Transformers: Az utolsó lovag (2017)

Transformers: The Last Knight

Jerrod Carmichael
Santiago Cabrera
Mark Wahlberg

Kósa Bence   2021. 06. 26.

A Transformers legrosszabb része. Az a két csillag is csak Anthony Hopkinsnak jár. Bár lehet, hogy a Transformers rajongóknak tetszett, és csak velem van a baj.

dulkap   2017. 07. 17.

Azt már az év elején lehetett tudni, hogy ez lesz a kritikusok által az év legrosszabb filmje, de csak mert Adam Sandler vígjáték nem jött idén a mozikba. Én sem állítanám, hogy hibátlan filmről van szó, még a maga eye-candy/popcorn mozi kategóriájá... több»

Yosihiro   2017. 12. 13.

Szerintem nagyon jó lett. A többihez viszonyítva is kiemelkedik és értelemet ad a többi résznek is. Azt hiszem ez a mind közül a legjobb lett :) remek látványos és a poénok is nagyon jók Remek kikapcsolódás mindenki számára csak ajánlani tudom

Thibo84   2019. 04. 29.

Borzalmas lett a film, és az előző részek egyes pontjait nem igazán tudom elhelyezni az idősíkban. Az első részben Űrdongó azért érkezett a Földre, hogy megkeresse a Kockát, itt meg már kiderült, régebb óta itt van köztünk. Anthony Hopkins is sajna k... több»

Deku   2018. 02. 15.

Elsősorban az tetszett a filmben, hogy a történet nagyon szilárd és kikezdhetetlen, emellé elég izgalmas karaktereket kaptunk. Szinte bárkinek nyugodtan tudom ajánlani egyszeri megnézésre mindenképp, mert szerintem fantasztikusan megalkották.

Orosz István   2017. 07. 17.

Hát nekem csalódás lett kicsit. Az első három rész úgy gondolom rendben, de a negyediktől már sajnos az út csak lefele vezet. Látványban, tényleg nagyon jó maga a sorozat, de a sztori hát az amin sokat csiszolni kellene. A 3 csillagot is csak a látvá... több»

HE7EDIK   2017. 06. 25.

Valami borzalmas. Az első két Transformers mozi pazar volt látványban, s még a sztori is a franchise értelmi szintjéhez képest elfogadható volt. No aztán onnantól....teljes káosz, zűrzavar, katyvasz. Bay napjaink egyik legkeresettebb rendezője, ami n... több»

A film összbevétele 605 425 157 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 217 014 489 forintot termelt. A hazai mozik összesen 145 976 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

A film 605,4 millió dolláros bevételt produkált.

(LionelMessi10)

Anthony Hopkins a Yahoo Movies-nak adott interjújában igen elismerő hangon szólt Michael Bayről."Azt gondoltam: 'Ez a fickó egy zseni, valóban az. Ugyanaz a tehetség, mint Oliver Stone, Steven Spielberg és Martin Scorsese. Lenyűgöző" - mondta.

(hp)

Bár már többször is ígéretet tett arra, hogy nem rendez több Transformers filmet, Michael Bay Az utolsó lovag premierje előtt elmondta, hogy tervei szerint újra a rendezői székbe fog ülni, hogy megrendezze a franchise soron következő epizódját.

(hp)

Michael Bay a premier előtt egy interjúban elárulta, hogy 14 további Transformers-történet áll fejlesztés alatt.

(hp)

Michael Bay elmondta, hogy szíve szerint korhatárosnak készíteni el az Űrdongó spinoffot, azonban erre szerinte nincs esély, mivel a Hasbro nem adna engedélyt rá.

(hp)

Az utolsó lovag semmivel sem jobb vagy rosszabb, mint a Transformers széria eddigi részei. Két és fél órás látvány show, amiben egy percig sem szabad logikát vagy értelmet keresni, csak hátra dőlni, kikapcsolni az agyunkat és élvezni ahogy az óriás robotok lezúzzák egymást. 65/100 több»

A gyerekek minden bizonnyal különb sztorikat találnak ki a Transformers-figurákkal való játszásaik közepette, de e tényt az ötödik menet kapcsán már csak egy vállrándítással vesszük tudomásul. Amiben eddig is erős volt ez a széria, abban most sem mond csődöt. 45/100 több»