Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
82%

Transformers (2007)

Transformers
Filmadatlap
 
32
Szereplők
66
Vélemények
93
Képek
2
Videók
 
Sabnock Sanatory   2019. 09. 01.

legújabb vélemény

0

Már megint űrutazók? Már megint meg kell menteni a világot? Már megint egy szürke kisegérnek? Az amerikaiaknak nem túl sok eredeti ötlet pattan ki a fejéből!

 
Deku   2017. 07. 18.

0

A lehető legjobb Transformers film az összes közül. Egész jó volt még itt a történet és nem csak a látványra hajtottak a készítők. Ezen kívül jó humora volt a karaktereknek.


 
Thibo84   2019. 04. 29.

0

Alig vártam az első előzetes után, hogy végre láthassam a filmet. A robotok átalakulása igen részletgazdag és látványos, csak az alakváltás közbeni kiadott hangot hiányolom, amit a rajzfilmekben megszoktam. Shia LaBeouf alakítása teljesen kiakaszt, h... több»

 
Orosz István   2017. 07. 27.

0

Zseniális, tíz éves de megunhatatlan. A rajzfilm sorozat tökéletes megfilmesített változata. Nagyon jól megalkották a robotokat le a kalappal tényleg.

 
dailyfilmsan   2019. 01. 03.

0

Velős akciódús és vagány. Micheal Bay Transformerse sok tekintetben példaértékű. A nagyszabású akciójelenetek és az autobotok ilyen szinten élethű ábrázolása előtt le a kalappal. Sajnos nincsen rózsa tövis nélkül. A sok akciójelenet egy idő után ismé... több»

 
Szivárvány1   2016. 10. 23.

0

Az első rész még nagyon jó volt. Akciódús és nincs tele folyamatos felesleges és logikátlan robbantgatással és zúzással, mert akkor még volt értelme a filmnek, tartalma. A színészek is nagyon jól voltak eltalálva. Izgalmas volt.

 
Ms. Akárki   2019. 06. 27.

0

Ez az eredeti első része a Transformers szériának még nagyon ötletes és akciódús és nem csupa robbantás és pirotechnika az egész. Shia LaBeouf istenien elviszi a hátán a filmet és a gyönyörű Megan Fox a barátnőjeként csak hab a tortán a filmben.

Galéria (93)

Videók (2)

A film összbevétele 709 709 780 dollár volt (imdb.com).

 

Michael Bay azért választotta Shia LaBeouf-ot a főszerepre mert a fiatal Tom Hanks-re hasonlított és remélte sok viccet tud majd improvizálni .

(dailyfilmsan)
 

Micheal Bay sosem volt oda a rajzfilsorozatért, mégis a Transformers lett az első családi film amit lerendezett hála Steven Spielbergnek.

(dailyfilmsan)
 

Peter Cullen kölcsönözte a rajzfilm sorozatban is Optimusz fővezér hangját.

(dailyfilmsan)
 

A film szépen teljesített a jegypénztáraknál, összbevétele 707,6 millió dollár.

(LionelMessi10)
 

A film 150 millió dollárból készült el.

(LionelMessi10)
 

2007-ben a 5. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

Megan Fox a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

Shia LaBeouf a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb férfi főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

Helikopter módban Blackout függőleges vezérsíkján olvasható a 4500X azonosító. Ez valójában Michael Bay privát repülőjének azonosítója.

(VFTS)
 

Amanda Seyfried és Emma Stone is volt meghallgatáson Mikeala szerepére.

(VFTS)