptam. Micsoda lehetőségek maradtak ki és milyen mély érzelmeken siklottak keresztül. Csalódás ez az "alkotás".

 
stewie_griffin_2005   2021. 04. 27.

0

Szerintem is a színészek jók voltak (Portmant alapból bírom), viszont mondanivalója nincs igazán, de azért leköt, egyszer érdemes megnézni, ha szereted valamelyik színészt. 8/10

 
KCintia   2022. 01. 06.

0
Egész jó!

Nagy érdeklődéssel ültem le a film elé, főleg a szereplőgárda miatt. Jake-et kifejezetten szeretem, mint színészt, úgyhogy azért voltak is elvárásaim a film felé. Igazából megkaptam, amit vártam: egy kis kesze-kusza történetet, tele bizonytalansággal. Vajon kimenekül? Vajon összejönnek? Mi lesz, ha hazamegy? Nem volt akkora erejű a film azért, de megérte megnézni. A vége lett igazából feszültebb légkörű, és az rakta a pontot az i-re.

 
Curacao86   2016. 09. 11.

0

Valahogy minden szereplő kicsit erőltetett, túlságosan próbálkozik - a színészek a reális megvalósítással, a karakterek pedig a maguk boldogulásával. Nem jött össze. Nyomasztó a drámai mivolta, maga a történet és ez teljesen helyénvaló, de mégis ninc... több»

 
dóri   2016. 02. 20.

0

Tobey Maguire szerintem nem volt túl jó választás erre a szerepre, de azért nem lett rossz film. Ami különösen tetszett, hogy a végével sikerült meglepniük. Én drámaibb végkifejletre számítottam.

 
keepingboy86   2015. 02. 05.

0

Nehéz háborús dráma, a harctéren kívül, de mondjuk nekem Tobey Maguire nem volt szimpi ebben a filmben, a másik két főszereplő rendben van. Egy nézést megér.