Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
60

Transformers: Az utolsó lovag (2017)

Transformers: The Last Knight
Filmadatlap
 
39
Szereplők
22
Vélemények
91
Képek
20
Videók
 
dulkap   2017. 07. 17.

Azt már az év elején lehetett tudni, hogy ez lesz a kritikusok által az év legrosszabb filmje, de csak mert Adam Sandler vígjáték nem jött idén a mozikba. Én sem állítanám, hogy hibátlan filmről van szó, még a maga eye-candy/popcorn mozi kategóriájában sem. Például 20-25 perc jópofizást és a Transformers univerzum Jar Jar Binks-ét simán a vágóasztalon hagytam volna és akkor egy sokkal feszesebb 2 órás kis mozi lett volna. De a pozitívumok közt ott van a hibátlan látványvilág, a pörgős akciójelenetek és Anthony Hopkins ritkábban látható komikus énje. Valóban hosszabb, mint kellene, de megállja a helyét mind a kategóriájában, mind a sorozat többi filmje közt.

 
Deku   2018. 02. 15.

Elsősorban az tetszett a filmben, hogy a történet nagyon szilárd és kikezdhetetlen, emellé elég izgalmas karaktereket kaptunk. Szinte bárkinek nyugodtan tudom ajánlani egyszeri megnézésre mindenképp, mert szerintem fantasztikusan megalkották.


 
Orosz István   2017. 07. 17.

Hát nekem csalódás lett kicsit. Az első három rész úgy gondolom rendben, de a negyediktől már sajnos az út csak lefele vezet. Látványban, tényleg nagyon jó maga a sorozat, de a sztori hát az amin sokat csiszolni kellene. A 3 csillagot is csak a látvány miatt adom, mert ennyire összecsapott sztori 2,5 órában mint mondjak, hát brutális.

 
HETEDIK   2017. 06. 25.

Valami borzalmas. Az első két Transformers mozi pazar volt látványban, s még a sztori is a franchise értelmi szintjéhez képest elfogadható volt. No aztán onnantól....teljes káosz, zűrzavar, katyvasz. Bay napjaink egyik legkeresettebb rendezője, ami nem véletlen. Látványvilágban nem sokan vehetik fel vele a versenyt. Azonban az utóbbi 3 részt tekintve megelégedett a robbantgatások és effektek okozta örömmel, cseppet sem foglalkozva azzal, hogy a forgatókönyv egy nulla. Pedig közben olyan filmeket is leforgatott mint az Izomagyak vagy háborús szösszenete. Úgy látszik, őt is a színészekkel egyetemben kielégíti a dollármilliók hada, mert mindig van az a pénz ugye....a Transformers meg lassan, de biztosan ki lett herélve. Van itt minden: történelem belekeverése a robotok harcába, Optimus sajátjai ellen fordul, Megatron átmegy szimpibe, Wahlberg harcol csak már maga sem tudja miért. Nem baj, az a lényeg jól csillan feje a napfényben és mindig kőkemény, na meg a legjobban kereső színész....Hopkins meg mostanság abból él, belecsöppen néhány percre jól fizető filmekbe, kiröhögtetve saját magát. Hol van már Lectertől ? Ott ahol ez a rakás szar....a látványra dobtam még egy csillagot.

 
Diesel   2018. 02. 16.

Kimondottan tetszett!! Amit nem értek az a rengetek negatív kritika.. A korábbi részek között van olyan ami ettől a résztől sokkal gyengébb volt mégsem feszítették keresztre a kritikusok. Maga a történet nekem rettentően tetszett. Főként a történelmi szál volt ami jól felépített volt és teljesen beleillett a Transformers világába. Több szálon futott a történet talán sokakat ez kevert össze, vagy éppen ezért nem élvezték annyira. Anthony Hopkins és Mark Wahlberg színészi játéka is tetszett semmi kivetni való nem volt benne. Szerintem Hopkins teljesen hitelesen alakította a kissé megfáradt angol Lord szerepét. A film hosszával sem volt gond szerintem így is tartalmas lett látványos és akciódús. A látvány nálam mindenképpen 10/10-es. Nekem bejött ez a rész biztos meg fogom majd még nézni.

Michael Bay
Isabela Moner
Michael Bay
Anthony Hopkins
Laura Haddock
Mark Wahlberg
Isabela Moner
Michael Bay
Mark Wahlberg
Laura Haddock
Michael Bay
Michael Bay
Isabela Moner
Mark Wahlberg
Isabela Moner
Isabela Moner
Mark Wahlberg
Mark Wahlberg
Laura Haddock
Isabela Moner
Laura Haddock
Michael Bay
Mark Wahlberg
Mark Wahlberg
Laura Haddock
Laura Haddock
Isabela Moner
Josh Duhamel
Anthony Hopkins
Josh Duhamel
Isabela Moner
Isabela Moner
Jerrod Carmichael
Michael Bay
Michael Bay
Michael Bay
Mark Wahlberg
Mark Wahlberg
Josh Duhamel
Mark Wahlberg
Mark Wahlberg
Mark Wahlberg
Laura Haddock
Josh Duhamel
Santiago Cabrera
Mark Wahlberg
Laura Haddock
Laura Haddock
Mark Wahlberg
Anthony Hopkins
Michael Bay
Mark Wahlberg
 
Nagyon szomorú, hogy egy ilyen minden elemében működésképtelen filmet sikerült összehozni Transformers néven, hiszen aki látta az 1986-as animációs filmet, avagy játszott a High Moon Studios által hegesztett cybertroni polgárháború idején játszódó játékokkal, az pontosan tudja, hogy igenis van potenciál a transformerek történetében. Kár, hogy ez a förmedvény pont az ellenkezőjéről tanúskodik. 3/10 több»
 
Remek sztori, kiváló alakítások, elképesztő látvány. Ja, nem... az egy másik film. 3/10 több»
 
Az ötödik Transformerst még a legelvetemültebb filmes katasztrófaturistáknak sem tudom ajánlani, de még a óvodásokat és kisiskolásokat is inkább távol tartanám tőle, mert félek, hogy ilyen mértékű sötétséget látva megállnak a fejlődésben.

2/10 több»

A film összbevétele 605 425 157 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 217 014 489 forintot termelt. A hazai mozik összesen 145 976 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A film 605,4 millió dolláros bevételt produkált.

(LionelMessi10)
 

Anthony Hopkins a Yahoo Movies-nak adott interjújában igen elismerő hangon szólt Michael Bayről."Azt gondoltam: 'Ez a fickó egy zseni, valóban az. Ugyanaz a tehetség, mint Oliver Stone, Steven Spielberg és Martin Scorsese. Lenyűgöző" - mondta.

(hp)
 

Bár már többször is ígéretet tett arra, hogy nem rendez több Transformers filmet, Michael Bay Az utolsó lovag premierje előtt elmondta, hogy tervei szerint újra a rendezői székbe fog ülni, hogy megrendezze a franchise soron következő epizódját.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.