Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
81%

Transformers (2007)

Transformers
Filmadatlap
 
32
Szereplők
66
Vélemények
93
Képek
3
Videók

Galéria (93)

Videók (3)

 
Erik8csok   2022. 11. 27.

legújabb vélemény

0
A Robotos filmek legjobbja!

Sokan már ezt a részt sem szerették, amit igazából nem nagyon értek. Nekem nincs bajom a folytatásokkal, de nyilván ez a rész már-már klasszikus lett. Ennek a filmnek még volt lelke, és sokkal több volt, mint egy nagy zúzós valami. Most is megy éppen a tévében, ennek apropóján írok róla. A Reszkessetek, betörők mellet szerintem ezt a filmet láttam a legtöbbször életemben. A színészek is tök okésak, és a története is érdekes. Látványban nagyon ott van (bár a többi részben sem spórolnak evvel). Az Autobotok mint karakterek is jók, és a fővezérnek van is egy-két jó monológja a filmekben (lásd ennek a résznek a végét). Szóval, ennyi. Lehet szidni Michael Bayt, de azt vitatni nem lehet, hogy ezt a filmet nagyon látványosan megcsinálta.

 
Deku   2017. 07. 18.

2

A lehető legjobb Transformers film az összes közül. Egész jó volt még itt a történet és nem csak a látványra hajtottak a készítők. Ezen kívül jó humora volt a karaktereknek.

 
Ms. Akárki   2019. 06. 27.

2

Ez az eredeti első része a Transformers szériának még nagyon ötletes és akciódús és nem csupa robbantás és pirotechnika az egész. Shia LaBeouf istenien elviszi a hátán a filmet és a gyönyörű Megan Fox a barátnőjeként csak hab a tortán a filmben.

 
Thibo84   2019. 04. 29.

1

Alig vártam az első előzetes után, hogy végre láthassam a filmet. A robotok átalakulása igen részletgazdag és látványos, csak az alakváltás közbeni kiadott hangot hiányolom, amit a rajzfilmekben megszoktam. Shia LaBeouf alakítása teljesen kiakaszt, h... több»

 
Orosz István   2017. 07. 27.

1

Zseniális, tíz éves de megunhatatlan. A rajzfilm sorozat tökéletes megfilmesített változata. Nagyon jól megalkották a robotokat le a kalappal tényleg.

 
Sabnock Sanatory   2019. 09. 01.

0

Már megint űrutazók? Már megint meg kell menteni a világot? Már megint egy szürke kisegérnek? Az amerikaiaknak nem túl sok eredeti ötlet pattan ki a fejéből!

 
dailyfilmsan   2019. 01. 03.

0

Velős akciódús és vagány. Micheal Bay Transformerse sok tekintetben példaértékű. A nagyszabású akciójelenetek és az autobotok ilyen szinten élethű ábrázolása előtt le a kalappal. Sajnos nincsen rózsa tövis nélkül. A sok akciójelenet egy idő után ismé... több»

A film összbevétele 709 709 780 dollár volt (imdb.com).

 

Michael Bay azért választotta Shia LaBeouf-ot a főszerepre mert a fiatal Tom Hanks-re hasonlított és remélte sok viccet tud majd improvizálni .

(dailyfilmsan)
 

Micheal Bay sosem volt oda a rajzfilsorozatért, mégis a Transformers lett az első családi film amit lerendezett hála Steven Spielbergnek.

(dailyfilmsan)
 

Peter Cullen kölcsönözte a rajzfilm sorozatban is Optimusz fővezér hangját.

(dailyfilmsan)
 

A film szépen teljesített a jegypénztáraknál, összbevétele 707,6 millió dollár.

(LionelMessi10)
 

A film 150 millió dollárból készült el.

(LionelMessi10)