Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
86

Transformers

(Transformers)
 
Orosz István  2017. 07. 27. 12:39

Zseniális, tíz éves de megunhatatlan. A rajzfilm sorozat tökéletes megfilmesített változata. Nagyon jól megalkották a robotokat le a kalappal tényleg.

 
Deku  2017. 07. 18. 20:31

A lehető legjobb Transformers film az összes közül. Egész jó volt még itt a történet és nem csak a látványra hajtottak a készítők. Ezen kívül jó humora volt a karaktereknek.

 
Szivárvány1  2016. 10. 23. 17:28

Az első rész még nagyon jó volt. Akciódús és nincs tele folyamatos felesleges és logikátlan robbantgatással és zúzással, mert akkor még volt értelme a filmnek, tartalma. A színészek is nagyon jól voltak eltalálva. Izgalmas volt.

 
dittee  2015. 12. 28. 17:48

Végre valami, ami nem annyira sablon! Nekem nagyon tetszett izgalmas, fordulatos és a látványvilága egyszerűen fantasztikus. A humora is tökéletes és a színészek is jól játszanak!

 
Gigi  2017. 01. 16. 12:35

Tudom, hogy nem én vagyok kifejezetten a film célcsoportja, de azért tettem egy próbát. Könnyed családi filmnek oké, ha vannak a családban olyan srácok, akiket lenyűgöz a látvány. Sajnos a párbeszédek egyszerű színvonala már számomra kevésbé volt értékelhető, így nem leszek továbbra sem az ilyen típusú filmek nagy rajongója. De egy próbát azért megért.

 

2007-ben a 5. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

Megan Fox a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

Shia LaBeouf a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb férfi főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.