Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
16
Szereplők
4
Vélemények
10
Képek
3
Videók
 
indingo   2019. 03. 18.

legújabb vélemény

Nekem nem igazán jött be a történet a neves szereplők ellenére sem. Nem állt össze egy kerek egésszé.

 
Telezsu   2016. 02. 22.

Ötletes történet. A szereplők jól alakítanak benne. Akár többször is nézhető, szórakoztató alkotás. Zseniális színész gárdát válogattak össze, akik hozzák a formájukat!


 
NEO   2014. 12. 02.

Sajnos vitatkozni vagyok kénytelen az előzővel, szerintem sem Tom Cruise, sem pedi Meryl Streep alakítása nem volt eget rengető. Nem is vártam tőle ugyan, de szemmel láthatóan nem tudtak mit kezdeni a karaktereikkel. Talán Andrew Garfiledet tudnám kiemelni, ő egészen lazára tudta venni a formát.

 
lexlutor   2014. 11. 20.

Elképesztően jól megírt dialógusokkal van tele a film, egyszerűen tátva maradt a szám. Azt hiszem, ilyen az amikor egy filmben minden jól működik. A casting egyenesen telitalálat, minden karakter nagyon hitelesre sikeredett. Én imádtam egyszerűen!

Tom Cruise
Tom Cruise
Tom Cruise
Meryl Streep
Meryl Streep
Tom Cruise
Michael Peña
Derek Luke
Andrew Garfield
Meryl Streep
Tom Cruise
Meryl Streep
Meryl Streep
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.