Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
82
Filmadatlap
 
34
Szereplők
66
Vélemények
14
Képek
2
Videók
Transformers
 
sabnock666   2019. 09. 01.

legújabb vélemény

Már megint űrutazók? Már megint meg kell menteni a világot? Már megint egy szürke kisegérnek? Az amerikaiaknak nem túl sok eredeti ötlet pattan ki a fejéből!

 
Deku   2017. 07. 18.

A lehető legjobb Transformers film az összes közül. Egész jó volt még itt a történet és nem csak a látványra hajtottak a készítők. Ezen kívül jó humora volt a karaktereknek.


 
Orosz István   2017. 07. 27.

Zseniális, tíz éves de megunhatatlan. A rajzfilm sorozat tökéletes megfilmesített változata. Nagyon jól megalkották a robotokat le a kalappal tényleg.

 
dailyfilmsan   2019. 01. 03.

Velős akciódús és vagány. Micheal Bay Transformerse sok tekintetben példaértékű. A nagyszabású akciójelenetek és az autobotok ilyen szinten élethű ábrázolása előtt le a kalappal. Sajnos nincsen rózsa tövis nélkül. A sok akciójelenet egy idő után ismétlődik és a néző a bódulatból felébredve rájön hogy a fele teljesen fölösleges. Csak azért van, hogy legyen. Megan Fox is csak azért van a filmben hogy legyen. Semmi jelentőssége nincs a filmben és az alakítása is gyengécske. A végjátékban már-már idegesítő hogy egy totálban mutogatják az arcát ahogy évődik egy zsákutcában... de kérdem én miért is?! .... Nem jövünk rá. Minden hibájával együtt Shia jó választás volt Sam szerepére. Olyan humorlöketet adott a filmnek ami sokat dob a film miliőjén. Nem mondom hogy kötelező megnézni, de mégis csak hülyén néz ki ha valaki nem látta a Transformerst.

 
Thibo84   2019. 04. 29.

Alig vártam az első előzetes után, hogy végre láthassam a filmet. A robotok átalakulása igen részletgazdag és látványos, csak az alakváltás közbeni kiadott hangot hiányolom, amit a rajzfilmekben megszoktam. Shia LaBeouf alakítása teljesen kiakaszt, hála istennek Megan Fox szemet gyönyörködtető alakja ezért kárpótolja az embert. Megatron külseje is kiábrándító volt számomra. John Turturro karakterét is túl erőltetettnek tartom. A történet tetszik, csak a további részekben némi buktatót okoz. Azt is sajnálom, hogy kevés volt a robot - robot elleni küzdelem.

A film összbevétele 709 709 780 dollár volt (imdb.com).

 

Michael Bay azért választotta Shia LaBeouf-ot a főszerepre mert a fiatal Tom Hanks-re hasonlított és remélte sok viccet tud majd improvizálni .

(dailyfilmsan )
 

Micheal Bay sosem volt oda a rajzfilsorozatért, mégis a Transformers lett az első családi film amit lerendezett hála Steven Spielbergnek.

(dailyfilmsan )
 

Peter Cullen kölcsönözte a rajzfilm sorozatban is Optimusz fővezér hangját.

(dailyfilmsan )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.