Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
83
Filmadatlap
 
34
Szereplők
64
Vélemények
14
Képek
3
Videók
Transformers
 
Deku   2017. 07. 18.

A lehető legjobb Transformers film az összes közül. Egész jó volt még itt a történet és nem csak a látványra hajtottak a készítők. Ezen kívül jó humora volt a karaktereknek.

 
Orosz István   2017. 07. 27.

Zseniális, tíz éves de megunhatatlan. A rajzfilm sorozat tökéletes megfilmesített változata. Nagyon jól megalkották a robotokat le a kalappal tényleg.


 
dailyfilmsan   2019. 01. 03.

Velős akciódús és vagány. Micheal Bay Transformerse sok tekintetben példaértékű. A nagyszabású akciójelenetek és az autobotok ilyen szinten élethű ábrázolása előtt le a kalappal. Sajnos nincsen rózsa tövis nélkül. A sok akciójelenet egy idő után ismétlődik és a néző a bódulatból felébredve rájön hogy a fele teljesen fölösleges. Csak azért van, hogy legyen. Megan Fox is csak azért van a filmben hogy legyen. Semmi jelentőssége nincs a filmben és az alakítása is gyengécske. A végjátékban már-már idegesítő hogy egy totálban mutogatják az arcát ahogy évődik egy zsákutcában... de kérdem én miért is?! .... Nem jövünk rá. Minden hibájával együtt Shia jó választás volt Sam szerepére. Olyan humorlöketet adott a filmnek ami sokat dob a film miliőjén. Nem mondom hogy kötelező megnézni, de mégis csak hülyén néz ki ha valaki nem látta a Transformerst.

 
Szivárvány1   2016. 10. 23.

Az első rész még nagyon jó volt. Akciódús és nincs tele folyamatos felesleges és logikátlan robbantgatással és zúzással, mert akkor még volt értelme a filmnek, tartalma. A színészek is nagyon jól voltak eltalálva. Izgalmas volt.

 
harnas1207   2018. 12. 10.

Az első az igazi, mind látványba és hangulatba is. Ugyan ez sem egy nagy durranás, de messze veri a folytatásait.

 

Michael Bay azért választotta Shia LaBeouf-ot a főszerepre mert a fiatal Tom Hanks-re hasonlított és remélte sok viccet tud majd improvizálni .

(dailyfilmsan )
 

Micheal Bay sosem volt oda a rajzfilsorozatért, mégis a Transformers lett az első családi film amit lerendezett hála Steven Spielbergnek.

(dailyfilmsan )
 

Peter Cullen kölcsönözte a rajzfilm sorozatban is Optimusz fővezér hangját.

(dailyfilmsan )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.