Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
82%
Filmadatlap
 
34
Szereplők
66
Vélemények
14
Képek
2
Videók
Transformers
 
Sabnock Sanatory   2019. 09. 01.

legújabb vélemény

Már megint űrutazók? Már megint meg kell menteni a világot? Már megint egy szürke kisegérnek? Az amerikaiaknak nem túl sok eredeti ötlet pattan ki a fejéből!

 
Deku   2017. 07. 18.

A lehető legjobb Transformers film az összes közül. Egész jó volt még itt a történet és nem csak a látványra hajtottak a készítők. Ezen kívül jó humora volt a karaktereknek.


 
Orosz István   2017. 07. 27.

Zseniális, tíz éves de megunhatatlan. A rajzfilm sorozat tökéletes megfilmesített változata. Nagyon jól megalkották a robotokat le a kalappal tényleg.

 
dailyfilmsan   2019. 01. 03.

Velős akciódús és vagány. Micheal Bay Transformerse sok tekintetben példaértékű. A nagyszabású akciójelenetek és az autobotok ilyen szinten élethű ábrázolása előtt le a kalappal. Sajnos nincsen rózsa tövis nélkül. A sok akciójelenet egy idő után ismé... több»

 
Thibo84   2019. 04. 29.

Alig vártam az első előzetes után, hogy végre láthassam a filmet. A robotok átalakulása igen részletgazdag és látványos, csak az alakváltás közbeni kiadott hangot hiányolom, amit a rajzfilmekben megszoktam. Shia LaBeouf alakítása teljesen kiakaszt, h... több»

 
Szivárvány1   2016. 10. 23.

Az első rész még nagyon jó volt. Akciódús és nincs tele folyamatos felesleges és logikátlan robbantgatással és zúzással, mert akkor még volt értelme a filmnek, tartalma. A színészek is nagyon jól voltak eltalálva. Izgalmas volt.

 
Ms. Akárki   2019. 06. 27.

Ez az eredeti első része a Transformers szériának még nagyon ötletes és akciódús és nem csupa robbantás és pirotechnika az egész. Shia LaBeouf istenien elviszi a hátán a filmet és a gyönyörű Megan Fox a barátnőjeként csak hab a tortán a filmben.

A film összbevétele 709 709 780 dollár volt (imdb.com).

 

Michael Bay azért választotta Shia LaBeouf-ot a főszerepre mert a fiatal Tom Hanks-re hasonlított és remélte sok viccet tud majd improvizálni .

(dailyfilmsan )
 

Micheal Bay sosem volt oda a rajzfilsorozatért, mégis a Transformers lett az első családi film amit lerendezett hála Steven Spielbergnek.

(dailyfilmsan )
 

Peter Cullen kölcsönözte a rajzfilm sorozatban is Optimusz fővezér hangját.

(dailyfilmsan )
 

A film szépen teljesített a jegypénztáraknál, összbevétele 707,6 millió dollár.

(LionelMessi10)
 

A film 150 millió dollárból készült el.

(LionelMessi10)
 

2007-ben a 5. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

Megan Fox a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

Shia LaBeouf a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb férfi főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

Helikopter módban Blackout függőleges vezérsíkján olvasható a 4500X azonosító. Ez valójában Michael Bay privát repülőjének azonosítója.

(VFTS)
 

Amanda Seyfried és Emma Stone is volt meghallgatáson Mikeala szerepére.

(VFTS)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.